Uppdaterat headern

Datum: 2010-10-31 | Tid: 20:35:07

Nu har jag uppdaterat headern lite grann, bytt ut bilder samt ändrat lite av formen. Är inte speciellt nöjd, så jag får se hur länge jag behåller denna, men jag kände att jag var tvungen att byta ut några av bilderna samt göra att den passar in lite bättre i bloggen (t ex fått den yttersta bilden att passa med rubriken)
Ja, bara lite nytt helt enkelt! Vad tycker ni?

Före - efter | Alicia Silverstone

Datum: 2010-10-31 | Tid: 09:59:54

Under morgonen har jag suttit och pysslat lite i Photoshop, försökt lära mig lite olika trixs och knep, och sedan gjorde jag en ''före-och-efter-bild'' på Alicia Silverstone... Här har ni resultatet!

Det är ju helt klart en överredigerad bild men det är för att jag har provat en massa olika verktyg, men jag tycker ändå att resultatet inte ser alltför oäkta ut och att hon fått en rejäl uppfräschning!
Jag har i stora drag:
• Fräschat upp hyn, tagit bort blemmor, acne, mörka ringar m.m
• Gjort håret fylligare och gett det en chockladbrun färg
• Redigerat munnen
• Ändrat intensitet och kontrast samt lagt på extra skärpa på ögonen
Nu en fråga till er: Vet ni om det finns något gratisprogram att ladda ner så att man kan filma medan man redigerar? Alltså ett program som filmar det man gör på datorskärmen? Då hade jag ju kunnat göra lite tutorials och annat kul till er! :)

Halloween (?)

Datum: 2010-10-30 | Tid: 21:30:00


Hej och hå vilken bra bild, men jag var bara tvungen att visa upp vår läckra efterrätt ;)
Har egentligen inte riktigt koll på vilken dag Halloween är, idag, imorgon eller hela helgen? Skit samma, här äts det iallafall spöktårta och min lillasyster och kusin springer runt utklädda som häxor. De är riktigt söta häxor vill jag lova, haha! I skrivande stund bryter de sig in i mitt rum för de vill att jag ska spela spel med dem, så jag avrundar det här inlägget med att hälsa alla en grym lördags(halloween?)kväll!

More Annastina

Datum: 2010-10-30 | Tid: 20:33:31

Photos: Me | Model: Annastina Törnlund | Make-up and styling: Malin Gustavsson
Här har ni två till bilder från en av Annastinas fotograferingar, jag hade egentligen tänkt lägga upp några fler men jag fastnade i Photoshops värld (har fått igång CS5 nu!) så ni får nöja er med dessa två tills vidare ;)
Ska dock avsluta mitt ''photoshoppande'' nu eftersom vi har gäster ikväll, men jag ska försöka hinna göra ett tidsinställt inlägg som kommer upp lite senare ikväll!

Sara Curan

Datum: 2010-10-29 | Tid: 21:37:03

Photo: Me | Model: Sara Curan
Är det bara jag som har problem med att bilderna blir totalt färglösa när jag laddar upp dem på blogg.se?
Sparar alltid för Web och Enheter men trots det förlorar den typ all kontrast...
Sitter och redigerar bilder just nu, bland annat på Sara och Annastina. Har inte fått igång Photoshop CS5 än men jag hoppas att pappa kan hjälpa mig med det imorgon! Tills vidare duger CS3 väldigt bra!
Jag är helt slutkörd idag. Simmade 60 längder (1500 meter) idag med skolan och direkt efter det for jag till träningen, 2 timmars basket. Min kropp är mer än belåten just nu när den halvligger i soffan, nyduschad och med en fet chipspåse vid sin sida. ;)
Men nu är det iallafall LOV! Ska verkligen vila upp mig under dessa dagar, bara ta det lugnt och göra roliga saker! ♥

Införskaffat vinterskor!

