31:a Augusti

Datum: 2010-08-31 | Tid: 16:59:44

Nog saknar man sommaren lite grann...!


Mot skolan

Datum: 2010-08-31 | Tid: 08:16:56

Nu beger jag mig strax mot skolan, när jag kommer hem ska jag ta en liten fotorunda med det nya objektivet, wiiho, och sedan blir det basketträning!
Ha en fin dag ♥
P.S - Visst är det för hemskt att man måste ha MÖSSA OCH VANTAR? Nog för att det är mysigt med
stora bylsiga halsdukar, men vadfan, det är ju fortfarande Augusti ;)

Things are happening

Datum: 2010-08-30 | Tid: 20:28:42

En oredigerad utfyllnadsbild, fotad innan festen :)
Kom nyss hem från en träning, det gick rätt bra! Vi joggade på slutet och då fick jag ont i halsen, men förutom det tyckte jag att spelet funkade bra för mig. Men nog om det...!
Fick nyss veta en sak, och tyvärr kan jag inte berätta något än men om det blir som jag hoppas kommer det bli ett otroligt kul projekt!! Nyfikna? ;)

Presenter från släkten

Datum: 2010-08-30 | Tid: 16:03:53

Här är de presenter jag fick igår, utav familjen och släkten! Är superduperjättemassor glad över presenterna, de är hur bra som helst! Tack ♥
• Telezoom Sigma 70-300mm f. 4-5,6 DG Macro
• Kameraväska från Lowepro
• De tre grymma fotoböckerna i serien Digital Fotografi
• 970 kronor
• Body Butter
• En sminkväska

Önskeinlägg - före & efter

Datum: 2010-08-29 | Tid: 17:36:53

Jasmine bad mig att göra ett inlägg där hon ville se före - och efterbilder dessa bilder. Det tänkte jag att jag kunde visa för skojs skull, mest för att bilderna mer eller mindre är identiska.
Jag lägger ner max trettio sekunder när jag redigerar en bild såvida det inte är ett porträtt då jag arbetar med retush m.m och då måste man vara rätt noggrann. Men annars fixar jag bara bilden lite grann i Kurvor samt lägger på Oskarp Mask - klart!
Tyckte inte att dessa bilder i stort sett behövde någon som helst redigering eftersom de är väldigt kontrastrika som de är (ser inte ens någon skillnad på de två nedersta bilderna!) och då ids jag inte sitta och redigera dem ''bara för att''.
På den översta bilden kan ni se att stenarna i förgrunden är mörkare, men bortsett från det... Tja, inte är det särskilt stor skillnad :)

Presenter

Datum: 2010-08-29 | Tid: 13:38:14

(världens sämsta bild, men det får duga)
Från vänster:
Grattiskort, 4 par örhängen, sugrör, 3 st linnen, armband, spargris, nagellack, parfymen Heirres, 4 st Close up-filters med olika styrkor, neccessär, godis och 3 st fototidningar.
Superfina saker, är jätteglad över allt! Tusen tack brudar för en grym kväll och den underbara födelsedagssången prick klockan 00.00♥

Visar vad jag fått av familj och släkt ikväll, har inte fått alla presenter än! :)

Bildbomb!

Datum: 2010-08-29 | Tid: 11:31:56

Vi började kvällen på Bowlingkompaniet där vi spelade under en timme. Det blev mycket skratt och bilder...
Sedan for vi hem till mig, öppnade presenter, (fick galet mycket fina saker, visar senare!) dansade, körde tävlingar och kollade på film.
Annastina i en påse, haha jag dööör...
Sedan satt vi på vardagsrumsgolvet till långt efter tolv med en massa kuddar och filtar och bara snackade. Mysigt och jättebra ♥
Ni som var på festen får kopiera bilderna om ni vill, men de är i collages så de sitter ihop :)

Gårdagen var grym!

Datum: 2010-08-29 | Tid: 11:12:46

Happy birthday to meeeeee! Idag fyller jag år och dagen kunde inte ha startat bättre! Har fått ett teleobjektiv och är förmodligen bland de lyckligaste på planeten just nu!
Min fest vart superlyckad, jag hoppas att alla hade lika kul som jag hade - för jag hade skitkul! Sitter och redigerar bilder från gårdagen just nu så det kommer snart upp ett inlägg där jag berättar om vad vi gjorde, vad jag fick i present m.m
Pussar ♥

Snart fest!

