en sån dag

Datum: 2012-11-29 | Tid: 21:19:11

Livet rullar på lite för fint för att jag ska ha tid att sitta ner och blogga för tillfället. Är faktiskt förvånad över hur pass bra flyt jag har just nu. Jag vet att det är farligt att uttala sig så men det får väl bära eller brista. Faktum kvarstår dock att jag är så innerligt glad just nu. Allt hade bara varit lite mer nice om jag hade varit blond igen. Hehe.
Nu ska jag krypa ner bredvid världens finaste kille. Godnatt världen.
 

ett foto i timmen

Datum: 2012-11-26 | Tid: 22:17:00

Idag testade jag på ett foto i timmen. Kändes lite halvfånigt men jag fick fota iallafall. (pga kolsvart ute i princip varje sekund så är det tyvärr rätt skräpiga bilder)
08.00 Inne på skolans toa, godmorgon.
09.00 Softar på svenskan.
11.00 Hade utvecklingssamtal klockan tio men det kändes lite för pinsamt för att fota. Gick bra iallafall. Sedan sätter jag mig på mattelektion och instagrammar fram till lunch. (@jwestmans)
12.00 Slutar! Måndagar är sköna. Går på Monki och prövar mjukiskläder tills bussen går.
13.00 Världens finaste mormor är och hälsar på och hade med sig så goda lussebullar. Fikar massa sånt.
14.00 Här tar jag en tupplur, därav svart.
15.00 Pluggar träningslära, inte så supertråkigt ändå.
16.00 Desperate Housewives såklart.
17.00 Godaste middagen som mormor gjort. Fisk direkt från fjällen, saknar och längtar dit.
18.00-19.00 Stökar och städar i rummet, nu är det julfint och mysigt.
Resten av kvällen pluggar jag naturkunskap, äter pepparkakor och sånt, men det kändes lite för tråkigt för att dokumentera. Godnatt!

stay like this

Datum: 2012-11-25 | Tid: 20:55:22

Okej, jag har bevisligen inte riktigt fått in det här med bloggandet än... Jag glömmer kameran och jag glömmer att uppdatera. Ska försöka bättra mig, det kommer väl förhoppningsvis så småningom. Har haft en superfin helg iallafall, även om ni inte fått följa med och se den. Jag har varit med kompisar och jag har varit med Simon, och det har varit både party och myskvällar. Spenderat en del tid i baskethallen också, och det har varit bara bäst helt enkelt. Nu laddar jag upp för en ny skolvecka, puss!

shake it out

Datum: 2012-11-22 | Tid: 19:10:00

Ett av de första porträtten jag fotade med mitt 85mm. Fina fina Johanna.
 Kände mig inte helt pigg och kry idag så jag for hem från skolan lite tidigare. Sov 3-4 timmar och nu känner jag mig tack och lov betydligt piggare. Japp - onödigt vetande, men det är ju därför man har en blogg. Har en fullspäckad helg framför mig så jag måste hålla mig frisk. Så det blir en lugn kväll ikväll, ska bara se på Ice Age 4 och äta en massa glass med Simon. Är ledig imorgon också så jag har lite extra lång helg, härliga tider alltså.

rootless tree

Datum: 2012-11-19 | Tid: 19:05:47

Tillsammans är vi starka.

söndag.

Datum: 2012-11-18 | Tid: 21:36:16

Har haft den skönaste söndagen på länge. Fick mig en ordentlig sovmorgon, äntligen. Åt långfrukost framför tvn med endast hunden som sällskap. Sedan åt jag upp allt biogodis som blev över framför en ny säsong av Desperate Housewives. Slöpluggade lite matte inför provet imorgon och övningskörde med pappa. Och slutligen avrundade jag kvällen i soffan med min familj, Solsidan och glass. Standard. Ska krypa ner i min nybäddade säng snart, mmmm. ♥

Filip Lundgren & Barnen

Datum: 2012-11-18 | Tid: 16:41:00

Canon EOS 7D + Canon EF 85mm f/1,8
Igår var jag på Lördagsrock på Kulturens Hus, och såg bland annat mina vänner Filip Lundgren & Barnen uppträda. Riktigt bra är dom. Duktiga Filip finns på Spotify om ni vill lyssna.
 

world at our feet

Datum: 2012-11-16 | Tid: 18:19:48

Slutade tjugo i elva (som alltid på fredagar) (livet som estetare alltså) och då for jag, Jennifer och Annastina till donken för hamburgare och sundays. Inte helt fel start på helgen. Anlände hem lite lätt illamående av all onyttig föda, men ack så lycklig. Lite extra bra var att Simon kom förbi en sväng och myste. Får somna bredvid honom inatt ♥
Men nu först ska jag sticka iväg och hänga med några brudar, vi ska se Breaking Dawn part 1 för att sedan gå på bio och se numero 2 imorgon. Ha en bra helg hörni, det ska jag ha!

en vanlig dag i november

Datum: 2012-11-14 | Tid: 19:12:00

Började dagen med sovmorgon för första gången på vad som kändes som år och dar... Gissa om det var skönt! På vår första lektion hade vi engelskadebatt inför klassen. Mitt gäng pratade om feminism och det gick väldigt bra vilket kändes skönt. Lunchade sedan på Waldorf med Simon och Annastina, innan vi drog till skolans gym och biffade. Hehe.
Ja, när jag tänker efter var inte min dag mer händelserik än så... Sorgligt. Jag är som en död fisk fan, har ingen ork och det spelar ingen roll hur mycket jag än sover. I need my sugar. Ska kriga mig igenom en basketträning iallafall för jag svär att jag blir tokig annars, och sedan ska jag dö i min säng. Sova två timmar per timme inatt typ, den ni.