Datum: 2010-10-28 | Tid: 19:06:31

Bilderna är tagna härifrån
Nu har jag fixat ett par vinterskor, det var välbehövligt ska jag säga! Det har ju redan snöat här i Luleå ett antal gånger och temperaturen ligger ofta på minusgrader, och då är det inte jättetrevligt att gå i converses...
Jag älskar dessa kängor, de är både snygga, varma och bekväma! 995 pix på Eurosko/Ecco!

Adobe Photoshop CS5

Datum: 2010-10-28 | Tid: 18:50:32

Just nu installerar jag Adobe Photoshop CS5 till min dator! Känn min lycka!!! Åh så underbart med CS5, en helt ny värld kommer ju öppna sig, haha! ;)
Nackdelen är att det tar en jävla tid, ja ni ser ju själva hur mycket som återstår. Och under den tiden har jag tyvärr inte tillgång till min användare på datorn (där alla mina bilder finns) så det blir rätt låg uppdatering idag också.
Men till helgen och veckan - då jäklar! Har ju höstlov då så jag ska försöka uppdatera massor då, och med mycket variation. Under lovet blir även mycket basket, har ett par fotograferingar inplanerade och så ska jag försöka umgås så mycket som möjligt med mina fina vänner
Har ni höstlov till veckan? Några isåfall några planer? :)

New haircut!

Datum: 2010-10-28 | Tid: 18:24:48

Ursäkta för världens absolut sämsta bild, har varken tillgång till bra ljus eller photoshop för tillfället...
Ja, då har jag klippt mig! Riktigt skönt att få bort det slitna håret, och jag gillar verkligen resultatet! Det blev ''assymetriskt'' med väldigt kort på ena sidan och längre på den andra. Tog tyvärr ingen bild från sidan eller bakifrån, men det sluttar iallafall nedåt där bak. Lite annorlunda och nytt, vad tycker ni? :)

Hur ska jag klippa mig?

Datum: 2010-10-26 | Tid: 16:48:48

Haha, random bild...
Imorgon ska jag klippa mig men jag är väldigt osäker på hur! Jag brukar byta frisyr i stort sett varje gång jag klipper mig, men just nu funderar jag på att bara toppa mig... Har ju sparat ut mitt hår under flera månader (och det är ändå inte särskilt långt, haha) så jag känner inte för att kapa av hela skiten, tänkte höra om ni har några idéer? Page, pannlugg, eller något annat? Vill byta frisyr utan att behöva klippa av alltför många centimetrar!
Ge mig lite inspiration! :)
Nu ska jag slänga i mig lite käk och sedan fara iväg på LF med laget. Så jag hinner nog inte blogga mer ikväll, och kanske inte imorgon heller. Ska ju klippa mig och sedan ska jag träna, men vi får se. Jag får skriva när tiden finns helt enkelt! Puss så länge ♥

Annastina i svartvitt

Datum: 2010-10-25 | Tid: 16:09:20


Photo: Josefine Westman | Model: Annastina TörnlundMake-up and styling: Malin Gustavsson
Det andra temat på vår fotografering bestämde vi skulle gå åt det rockiga hållet, så det fick bli en hård sminkning och rufsigt hår! Jag gillar resultatet, Annastina vet verkligen hur man showar framför kameran ;)
Nu ska jag värma upp lite rester och käka middag, och efter det ta en powernap innan träningen. Är så fruktansvärt trött, trots att jag fick en riktig sovmorgon då jag försov mig med en hel timme, haha! Hann som tur var ändå till skolan i tid, men jävlar vad jag var anfådd ;)

Tävlar!