Datum: 2010-08-28 | Tid: 17:12:26

Snygg startbild - som alltid...
Ha en fin kväll! ♥

Kvällsvy över fjällen

Datum: 2010-08-27 | Tid: 21:54:53


Två bilder från Adolfström som jag fotade på kvällen, helt ensam. Jag gillar känslan som finns i bilderna, vet inte vad det är med dem som gör dem speciella, men jag gillar dem skarpt.
Det kändes så väldigt mäktigt när jag stod där vid foten utav sjön och fotade... Det var knäpptyst, inte ens en vindpust. Jag kände mig liksom så himla liten där jag stod vid den stora sjön med fjäll som bredde ut sig åt alla håll och kanter.
Godkväll!

Party

Datum: 2010-08-27 | Tid: 15:24:18

s1/120, f/5,6 & ISO100. Två spontanbilder på Linnéa, färg eller svartvitt? :)
Har inte så stor blogglust för tillfället, mår ganska kasst... Har ont i hals och öron, fryser som bara den gör jag också. Förkylningarna verkar komma och gå hos alla för tillfället, och jag hoppas att jag blir av med min snart! Vill inte vara sjuk imorgon, då ska jag ju ha fest!
Det blir en tjejkväll med mina närmaste vänner, vi ska bowla, se någon bra film, äta en massa gott och parta på! Kommer bli superkul, det är jag säker på!
Har alltså inte så mycket tid för datorn, jag ordnar till festen samt vilar en hel del för att bli av med min förkylning. Idag ska jag iallfall gå på träningen och vara med så mycket jag kan. Vi hörs :)

Stjärneffekt

Datum: 2010-08-26 | Tid: 15:28:42

Har du funderat på att köpa ett stjärnfilter för att få till den där snygga effekten som förvandlar ljuspunkter till stjärnor? Jag vet ett mycket bättre sätt att få samma effekt, men utan att spendera en enda krona!
Här ovan ser ni en bild som är fotad under kvällstid med stativ (ett stativ är ett måste för att uppnå effekten) utan stjärnfilter, men ändå ser ni att ljuspunkterna är i stjärnform. Hur?
Jo, tricket är att använda kamerans minsta bländarsteg, d.v.s f/22 eller f/36
Ifall du använder den minsta bländaren förvandlas ljusen till stjärnor, precis som på bilden!
Varför då använda stativ? Eftersom en liten bländare släpper in mycket mindre ljus måste du öka på antingen ISO eller slutartid - förmodligen båda två. Och om du har en slutartid som är längre än 1/60 så kommer bilden garanterat bli oskarp, samt kolsvart. För att kunna använda en längre slutartid (vilket du måste ha för att få in ljus i bilden) ska du alltså ha ett stativ, då slipper du rörelseoskärpan!
Svårare än så är det inte :)

Beautiful nature

Datum: 2010-08-25 | Tid: 20:20:41

Lite fina naturbilder jag fotade under fjällen-trippen! Jag tog en promenad i skogen med kameran och hamnade vid det här vackra stället. Visste inte ens att det fanns, men det var det perfekta fotostället! ;)

Favoritbild på Sara

Datum: 2010-08-25 | Tid: 17:00:48

Foto: Jag | Modell: Sara C | Assistent: Syster Johanna
Detta är nog min favoritbild på Sara, jag älskar skärpan, vinden i håret, vattnet i bakgrunden och den lite kyliga och blåa redigeringen!
Vad tycks? :)

Jeans

Datum: 2010-08-25 | Tid: 16:10:23

Fick ett par nya byxor utav en av mammas jobbarkompisar igår. De satt som en smäck och jag gillar dem verkligen! De är höga i midjan och har ett par snygga knappar längs fickorna. Kommer inte ihåg märket men de var kanonfina :)