en sån där lista

Datum: 2012-11-13 | Tid: 14:06:00

Tidsinställer detta inlägg så att ni ska ha något att läsa medan jag är ute och flänger. Skrev alltså detta igårkväll ♥
vad har du på dig?
ny puderrosa stickad kofta, nya svarta leggings (mina första svarta leggings någonsin, hur kan jag ha levt 16 år utan sådana? hur?!), och ett linne med dragkedja i ryggen. Mysigt och bekvämt.
hur mår du?
jag känner mig glad, trött, mätt och trygg. Lite pirrig också, alltså att man kan vara nykär fortfarande. Han är fantastisk.
vad har du ätit idag?
polarkakor, fiskgratäng, hallonsmothie och köttgryta.
vad ska du göra imorgon? 
ha jättelång medialektion, träna småttingarna och sedan träna själv.
och på söndag?
då blir det att träna småttingarna ännu en gång.
vem saknar du?
farfar.
senaste köp?
en hotdog på Statoil någon gång i lördagsnatt. 
vad skrattade du senast åt?
bilderna som jag och Simon fotade idag. Fy så fula vissa var.
vad grät du senast åt?
hm... jag har blivit så hormonstinnig på senaste tiden. Förut grät jag ytterst sällan, alltså det fanns inte på kartan. Men nu lipar jag åt det mesta. Tårarna kommer irriterande nog jämt när jag är upprörd och helst vill skälla ut någon, det prickar liksom aldrig fel. Och då hulkar jag bara som ett barn och gör mig inte förstådd, vilket gör mig mer förbannad = mer ledsen. Haha.
vem sov du senast med?
förutom Texas? Min andra fina pojke.
vad läser du just nu?
Flyga drake av Khaled Hosseini
senast sedda film?
Batman, the Dark Knight
vilken svordom använder du mest?
fan och fitta. jag svär ganska mycket.
vad önskar du just nu? 
att snön kunde få stanna så att vi slipper det jobbiga slaskvädret och de ishala vägarna. Så önskar jag att det kunde bli första advent för då sätter vi upp julpyntet och då slipper jag min jobbiga gomtandställning. Skönt.
för någon vecka sedan när allt var frostigt och fint. allt är så mörkt och fult just nu.
senast 3 inkomna sms?
"far ut nu, pöss"
"fixaru doggen idag?"
"nähä, då fixar jag...."
vad stod det i ditt senast skickade sms?
"fyra, två, tre och elva"
vilket är ditt favoritämne på gymnasiet?
median och idrotten. typ.
vilken är din favoritfrukt?
vindruvor.
vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Taylor Swift, Annasophia Robb och Nina Dobrev.
vad är du rädd för?
höga höjder och att förlora någon bara sådär, helt utan förvarning.
en person du tycker är snygg?
alltså, Channing Tatum. Punkt. Slut. 
blir du lätt svartsjuk?
jag tror och hoppas ju på att man är tillsammans med en person för att man vill vara med just exakt den personen, så det är klart man har tillit i förhållandet. men det har hänt, helt klart.
vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
det var nog Annastina.
vad för sorts killar faller du för?
de som får mig att skratta och känna mig bra. Roliga, vältränade unga män som är snäppet längre än mig.
vart vill du åka just nu?
nåt väldigt fotovänligt ställe. En resa till Italien blev precis bokad, OM jag kommer fota mycket då. Tre veckor i sol och värme, längtar. 
vad önskar du dig i födelsedagspresent?
ja, nu fyller ju inte jag år förrän i augusti så vi kör på julklapp istället. Jag önskar mig Spotify preimium i julklapp, det känns nästan livsviktigt för min existens just nu. Jättejättejätte.

redhead

Datum: 2012-11-12 | Tid: 16:56:46

Slutade tidigt idag (älskade älskade måndagar) och gick därför till min pojkväns jobb och hängde där någon timme (älskade älskade honom). Fick mig ett par bilder på den nya hårfärgen, som jag förövrigt fått mycket positiv respons på! Ful frilla på bilderna dock, haha.
Ikväll blir rena rama myskvällen pga uppskjutet matteprov, lycka. Ska bara ta det lugnt, och ja ni vet... Äta mat.

dog days are over

Datum: 2012-11-11 | Tid: 22:20:07

Canon EOS 7D + Canon EF 85mm f/1,8
Idag blev jag jätteknallrödhårig, lite oplanerat. Alltså, igår färgade jag håret typ rödbruntorange-aktigt, och ville bättra på den färgen idag. Tanken var att det skulle bli typ som dösnygga Ebba Zingmarks färg, men ja, jag har ju sällan flyt med något. Knallrött var det ja, och mamma är därför stormförtjust, hehe. Äh, håller tummarna för att hon (och jag) kan vänja sig vid det iallafall, för nu får det stanna ett tag. DET ÄR JU BARA HÅR OKEJ.

if you believe in me i still believe

Datum: 2012-11-10 | Tid: 19:28:50

Hejsan bloggy. Har saknat dig lite grann och funderar därför på att börja om igen. Det är nämligen så jävla mörkt här uppe dygnet runt, så då kan man ju liksom lika gärna sitta vid datorn. Försöker förgylla dagarna med små färgklickar såsom mina fina klasskompisar, mina pratglada små basketsugna nioåringar och genom att vara lite impulsiv för att livet inte ska stanna av så mycket. Idag färgade jag håret rött tillexempel.

 

Livet har rullat på bra sedan vi hördes sist så vi håller tummarna för att det fortsätter så. Nu ska jag sticka iväg och hänga med mina finaste, så vi hörs en annan dag. Känns bra att vara tillbaka. ♥