Datum: 2010-10-24 | Tid: 20:27:57

Jag deltar för en gångs skull i en tävling, eftersom priset är något som jag är i stort behov av - nämligen ett iPhone-skal från www.mirabling.com! Har länge planerat att köpa ett till min kära iPhone så när jag fick nys om denna tävling hos Anna så tänkte jag ge det en chans! :)
Min motivering är: Jag fick min älskade iPhone 3G som betalning för mitt allra första fotojobb så det är en betalning som betyder väldigt mycket för mig, och därför vill jag skydda den på bästa sätt. ♥
Eftersom motiveringen skulle vara kort så höll jag det därmed också det, men jag tycker ändå att jag var tydlig med vad motiveringen var. Så nu får jag bara hålla tummarna! :)

Sara Curan

Datum: 2010-10-24 | Tid: 17:35:01

Canon EOS 1000D | Sigma 70-300 DG Macro
Slutartid: 1/400s | Bländare: f,4 | ISO: 800
Jag är otroligt nöjd med bilderna som jag och Sara fotade idag, det var helt klart en lyckad fotografering. Känns skönt när både fotografen och modellen är skitnöjda (om jag får uttrycka mig så) med bilderna, haha!
Ja, det är verkligen en härlig känsla att veta att båda fotograferingarna den här helgen blev klockrena och att jag har massvis med bilder som bara ligger och väntar på att bli publicerade! Och att min utveckling verkligen börjar få fart nu, känner att jag lär mig nya saker hela tiden ♥ Ja, livet leker helt enkelt!
Kom precis på att jag har två kapitel matte som ligger och väntar på mig... Plötsligt leker inte livet lika mycket... ;)

Photoshoot med Sara

Datum: 2010-10-24 | Tid: 11:07:33

Det blir ett snabbt och bildlöst inlägg nu, jag måste nämligen göra mig iordning för Sara kommer hit idag!
Vi ska plåta lite bilder till hennes nya blogg, det ska bli jättekul!
Så nu måste jag klä på mig och göra klart med kameraprylarna så att vi kan köra igång när hon kommer! Vi hörs senare idag, kram!

Work that catwalk

Datum: 2010-10-23 | Tid: 18:34:06

Photo: Josefine Westman | Model: Annastina Törnlund | Make-up and styling: Malin Gustavsson
Jag har bara en sak att säga om dagens fotografering(ar) - så jävla grymt! Bilderna blev kanonbra, så bra att vi körde två stycken fotograferingar med olika teman! Jag har förmodligen tagit några av mina bästa porträttbilder hittills idag, så jag är verkligen jättenöjd! :D
Nu ska jag käka och sedan bege mig mot Sara, ska tillbringa kvällen där tillsammans med henne, Annastina och Malin. Vi ska kolla på någon skräckis och äta godis, super ♥ Ha en fin kväll allihopa!

Kul att veta

Datum: 2010-10-23 | Tid: 12:20:00

Jag är himla svag för brittisk accent, jag är så fascinerad av deras dialekt! Hör jag en äkta engelskman måste jag stanna upp och lyssna lite diskret...
Jag använder aldrig varken kjol eller leggings. Känner mig fruktansvärt obekväm i det, naken på något vis. Lite jobbigt ibland eftersom man kan variera sina ''outfits'' mycket mer med leggings och tights, men jag håller mig ändå till mina kära jeans!
Jag måste vara den enda tonåring i det här landet (okej, kanske inte riktigt) som inte är beroende av facebook! Ifall facebook skulle försvinna ur mitt liv skulle jag inte ens märka det, allvarligt! Förstår inte fascinationen med facebook, vad gör sajten så himla bra?
Jag är riktigt morgonpigg! Jag kanske inte frivilligt studsar upp klockan 7 en lördagsmorgon, men jag har inga problem med att stiga upp vid 5 på morgonen om jag måste. :)

FOTOGRAFERING!