Önskelista till kompisar

Datum: 2010-08-24 | Tid: 22:21:27

Hade tänkt förenkla lite för mina söta kompisar som frågat vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Jag får nämligen alltid hjärnsläpp och räknar upp samma 3 saker till allihopa, och följden blir väl förmodligen att alla köper samma sak... ;)
Så därför skriver jag lite kort vad jag önskar mig i födelsedagspresent så att det blir enkelt för er :)
• Silvriga pilotbrillor från BikBok
• En bra (gärna vattenfast) mascara
• Vitt nagellack
• Pärlörhängen
• En bra eyeliner
• Parfymen Heiress av Paris Hilton
• En stor och rymlig neccesär
• Pengar, biokort och presentkort
• Vad som helst! Blir superglad över allt jag får, gärna personliga och fina saker :D
Haha, jag önskar mig mest ''tjejprylar'' men eftersom det förhoppningsvis mest blir kamerasaker och sådana
prylar av familj och släkt kan man ju alltid passa på ;)

Bildlöst inlägg men det funkade inte att ladda upp collaget jag gjort :/

Bilddrös

Datum: 2010-08-24 | Tid: 17:16:40

Här är lite bilder från kvällen då jag, Julia och Fanny var med varandra. Bilderna är fotade med flera olika
objektiv eftersom jag fick låna två stycken utav Julia. :)

Kläder för dagen

Datum: 2010-08-24 | Tid: 10:07:04

Tröja från H&M - Jeans från Gina Tricot - Halsband ?
+ converses och skinnjacka
Har haft en mycket härlig sovmorgon och strax ska jag bege mig till skolan. Slänger bara in en bild på dagens klädsel eftersom jag inte hade något annat för mig - ni får ursäkta webb-kvalitén...
Ha en bra dag!

Vattendroppar

Datum: 2010-08-23 | Tid: 17:17:12


1/100s - f.5,6 - ISO 400
Eftersom helikopterlyftet inte blev av spenderade jag en hel del tid tillsammans med kameran istället så jag har en massvis med bilder att visa varav vissa blev riktigt bra!
Ska sätta mig och redigera bilderna vid tillfälle, men trots att jag har lite tid över nu innan kvällens träning hade jag inte tänkt göra det nu. Två anledningar - (1) jag är vrålhungrig, (2) jag har sprängande huvudvärk.
Jag ska lägga mig och vila lite grann tills mamma kommer hem med kyckling till mig. Mums!
Bilderna kommer allt efter som, så håll utkik...

Hemma

Datum: 2010-08-22 | Tid: 20:57:35

Nu är jag hemma igen! Dagarna i fjällen har varit kanon och vi har haft det riktigt trevligt men tyvärr kunde vi inte göra något helikopterlyft då vädret var så pass dåligt att fjället inte ens syntes under lördagen.
Det var trist med tanke på att det var sista dagen för säsongen dom flög vilket gör att vi inte kan åka förrän nästa år... Men då har man ju det att se fram emot ;)
Under kvällen har jag duschat och fräschat till mig lite inför morgondagens skolstart!
Är inte alls taggad på skola, tvärt om. Annars brukar jag faktiskt ha ett litet sug sådär, tycka att det ska bli kul att få träffa alla igen, men just nu känns det mest bara tungt. Jaja, jag kanske är lite piggare imorgon!
Nu ska jag slänga mig på soffan med en Ben&Jerry. Ha det bäst!

Mot fjällen

Datum: 2010-08-19 | Tid: 16:44:36

För tillfället rusar hela familjen runt i huset (inklusive hunden, hehe) och packar det sista. Så snart vi är klara ska vi sätta oss i bilen och fara iväg. Ska bli himla roligt att vara i fjällen igen, speciellt eftersom jag bara varit där på vintern :)
Dagen i sig har rullat på väldigt fort och basketcampens sista dag är avklarad.
Har halsont och känner att en förkylning är på väg så jag har tagit det lite lugnt...
Var iallafall med på en ''Hot Shot-tävling'' som jag blev finalkvalificerad till. I finalen gick det dock skit, jag var så himla stel i kroppen efter att ha suttit still hela dagen att jag inte hade någon kraft alls.
Tyvärr inte heller turen på min sida, men eftersom jag tog mig till final både i år samt förra året är jag nöjd ändå! ;)
Nu måste jag verkligen gå, men vi hörs! Ha det jättebra så berättar jag om fjällen och helikopterlyftet i text och bilder när jag kommer hem. Puss ♥
Bara en bild jag fotade som utfyllnad, hoho.
P.S - Svarar på kommentarer när jag kommer hem :)

