Valborg

Datum: 2011-04-30 | Tid: 18:38:07

Nu har jag bestämt att jag är frisk! Det verkade tack och lov bara någon sån där sjukdom när man mår sjukt illa konstant under ett dygn, och sedan är det ute ur systemet. Eller ja, jag mår inte 100% bra men skit samma, det är ju Valborg! ;)
For ut till stugan över natten, det var skönt att komma ut dit ett tag. Har fotat rätt mycket där så det lär komma upp bilder imorgon. Idag blir det ingen mer bloggning, nu ska jag käka och sedan göra mig iordning. Drar ut med brudarna på ett tag, hoppas ni får en bra kväll! ♥

Balett

Datum: 2011-04-29 | Tid: 14:40:25

Photo: Me (Josefine Westman) Model: Annastina Törnlund | MAS: Malin Gustavsson
... Så åkte man på magsjuka. Det måste vara bland det värsta jag vet, helt klart. Har i princip spyfobi, så det är inte kul när man är illamående exakt hela tiden. Det började med frossa i natt, och ja, resten kan ni väl själva lista ut...
Har bara vilat idag, druckit vatten och slökollat på tv. Hoppas att detta är något som ger med sig fort, aldrig att jag tänker ligga hemma i magsjuka på Valborg. Hoppas ni håller er friska där ute ♥

Streetstyle

Datum: 2011-04-28 | Tid: 20:09:37


Photo: Me (Josefine Westman) | Model: Annastina Törnlund | MAS: Malin Gustavsson
Okej, hade inte tänkt publicera bilderna från fotograferingen riktigt än, men jag blev så sjukt nöjd och det var så himla mycket roligare att redigera bilder än att plugga SO, så jag vill inte vänta!
Vi fotade alltså på Ateljé Grodan där jag praoade (tacktacktack för att jag fick komma tillbaka och fota!) och det var jätteroligt! Vi körde två teman, street där ni skådar resultatet här ovan, och balett. Annastina är en jävel på att dansa och gjorde ett bra jobb som modell, så vänta er många bilder framöver!
KOM IGEN, bomba nu! Vad tycker ni om bilderna!?

Thumbs up

Datum: 2011-04-28 | Tid: 17:49:16

hej här ser man inte alls fejkad ut!
Två tummar upp (har inga fler...) för den här dagen! Endast två lektioner idag, och sedan drog jag iväg och fotograferade! Det gick hur bra som helst och kändes riktigt lyckat vilket är jätteroligt för vi har velat göra en sån här fotografering sååå länge. Vet inte om ni är nyfikna eller ej, men jag kan iallafall avslöja att vi har fotat i fotostudion jag praoat i! :D Resultat kommer dyka upp inom de närmsta dagarna, har tyvärr en del del skolarbete att ta itu med först...

Fotografering imorgon

Datum: 2011-04-27 | Tid: 17:43:27

Denna brud kommer jag, tillsammans med Malin Gustavsson, förhoppningsvis skapa något riktigt coolt med imorgon! Vi har en fotografering inplanerad, och inte vilken fotografering som helst... För det första är det ett lite annorlunda tema, och sedan är miljön vi ska fota i inte något jag normalt brukar göra. Är aspeppad, har på känn att det kommer bli grymma bilder! :)

What's that smell?

Datum: 2011-04-26 | Tid: 18:24:09

Diskade precis ur en efterbliven matlåda som glömts bort i en väska från praoen, den luktade inte nådigt äckligt alltså! Fy fan. Så himla typiskt mig att inte tänka på sådant, ibland blir jag nästan fascinerad över mitt korta minne!
Något jag dock omöjligt kan glömma bort är hur mycket skolarbete som ligger och väntar på mig... Har gömt mina läxböcker längst ner i en låda under hela praoen och påsklovet, men idag känner jag mig tvungen att ta tag i det. Så ikväll pluggar Josefine SO, svenska och franska. Och sedan såklart, House klockan nio! Puss ♥

Tar ut min ilska på er stackare

Datum: 2011-04-25 | Tid: 20:51:45


Jag gillar inte när saker och ting inte fungerar. Just nu fungerar ingenting. Har suttit och svurit åt min dator de senaste timmarna, försökt göra några saker på en bloggdesign men allt verkar gå käpprätt åt helvete. Irriterande när man vet exakt hur man vill ha det och så funkar det bara inte! Jag är jäkligt envis, men nu ger jag upp. Jag och mitt påskägg hälsar att ni ska ha en trevlig kväll. Det tänker vi ha. Utan någon bråkig jävla skit @#/!"(#@ kodmall... Hmpff.

