pausa

Datum: 2012-08-20 | Tid: 20:08:22

Gissa vad? Jag tar en paus i bloggandet. På obestämd tid. Kan inte längre komma på en anledning att blogga, har ingen motivation alls. Jag har inga objektiv, är för lat för att redigera befintliga bilder, läsarantalet sjunker och kommentarerna står på noll. Så har jag väl tappat orken lite efter fyra år också antar jag. 
 
Nu ska här fokuseras på gymnasiet, på att komma in i rutinerna och att börja träna igen. Vara med mina fina vänner och bästa pojkvännen, ta hand om mig själv och inte göra samma misstag som i fjol. Shape up nu liksom.

Från mobilen.

Datum: 2012-08-13 | Tid: 17:57:39

Fortfarande helt död och utslagen. Var upp till vårdcentralen idag och kollade så det inte var något som spökade, halsfluss eller liknande. Icke det, så det är bara att kämpa på. Förr eller senare måste det ju ge med sig. Försöker pigga upp mig med att lyssna på Kapten Röd och tänka mig tillbaka till Luleåkalaset. Lördagskvällen var ju fantastisk, i trängseln längst fram vid scenen, hand i hand med Malin och Jon dansade jag, skrek halsen av mig och var bara genuint lycklig. Han var så fett. jävla. bra.


Onödigt men ändå.

Datum: 2012-08-12 | Tid: 01:07:30

Jag och världens finaste hund som är bästa sällskapet nu när jag är sjukis. ♥
 
Ja, bra uppdatering är det väl knappast. Men jag ligger hemma nerbäddad och mår tjyvens med värkande huvud och ond hals. Har fightats igenom en hel jobbvecka iallafall vilket känns bra, och tillochmed orkat träffa lite kompisar. Men ikväll har jag baaara tagit det lugnt, och satt upp alla mina bilder på väggen. Blev jättebra, ni kan få se bild om jag kommer mig för att dokumentera det. Nu går jag till sängs med Lasse Winnerbäck i öronen, imorgon är sista lediga dagen innan ännu en vecka av jobb.

ni är bäst

Datum: 2012-08-08 | Tid: 18:52:53

Idag har jag äntligen (efter många månader), tagit tag i bilderna som ska pryda väggen vid min säng. Passade lägligt eftersom jag blivit väldans sjuk och varit sängliggandes hela dagen. Har sorterat och redigerat bilder halva eftermiddagen, och valt ut ett fyrtiotal som ska upp på väggen. Fick mig en liten nostalgitripp också, eftersom alla bilderna är från de tre högstadieåren jag fick spendera med min fantastiska klass. Om 12 dagar börjar gymnasiet och alla sticker iväg åt olika håll för att utbilda sig kring vad just intresserar dem, och vem vet hur saker och ting kommer se ut sedan. Vet bara att det har varit tre underbara glada år, som förgyllts av så fint umgänge.
♥♥♥♥

Svartöberget

Datum: 2012-08-06 | Tid: 21:18:30

Igårkväll hängde jag och mina vänner på Svartöberget. Vi hade med oss en massa gotta upp, såsom marsmallows, pizza, colle osv, så vi satt där och myste. Har aldrig varit där uppe förut men det var jäkligt fin utsikt över hela Luleå stad, så det gillade jag mycket. Mot nattkröken drog vi sedan vidare åt olika håll, för min del blev det hemåt mot sängen. Tvingade mig nämligen upp mycket mycket tidigt i morse, börjar jobba igen nu. Känns lite tugnt men pengarna gör det lätt värt det.
 
Känner dock att jag har ganska tung sömnbrist tack vare LuleåKalaset och har inte sovit mer än 4-6 timmar per natt på ett bra tag, så ikväll ska jag ha den ultimata myskvällen för mig själv. Har laddat ner The Hunger Games så det blir filmkikande och Ben&Jerry's för hela slanten. Jobb imorgon igen.

LuleåKalaset

Datum: 2012-08-04 | Tid: 01:54:22

Hemkommen från ytterligare en kväll på kalaset. Som vanligt riktigt trevligt med bra sällskap. Taggar mest inför morgondagens konserter dock, bäst artister då. Så nu ska jag gå till sängs så man orkar med ännu en kväll på stan. So long finisar, puss.