18:e Augusti

Datum: 2010-08-18 | Tid: 20:50:22

Foto: Jag | Modell: Sara C | Assistent: Syster Johanna
Har inte så mycket blogglust... Imorgon far jag iväg till fjällen och stannar där till på söndag. Vi ska åka
helikopter, vandra i fjällen, åka båt och en massa annat, det ska bli väldigt roligt och annorlunda!
Kameran hänger självklart med :)
Så nu ska jag sätta igång och packa, sedan blir det Spotify och ett par grymma fotoböcker jag har fått låna
utav Julia. Ha en bra kväll!

Umeå - dag 3

Datum: 2010-08-18 | Tid: 20:36:25

Dag tre, vilket var vår sista dag i Umeå tog vi det bara lugnt. Vi fotograferade, snackade och bara myste på! En sväng på stan blev det också, med lite shopping och blåbärsglass.
Det är himla fint i Umeå...!
Självklart köpte vi blåbärs-mjukglass, och man fick direkt flashbacks från förra gången jag och Annastina tillsammans for till Umeå. Vi var bara småskitar då, och satt på exakt samma ställe och åt likadan glass... Minnen ♥
Vi for tillbaka efter ett par timmar, packade det sista, käkade och sedan blev vi skjutsade till busstationen. Sedan åter mot lilla Luleå!

Julia och Fanny

Datum: 2010-08-17 | Tid: 17:48:32

Inte så tjusig bild, men desto tjusigare färger! :)
Nu har jag fräschat upp mig efter dagens träningspass (i plural) och snart ska jag ta bussen för att möta upp Julia och Fanny. Det var så himla länge sedan jag träffade dem, så det är på tiden att vi får umgås lite! Vi ska förmodligen fota en hel del och jag ska passa på att prova Julias objektiv! Hon har både ett 50mm och ett tele vilket är precis vad jag är sugen på, så det ska bli kul att testa.
Hörs imorgon, förmodligen med en bildbomb då ;)

Bra sommar

Datum: 2010-08-17 | Tid: 17:23:17

När jag var i stugan under helgen var det så underbart fint ljus en kväll att jag var tvungen att gå ner på bryggan och fotografera lite grann... Hehe, det behovet får jag ofta, det bara kliar i fingrarna då!
Har fotat en hel del härliga sommarbilder när jag tittar tillbaka i arkivet (kanske ska göra en video med bilder och klipp?), och jag har haft ett riktigt bra sommarlov när jag tänker efter.
Jag har hunnit med massor, tagit upp kontakten med vänner jag inte träffat på länge, och jag tycker faktiskt att jag blivit öppnare som person. Ja, sommaren 2010 har varit jäkligt bra! ♥
Har ni haft ett bra lov/semester? :)

Umeå - dag 2

Datum: 2010-08-16 | Tid: 19:51:28

Vi vaknade upp vid elva och efter en frukost bestående utav gårdagens grillade kyckling drog vi iväg till IKSU för att klättra och spela beach-volleyboll. Förargligt nog glömde både jag och Annastina våra kameror och det var vi inte särskilt glada över... Men vi hade kul iallafall!
Vi for hem för lite lunch och vi hann även med ut på en liten fotorunda... Sedan for vi tillbaka till IKSU igen!
Där körde vi först Body Balance... Lite som yoga typ, inte riktigt min grej ;)
Och sedan körde vi Aerobic! Mycket roligt, lite knepigt och väldigt utmattande...
Efter det chillade vi i poolen och badade bubbelbad. Kanonkul eftermiddag och kväll, även om det var rätt jobbigt!
På kvällen tog vi det bara lugnt, och lurade halva Luleå att vi hoppat fallskärm på facebook... Haha!
Skitkul hade vi iallafall ♥