Borta bra men hemma bäst

Datum: 2011-04-25 | Tid: 17:10:42

Nu är jag äntligen hemma, eller ja, jag landade igårkväll vid sjutiden men då for jag direkt ut till stugan. Kom inte hem till huset förrän nu, och det känns skönt ska jag säga! Har haft ett par riktigt grymma dagar nere i Södertälje med ett gäng sköna människor och på 4 intensiva dagar har vi hunnit spela 5 matcher, placera oss som ett av de sju bästa lagen i norden och skrattat en hel del.
Nu såhär dagen innan skolan drar igång (ÅNGEST!!!!!!!) ska jag bara chilla och ta det lugnt. Redigera lite bilder på Malin tror jag minsann, och såklart äta påskgodis! Vad har ni för kvällsplaner? :)

Strike a pose

Datum: 2011-04-20 | Tid: 21:33:03

Okej, detta blir ett racerinlägg! Måste nämligen gå och lägga mig nununu för jag ska upp före fan imorgonbitti... Då bär det av mot Södertälje för att lira Scania. Är taggad till tårna! Vi hörs till veckan, är tillbaka då ♥

Here I go again

Datum: 2011-04-19 | Tid: 20:44:36


Canon EOS 1000D @ Canon EF 50mm f.1,8
1/1600s   ISO 100  f.1,8
Två träningar, en runda in till praoen, några timmars mästerverksbak i köket och lite städning senare sitter en trött Josefine i soffan och pustar ut. Trots att jag är ledig har jag full rulle, och glömmer nästan bort att uppdatera bloggen. Är ledsen över detta faktum, speciellt eftersom en del nya läsare hittat hit! Jag ska bättra mig på denna front, men å andra sidan är det ju påsklov så lite chill och pill i naveln måste man ju hinna med... ;) Haha, nej men det kommer bli bättre! NEXT UP: House 21.00!

Silvermedalj

Datum: 2011-04-18 | Tid: 22:27:36

Det blev ett silver i år igen. Efter förlängning torskade vi med en ynka poäng. Men jag tycker att vi gjorde en kämparinsats, och en imponerande 3dje quarter. Sedan var inte allt på vår sida med bl a sjukdomar och tre utfoulade spelare, men jag är stolt över oss! Vi får se till att kicka ass nere i Scania till helgen istället!
Sorry att jag inte uppdaterat bloggen tidigare idag, men jag har haft fullt upp med att göra absolut ingenting. Hörs imorgon istället, då står bland annat två träningar på schemat. Ciaaao. ♥

Eye of the tiger

Datum: 2011-04-16 | Tid: 15:00:00

Foto: Jag | Modell: Evelina Lundberg

DM imorgon

Datum: 2011-04-14 | Tid: 22:52:25

Foto och redigering: EvelinaModell: Jag
Jag. Är. Trött. Förstår inte riktigt varför eftersom jag mer eller mindre har sovmorgon varje dag nu under praoen (som förövrigt slutar imorgon, nooo) och vad jag än mindre förstår är hur jag ska orka spela match vid den här tiden imorgon!? Hm, önska mig lycka till. Önska oss lycka till över huvudtaget, imorgon åker vi ju iväg till Arvidsjaur för att spela DM. Är sjukt taggad, vi ska kriga för guld!
Gör något tidsinställt inlägg som dyker upp under helgen så att bloggen inte står helt tom, så hörs vi när jag kommer hem! Ha en bra helg peepz! :)

13 april 2011

Datum: 2011-04-13 | Tid: 22:30:30

he he, rändom.
Tjena! Idag har varit en bra dag, först prao som var toppen, (fast jag vågar väl inte skriva annat nu när jag vet att Simon kikar in här på bloggen då och då...) sedan palt hos farmor och efter det basketträning. Har dock fortfarande lite problem med halsen men jag hoppas att det inte ska vara några problem i helgen!
Gick hem från träningen vilket var himla skönt (okej, det är inte ens långt), och nu såhär på kvällskvisten har jag rensat ur datorn som inte varit nådigt seg på sistone... Känns bra att ha fått det gjort, säkerhetskopierat och fört över till en extern hårddisk. Detta betyder att jag kan sova tryggt inatt ;) Simma lugnt hörni.

