18-års firande

Datum: 2014-06-22 | Tid: 17:40:38

Igår firade vi in Annastinas födelsedag med god mat, tårta, lekar och fint umgänge. Hade med kameran som vanligt (blivit så mycket duktigare på det!) så har jag en del att visa. Men jag ska ta tag i redigeringen från rätt ände nu, har fortfarande massvis med material från Rhodos som jag inte visat er. Så ikväll blir det att varva redigering med körkortsteori och fotbollsvm, samt att ladda upp inför första jobbdagen på det nya jobbet imorgon. Förhoppningsvis dyker något upp på bloggen inom kort!
Mina fina vänner ♥ Annastinas bild.

midsommarafton

Datum: 2014-06-20 | Tid: 11:24:00

Denna midsommar är jag inte ute i stugan som jag brukar vara, utan stannar i stan med Emil och hans familj. De får hit gäster så hoppas på en trevlig kväll med mycket mat, folk, skratt och firande. Sedan får vi se vart kvällen tar oss. Hoppas ni får en trevlig dag och kväll 

sommarlovet hittills

Datum: 2014-06-16 | Tid: 18:26:00

Smitit ut till stugan från en dag till en annan för att gosa ner mig i soffan med en bra bok och känt lugnet...
... och ätit en massa jordgubbar såklart.
Varit ute med båten vackra sommarkvällar.
Pussats lite med den här killen.
Myst på altanen när vädret tillåtit det.
Och myst lite mer där med mina fina på kvällarna.
Sedan hade ju bästa Malin fest i lördags, med tema årtal! Himla kul kväll.
När det var dags att byta miljö knatade vi hem till mig för efterfest.
Det var skoj. (de tre bilderna ovan är Malins)
Idag gick jag och mamma på en gudomlig helkroppsmassage, nyttjade ett presentkort som jag fick för lääänge sedan men inte tagit mig för att använda förrän nu. Så himla skönt var det!
Och nu blir det grillat till middag och sedan ska jag sticka iväg och träna med Elin! ♥

kickoff

Datum: 2014-06-12 | Tid: 19:49:51

Hej hopp! Nu är det sommar på riktigt och jag har fått en riktigt grym start på lovet med festligheter och härliga människor. Än är det roliga inte över heller, även morgondagen och lördagen bjuder på fest och skoj. Till veckan ska jag återuppta träningen igen på riktigt samt börja jobba, och sedan firar vi in Annastinas 18-årsdag på midsommar. Tjoho vad mycket kul som ligger framför en nu! Bråvalla om två veckor, taggad!

sommarlov

Datum: 2014-06-09 | Tid: 23:07:09

Världens bästa ♥
 
Idag tog min fina syster sommarlov och imorgon gör jag detsamma. Känns helt ofattbart att sommaren redan är HÄR, med allt vad det innebär... Sola och bada och hänga med vänner dagarna i ända, träna och jobba och festa och resa och bara må. Även om jag har ångest inför framtiden och hösten och hur allt kommer bli då så känner jag mig så himla taggad inför sommaren, det kommer bli så fett bra. Resten löser sig med tiden.

grekland

Datum: 2014-06-04 | Tid: 19:49:17


rhoddan

Datum: 2014-06-02 | Tid: 22:32:21

Hemkommen från en helt fantastisk resa med dessa goa, sköna människor. Har haft kul, träffat många nya ansikten och skapat minnen för livet. Ska ta och kolla igenom minneskorten som är fulla med både filmer och bilder, men det får bli en annan dag. Först ska jag krypa ner i sängen med min favvoperson som jag saknat väldigt mycket medans jag var borta ♥