Tillägnat Annastina

Datum: 2010-08-16 | Tid: 19:31:08

Detta inlägg skriver jag endast till kära Annastina eftersom hon så gärna ville det... Just nu sitter hon nämligen hemma på sitt rum istället för att umgås med mig. Hon har tyvärr lyckats dra på sig ett utegångsförbud så vi kan inte träffas :(
Jag tycker synd om dig Annastina, och vi får ses någon annan dag! Passar onsdag för dig? :D

Mer Sara

Datum: 2010-08-16 | Tid: 18:05:17


Foto: Jag | Modell: Sara C | Assistent: Syster Johanna
Synd att förra inlägget med bilder från denna fotografering inte gick att kommentera, hoppas att det funkar bättre denna gång. Gillar dessa två bilder mycket, and there is more to go!
Publicerar som alltid favoritbilden sist, men denna gång är jag trots allt lite osäker. Det blev flera favoriter tror jag, haha!

Basketläger

Datum: 2010-08-16 | Tid: 16:47:37

Detta åt jag och Annastina för någon dag sedan när vi stekte i hennes trädgård. Härliga sommar, man får verkligen njuta av de sista sommardagarna nu!!
Phew! Nu är jag hemma efter en lång, tuff men rolig dag som spenderats i baskethallen. Jag är på ett basketläger under den här veckan, från måndag till torsdag mellan 09.00 och ca 15.30.
Kom nyss hem då träningen drog ut på tiden och jag till råga på det var tvungen att promenera hem med min gigantiska träningsväska... Var rätt seg i benen också så det tog ungefär 40 minuter, hoho.
Nu ska jag duuuuuuscha (ljuvligt!) och vara med Annastina senare ikväll. Vi umgås en hel del vilket ni kanske märkt, och det gillar jag :D

Umeå - dag 1

Datum: 2010-08-15 | Tid: 20:38:45

Vi laddade upp med kycklingsallad, läsk, chips, fulladdad iPod och dator inför den 5 timmar långa bussresan, och vi hade riktigt kul så tiden gick fort!
Hur snygga!?
När vi kommit fram och gjort oss hemmastadda for vi ut på stan för lite shopping..
Sedan avslutade vi shoppingrundan på ett café med underbart god kladdkaka! Vi satt och snackade i vad som kändes flera timmar, planerade framtida fotograferingar, vad vi skulle hitta på i Umeå och en massa mer.
När vi kom tillbaka käkade vi grillat till middag och sedan hyrde vi film och köpte godis. Kvällen spenderades sedan framför tvn (datorn egentligen, vi kollade på film där) och det var väldigt mysigt! :)
Snart kommer fler bilder...

Shoppat i Umeå

Datum: 2010-08-15 | Tid: 20:08:40


Hårspray från Kicks
Tubtoppar från BikBok
Linne från BikBok
Over-size tröja från H&M
Detta var mina inköp från Umeå. Köpte ändå inte så fasligt mycket, och jag är nöjd med vad jag fick med hem! Det var både behövliga och snygga saker :)

Sara

Datum: 2010-08-13 | Tid: 22:39:35

Foto: Jag | Modell: Sara C | Assistent: Syster Johanna
Här är de två första bilderna i serien från min och Saras fotografering. Sara gjorde ett mycket bra jobb som modell trots rätt kasst väder, och det blev en massa bra bilder!
Är ute i stugan för tillfället, vi stannar här över helgen. Väldigt mysig kväll har vi haft under kvällen, ätit supergott och nu sitter vi i soffan med Spotify som sällskap. Kan det bli en bättre kväll?
Under tiden vi lyssnar på musik sitter jag och redigerar Saras bilder, så Umeå-bilderna kommer inte bli klara ikväll. Ni får eventuellt se dem imorgon, eller när vi kommer tillbaka till stan. (det går så segt att ladda upp bilder här) Någon gång snart blir det iallafall! ♥

Hemma

Datum: 2010-08-13 | Tid: 13:50:11

Hemma efter ett par grymma dagar i Umeå! Kameran har gått riktigt varm och jag har väl sisådär 1000 bilder på minneskortet... Ska börja ladda över bilderna till datorn och under tiden städa toaletten.
Hurra var roligt det ska bli!
Ni ska få se bilder, både från resan och fotograferingen jag och Sara hade i måndags, men det lär dröja någon timme eftersom det måste överföras, rensas och redigeras först. Mycket arbete, men det gillar jag!