Josefine

Datum: 2011-04-13 | Tid: 13:30:00

Foto och redigering: Evelina | Modell: Jag

Ballerina siluett

Datum: 2011-04-12 | Tid: 22:25:13

Foto: Jag | Modell: Evelina Lundberg
Idag har jag suttit och redigerat lite bilder som jag fotat på Evelina, den andra praktikanten. Tycker att resultatet blev hyfsat bra för att vara första gången någonsin att fota i en riktig studio! Dessutom använde jag ju inte min egen kamera, bara det var en utmaning... Har även fått tag på lite bilder på mig själv som Evelina fotat, så de kommer också upp på bloggen snart :) Nu ska jag köra igång ett avsnitt Gossip Girl och sedan sängen. Godnatt ♥

Beat it

Datum: 2011-04-12 | Tid: 12:00:00

Foto: Jag | Modell: Malin Forsberg
Canon EOS 1000D @ Sigma 70-300mm DG Macro

Nya matchställ

Datum: 2011-04-11 | Tid: 22:05:16

Nu har äntligen de nya matchställen anlänt, sweet! Själv fick jag nummer 11 vilket jag är väldigt nöjd över, hoppades att jag skulle få det! Då kanske man kan kasta de gamla äckliga trasorna vi spelade i tidigare..?
Annars då? Prao på dagen, sedan chillade jag med Annastinas katt ett tag, kollade på Gossip Girl och efter det träningsdax. Det funkade rätt bra med halsen trots att jag fortfarande är lite hostig, skönt! Vill ju vara fit for fight när vi tar hem guldet i DM i helgen ;)

Malin Forsberg

Datum: 2011-04-10 | Tid: 22:13:50

Foto: Jag | Modell: Malin Forsberg
Canon EOS 1000D @ Sigma 70-300mm DG Macro

10 april 2011

Datum: 2011-04-10 | Tid: 19:15:11

Utmattad var ordet! Först fotografering under större delen av dagen och nu på kvällen har jag delat ut ännu mer reklam. Är trött nu så ikväll ska jag bara ta det lugnt, redigera bilderna jag fotade idag och äta godis, hehe...
Fotograferingen blev förövrigt lyckad, Malin var väldigt duktig som modell! Vi åkte ut till Hägnan (ett friluftsmuséeum några mil utanför stan) och fotade i fina miljöer. Vi körde på två olika "stilar", en lite mer soft och en tuffare.
Det började dock inte så bra då min kamera totalvägrade, vet inte vad som var felet men det gick inte att göra några inställningar! Men efter att ha svurit i ett par minuter, stängt av den ett antal gånger och svurit lite till så gick den igång. Och tur var väl det, annars hade det inte blivit någon fotografering. Resultat från den kanske kommer upp redan ikväll, håll utkik! :)

Beslutsångest

Datum: 2011-04-09 | Tid: 22:59:19

Har lite beslutsångest så nu får ni ta och hjälpa mig! Vet inte vilken av dessa två jackor jag ska välja? Gillar dem båda två! Den till vänster kommer från Ellos och den högra från Lindex. Vilken tycker ni? Ni får gärna motivera ert svar :)

Fotografering

Datum: 2011-04-09 | Tid: 22:40:31

Imorgon har jag en inplanerad fotografering med en brud som jag inte fotat på länge! Det ska bli jättekul, är sjukt peppad! Här har ni en liten ledtråd...

Måste bara klura lite på teman och så, är överhuvudtaget urusel på att planera mina fotograferingar! Ofta är de väldigt random gjorda, jag och mina kompisar chansar och tar ut svängarna en hel del. Ibland misslyckas vi, ibland blir det riktigt coolt. Haha, ursäkta om jag rubbat någon bild om att en fotosession är strikt planerad och professionell, så går det inte alltid till, åtminstone inte om man heter Josefine Westman... (och plågar sina stackars kompisar framför kameran, hehe)

Price tag

Datum: 2011-04-09 | Tid: 11:46:42

Vaknade vid nio, (morgonpigg här, jag vet!) käkade frulle och sedan drog jag ut med mina reklamtidningar. Det funkade helt ok tycker jag, det är bra väder och med musik i öronen så gick tiden rätt fort!
Nu ska jag duscha och sedan cykla till baskethallen och kolla när mina brudar lirar match. Sedan blir det stan med mami, vi ska luncha och kolla på en vårjacka till mig. Peace out.

Svensk Direktreklam

Datum: 2011-04-08 | Tid: 22:21:45

Idag när jag kom hem stod denna vagn utanför dörren!
För någon vecka sedan skickade jag in en ansökan till SDR om jobb, och nu i veckan blev ett distrikt ledigt och jag fick jobbet! Man arbetar som reklamutdelare under helgerna, vilket är ett bra extraknäck enligt mig. Vissa anser att det är ett "slavarbete", själv kan jag säga varken eller för jag har inte ännu riktigt börjat arbeta! (har bara sorterat upp all reklam) Imorgon ska jag dela ut första gången, hoppas allt rullar på bra! :)
Har du delat ut reklam någon gång? Isåfall, vad tycker du?