På väg till Umeå

Datum: 2010-08-10 | Tid: 12:52:04




Två bilder som fanns på Annastinas dator ;)


Just nu sitter jag och Annastina på bussen på väg till Umeå. Resan startade kring tio så vi är framme om en timme eller så :)
Vi har det skoj, lyssnar på musik, snackar och äter mat, haha!

Det kanske blir något mer inlägg eftersom Annastina har med sig sin dator, men vi får se. Vi far ju inte iväg för att sitta vid datorn direkt.
Men vi hörs när vi hörs, kram!


Vendela

Datum: 2010-08-10 | Tid: 08:36:07

Canon EOS 1000D - Sigma 70-300
En söt bild på lillkusinen som jag fotade för någon vecka sedan. Fick låna ett tele, jätteroligt att testa!
Idag smäller det! Om drygt en timme far jag och Annastina till Umeå och stannar där i ett par dagar. Förmodligen kommer det inte bli några inlägg under den tiden, men desto fler bilder när vi kommer hem!
Ha det kanon så hörs vi om ett par dagar ♥

Knasig video

Datum: 2010-08-09 | Tid: 12:02:49

Här kommer nog det mest spontana videoinlägget ever, jag babblar mest bara på och knasar mig. Haha!
Hade egentligen inte tänkt lägga upp detta då videos där jag rapar och grimaserar är lite ... hrm, ja ;)
Men å andra sidan är det här mitt riktiga jag, och det är iallafall roligare att kolla på ett astråkigt och vanligt 7 minuters-inlägg där man sitter helt stelt och säger "jag har egentligen inget att säga..." hela tiden. Eller!?
Haha, slutet är helt klart bäst!
This is me, like it or not! :D

Fotboll

Datum: 2010-08-09 | Tid: 09:22:28

Canon EOS 1000D - kitobjektiv 18-55 - 1/320 s  ISO 400
Som ni ser vart det inga kanonbilder direkt, men eftersom regnet öste ner hela tiden ville jag inte ha framme kameran så mycket... Ett par bilder blev det iallafall, men som sagt - man skulle ha haft ett tele... ;)
Jag far förresten inte till Umeå idag då det ej passade med Annastinas moster som vi ska bo hos, så vi far imorgon istället!
Idag blir det istället till att packa det sista (lögn, jag har inte ens börjat packa, hehe) och så ska jag även ha en fotografering tillsammans med Sara! Det kommer bli riktigt roligt, vi måste bara komma på några bra teman.. Det lär väl bli att anpassa något efter det regniga vädret, som något lite dystert... Eller ja, vi får se!

Inköp

Datum: 2010-08-08 | Tid: 21:15:57


En väska och ett läppglans fick följa med mig hem. Väskan köpte jag för 130 kronor (prutade lite, hehe) och läppglanset kostade 40 kronor!
Väskan är nästan i samma modell som Adidas och Converse fast ''fejk'' men det är inget jag bryr mig om. Jag är inte en sån som tänker på märken direkt, jag gillar bara modellen och hey, jag fick den ju till kanonpris! ;)
Fotbollsbilderna kommer imorgon, jag ids inte fixa det nu..

Städat

Datum: 2010-08-08 | Tid: 21:05:43

Hela eftermiddagen spenderade jag med att städa vilket var väl behövligt då jag bokstavligt talat hade hela
min garderob på golvet! Jag rensade ur garderoben, bytte sängkläder och vädrade, borstade av kuddar och överkast, dammsög och dammtorkade. Jag kan inte påstå att det var superkul, men det var verkligen värt slitet för nu ser rummet som nytt ut!
Se skillnaden själva!


Fint va? :D

Des fleurs

Datum: 2010-08-08 | Tid: 17:57:35

Nu ska jag ta en sväng med hunden och sedan fota det jag köpte igår. Efter det redigera lite bilder från
fotbollsmatchen min syrra spelade tidigare idag, så ni får mycket bilder! :D
Ska även visa hur kanonfint rummet blev efter ett par timmars städning, det blev en mycket stor förändring,
hade bokstavligt talat hela garderoben på golvet tidigare...

Önskelista

Datum: 2010-08-08 | Tid: 15:52:16

Idag är det exakt tre veckor kvar tills jag fyller 14!
Och eftersom att min födelsedag kryper allt närmare hade jag tänkt visa vad jag önskar mig. Det lär förmodligen tillkomma och tas bort lite saker men detta är iallafall en del utav önskelistan!
Sedan önskar jag ju mig olika utav släkt och vänner, jag antar att ingen av polarna köper ett objektiv? Haha ;)
1 - Canon EF 50mm f.1,8
2 - Tamron/Sigma 70-300
3 - Kameraväska
4 - Body Butter Coconut
5 - Biokort (och presentkort på butiker)
6 - Parfymen Heiress av Paris Hilton
7 - Pilotbrillor från BikBok

Fotboll och packning

Datum: 2010-08-08 | Tid: 10:31:39

Canon EOS 1000D, EF-S 18-55mm
Jag gillar svartvitt bäst, vad tycker ni?
Mornin' sunshines! Idag är jag otroligt nog uppe med tuppen, trots att det blev rätt sent igår ;)
Var ju på Luleåkalaset tillsammans med en massa roliga människor och vi hade riktigt kul trots att vi inte gjorde mycket mer än att glida runt, käka munkar och träffa människor.
Idag ska jag packa eftersom jag drar till Umeå imorgon, och så ska jag fara och kolla när syrran spelar fotboll! Kameran kanske får hänga med, hade varit kul att fota en fotbollsmatch... Fast jag hade gärna velat ha ett tele till det...

Ha en bra dag!

two pics

Datum: 2010-08-07 | Tid: 18:30:35


Två bilder från talangjakten igår.
Tjenare! Hur har eran dag varit hittills? Min har spenderats med Annastina och varit helt kanon! Vi drog ut med båten vid ett och åkte in till stan med den. Där strosade vi runt och shoppade lite grann. Jag köpte en väska och ett läppglans, båda var skitsnygga! Visar bilder senare.
Efter ett par timmar begav vi oss hemåt och eftersom solen stekte beslutade vi oss för att bada. Men som alltid satt vi och babblade hur länge som helst och när vi väl tänkte bada var solen försvunnen och det var inte alls särskilt lockande att ta sig ett dopp ;)
Nu har jag duschat och ska snart käka middag, sedan beger jag mig in för ännu en kväll på LK. Var där i torsdags och tog en lugn kväll igår - men nu är det partydags igen!
Kameran får ej följa med så det blir inga bilder, tyvärr, men det får ni leva med! :D
Ha det bäst!

Umeå

Datum: 2010-08-07 | Tid: 11:05:41

Jag har skrivit lite kort i något inlägg att jag ska fara till Umeå, och nu tänkte jag berätta lite närmare om det!
Min grymma kompis Annastina och jag har tänkt fara ner till Umeå under några dagar, bara vara där och shoppa, sola, äta blå mjukglass, och ha det gött!
Kommer bli hur grymt som helst, det är jag säker på! Vi tar tåget ner på måndag/tisdag nu till veckan och sedan är det väl vädret som får avgöra när vi far hem ;) Nä, men vi lär stanna ett par nätter iallafall.
Jag taggar som sjutton, det kommer bli hur kul som helst! :D
Fina Annastina med två olika redigeringar. Ser ni mig i bilden? ;)

Kalastalang

Datum: 2010-08-06 | Tid: 17:18:18

Det är en mycket trött och sliten Josefine som sitter framför datorn just nu...
Gissa när jag steg upp denna morgon? Håll i er - klockan 7!
Det är helt galet, jag vet, men jag och mina två polare skulle uppträda på Kalastalang så vi var tvungen att vara där tidigt på morgonen.
Kommer ni ihåg förra året då jag, Annastina och Malin uppträdde på Kalastalang och tog hem hela tävlingen? Detta år var vi pausunderhållning som ''förra årets vinnare'' och det var sjukt roligt.
Vi körde våran låt Härligt Härligt med Björn Skifs och rockade loss i våra skjortor och kepsar.
Tycker att vi showade på väldigt bra, ska kolla om någon har det på film så kanske jag kan lägga upp ett klipp här på bloggen! :)
Ska redigera lite bilder som jag visar senare, hörs!
Oh yes, vi är grymma.