Red red red lips

Datum: 2011-04-08 | Tid: 21:47:19


Canon EOS 1000D @ Canon EF 50mm f.1,8
1/100s   f.1,8   ISO 200
Hej hopp! Har inte hunnit skriva på ett par dagar, haft fullt upp med min prao (som förövrigt är totalt awesome) och tillfriskna från min förkylning + att jag inte haft några bilder att bjussa på. Men idag fotade jag lite självporträtt efter att jag sett till Annastinas katt som jag passar medan hon är i London (FUSKIS) så nu har jag iallafall någon anledning att blogga! ;)
Idag fick jag fotografera Evelina i studion, det var riktigt kul fast allt var såklart väldigt nytt! Vi körde på siluett-bilder, jag har inte hunnit kolla igenom dem men förhoppningsvis blev de bra :) De bilderna + de som hon tog på mig för några dagar sedan kan jag förhoppningsvis lägga upp på bloggen snart, de ska bara redigeras och så först :) Skriv förövrigt gärna vad ni tycker om bilderna här ovan, redigerade dem i en lite blåare ton och tyckte det blev rätt bra till de röda läpparna!

ANTM (nästan)

Datum: 2011-04-05 | Tid: 21:26:51

Chabba! Idag har varit en lång men väldigt rolig och lärorik dag, och jag är helt utmattad nu... På praoen började vi dagen med två baby-fotograferingar, där fick vi knasa runt i studion för att få de söta ungarna att skratta, haha.
Under eftermiddagen var det lugnare, men då fick jag agera modell! Det var väldigt kul, jag kände mig nästan som en deltagare i ANTM, höhö. Bilderna tog duktiga Evelina (hon praktiserar också där, hon går 2:an på gymnasiet) och de blev riktigt bra! Hon testade först lite olika ljussättningar, och sedan fick jag dra på mig en 80-talsklänning hon hade med sig och bli plåtad. Förhoppningsvis kan jag visa bilderna på bloggen inom den närmsta framtiden! :)
När jag kom hem käkade jag och sedan begav jag mig till baskethallen och kollade på match. Nu ska jag bara chilla, lyssna på musik och ladda upp inför morgondagen. Hörs då, puss!

Reflexskärm

Datum: 2011-04-04 | Tid: 21:29:41

Vet att flera har undrat en del ang. reflexskärmen, dess funktioner, fördelar o.s.v. Så jag slängde ihop ett videoinlägg där jag förklarar vad man använder den till samt hur man använder den. Hoppas ni lär er något ;)
Fortfarande frågor? Lämna en kommentar eller släng iväg ett mail! ([email protected])

Första praodagen

Datum: 2011-04-04 | Tid: 09:26:24

Vi var visst lite sent ute med våffeldagen i min familj, men i helgen har vi minsann ätit!
Godmorgon alla glada! Steg upp för ett tag sedan och ska snart börja göra mig iordning för min första praodag! Har aldrig praoat förut i hela mitt liv så det ska bli kul, fast lite nervöst ;) Kameran hänger med (eftersom jag kommer vara i en fotostudio) så rätt vad det är kommer det upp lite bilder på bloggen!
Har förövrigt en riktigt skön och kort dag, börjar 11.00 och slutar 14.00, så jag kommer hinna uppdatera mer under dagen. Får dessutom se om jag ska på träningen ikväll, har riktigt jäkla ont i halsen idag. Var kanske inte så bra att jag lirade igår...? :/

Vendela och Johanna

Datum: 2011-04-03 | Tid: 17:50:30

Canon EOS 1000D @ Canon EF 50mm f.1,8 + reflexskärm 80cm guld
Hemma från en dunderbra helg i stugan! Jag har mest chillat, kört skoter, ätit gudomlig mat och hört galna historier om mina föräldrar, haha... Riktigt skönt har det varit att få vila upp sig!
Match idag, vinst med 69-43. Hyfsat bra match, är dock småförkyld och har ont i halsen vilket suger. Kvällens plan är att först och främst hoppa i duschen (duschen i stugan funkade ej så jag har gått svettig hela dagen, uääähw), sedan käka middag och efter det dra till herr Morris där jag spenderar kvällen. Låter som en bra plan i mina öron!

Selfportrait

Datum: 2011-04-01 | Tid: 15:01:32

Canon EOS 1000D @ Canon EF 50mm f.1,8 + reflexskärm 80cm silvrig
Krossad svanskota - check! Drog en fetivurpa när jag stressade till skolan denna morgon, och har gått som en handikappad hela dagen. Fyfan vad ont jag haft alltså! Smörjer med Voltaren och kör träning ikväll ändå, sedan drar familjen ut till stugan. Jag har längtat hela veckan, vi har inte varit där ute på tusen år! Symd bara att det skulle bli skitväder när vi väl far dit...
Får se hur jag gör med bloggen, om jag ids/kan uppdatera något under helgen. Annars hörs vi till veckan - då ska jag förövrigt praoa i en fotostudio. Spännande! :)