Önskeinlägg

Datum: 2010-08-05 | Tid: 17:13:45

Här har du Pernilla! ;)

A beautiful rose

Datum: 2010-08-05 | Tid: 11:27:42

Är fantastiskt nöjd med den här bilden, fotade den bara lite spontant och den blev riktigt fin tycker jag!
Funderar faktiskt på att rama in den på mitt rum, vad tror ni om det?

Sunset

Datum: 2010-08-04 | Tid: 20:58:47

Lite halvkassa bilder med mycket ISO-brus. Gillar ändå den första bilden hyfsat! :)
Hemma från en tung men rätt kul träning! Kroppen var ganska seg då jag både intervalltränat och simmat tidigare under dagen, men det gick ändå!
Ska gå och lägga mig lite tidigare idag känner jag, kroppen är trött och imorgon vill jag vara pigg. Det är ju imorgon LK (luleåkalaset) börjar. Superkul, tre dagar med en massa människor, uppträdanden och festivalstämning i staden! Och en hel drös med fylletrattar, hehe...
Jag taggar som tusan! :D
Ha en fin kväll, kram!

Home sweet home

Datum: 2010-08-04 | Tid: 16:53:33

Jag har fått mycket peppande kommentarer på senaste tiden och det glädjer mig att ni tar er tid och visar eran uppskattning! Det är så himla roligt att läsa era söta kommentarer, och kul att många läst detta inlägg. Fick nästan besöksrekord dagen efter att jag publicerat det! :D
Det känns härligt att ni engagerar er och skriver eran åsikt. Det är sånt här som gör mig så himla peppad på att blogga. Nu kommer även bloggen bli mycket mer regelbundet uppdaterad för nu har vi äntligen flyttat tillbaka till stan. Skönt tycker jag, trots att det har varit himla bra i stugan.
Nu ska jag göra mig iordning för träning, skriver nog lite mer ikväll om jag får tid. Måste bara föra över alla bilder från kameran till datorn och sortera först, har hur mycket bilder som helst att visa...! ◊

Från topp till tå

Datum: 2010-08-02 | Tid: 21:42:37

Idag har jag på mig:
- Örhängen, JC
- Armband, Ur&Penn
- Pappas T-shirt, ?
- Jeans, Gina Tricot
- Väska, Monkey

Sitter i soffan och slötittar på tv och hade tänkt blogga lite grann! Har varit ute i stugan större delen av dagen, himla skönt har det varit. Har bara tagit det lugnt, läst, solat o.s.v. En riktig slappardag med andra ord!
Imorgon har min lillasyster kalas så jag lär väl agera lekledare, hitta på lite tävlingar och så.
Det brukar vara rätt kul, man kan typ stoppa fram en hink och säga åt ungarna att fylla den med vatten och dom gör det - jätteförtjusta ;)
Innan kalaset ska jag ut och springa också, måste ju hålla igång konditionen när jag missar träningarna... Och just det - så ska jag ju till Umeå också!
Inte imorgon dock, utan nästa vecka tillsammans med Annastina. Fy sjutton vad grymt det kommer bli, jag taggar till tuuusen :D

Stugan

Datum: 2010-08-02 | Tid: 12:49:34

Nu beger jag mig ut till stugan, kommer hem på onsdag. Ska försöka blogga lite för internet verkar funka nu! :)
Taggar Umeåååååååå.

Flower

Datum: 2010-08-01 | Tid: 18:17:04

Canon EOS 1000D - kitoobjektiv 18-55mm - ISO 100


Josefine Westman

Datum: 2010-08-01 | Tid: 14:07:45

... Nu ska jag ut på äventyr. Vi hörs! ◊

Favorit

Datum: 2010-08-01 | Tid: 12:01:46

Foto: Jag | Modell: Annastina Törnlund
Detta är min nog min favoritbild i serien ''Candy-bilder'' jag fotade tillsammans med Annastina. Jag är väldigt nöjd över resultatet!
Vad tycker ni? :D