Datum: 2010-10-23 | Tid: 10:22:45

Nu taggar jag till tusen, det blir en fotografering med grymma Annastina idag! Vi två ska tillsammans med Malin skapa magi idag ;) Jag vet inte riktigt vad temat kommer bli men vi har snackat ihop oss lite grann och jag har på känn att det kommer bli skitbra bilder!
I headern ser ni mina favoritbilder från tidigare fotosessioner vi haft tillsammans, och idag ska vi försöka överträffa det!
Det kommer ett tidsinställt inlägg under dagen (älskar att de lagt till den funktionen) så vi hörs!
Haha, två random bilder jag hittade på oss två från i somras.
Vettefan vad vi gör på den högra bilden, vi är alltid lika knasiga. ♥

Nya jeans

Datum: 2010-10-22 | Tid: 15:10:17

Kom hem från stan för ett tag sedan, spenderade några timmar där med brudarna! Försökte verkligen att hålla i pengarna men trots det kunde jag inte låta bli att köpa...
... nya jeans! Har spanat in dessa godingar ett tag nu, varit lite tveksamt men äh, jag slog till! Och jag älskar dem, hur snygga och sköna som helst! Köpte även en sportbh och wienderbröd, hehe... Men nu är det färdigshoppat - åtminstone tills månadspengen kommer ;)
Snart ska jag och kika på träningen, längtar tills jag får börja träna! Ska dock vila den här helgen ut så att klådan hinner försvinna helt. Efter träningen ska jag och pappa kika på Luleå Basket, så jag får se om jag hinner blogga mer idag. Annars får ni ha en grym fredagskväll, ciao!

Dagens

Datum: 2010-10-22 | Tid: 09:25:09

Ska alldeles strax cykla iväg till skolan, men först slänger jag in dagens, det var rätt länge sedan :)
Örhängen: Ur&Penn | Halsband: ? | Tröja: Monki | Jeans: Gina Tricot | Tumring: Gjort själv
Sämst bild men det får duga! Puss ♥

Sveciatravels

Datum: 2010-10-22 | Tid: 08:39:31

Nu har jag skickat den första laddningen med bilder till Sveciatravels, och responsen var mycket bra!
Dessa bilder hade de som sina favoriter, men alla är användbara! Superkul :D
Nu ska jag precis käkat frulle och ska börja göra mig iordning för dagens mycket korta skoldag. Sovmorgon till 09.40 och slutar 11.20. Kan det bli bättre?!
Efter skolan ska jag nog in till stan en sväng, min shoppingabstinens är oändlig för tillfället, haha!
Hatar att spara pengar... :(

Tossa del mare

Datum: 2010-10-21 | Tid: 19:11:44

Här kommer lite bilder från en utflykt vi gjorde i Spanien. Vi hade ju hyrbilar så en dag packade vi ihop oss och for till ett otroligt mysigt och fint litet samhälle mitt uppe bland bergen. Vi strosade runt, handlade lite grann och åt världens godaste pizza! Det var en av de bästa dagarna i Spanien tycker jag ♥
Förresten, tack för alla kommentarer om den nya designen, jättekul! Ni är bäst, puss.

Nu är den här!

Datum: 2010-10-20 | Tid: 21:17:08

Den nya designen är nu installerad, och det känns riktigt bra ska jag säga! Det känns nytt och fräscht, har bl a ändrat bredden på bloggen så att jag ska få rum med större bilder! Hade dock inte så mycket inspiration till headern, så det fick bli simpelt, och ibland räcker ju det :)
Lite småjusteringar ska göras, bl a i headern, men i det stora hela tycker jag ändå att det ser rätt bra ut. Hur ser det ut för dig? Något knasigt? Vad tycker du om designen? Lämna en kommentar med din åsikt!

Sneakpeak

Datum: 2010-10-20 | Tid: 16:59:49

Här kommer en liten sneakpeak på den nya designen - den är klar nu! Har ju arbetat med den lite då och då under några veckor nu. Och jag är faktiskt rätt nöjd, det är kanske inte den allra bästa jag gjort men den är iallafall ny och fräsch, annorlunda jämfört med vad jag haft förut!
Kände att det absolut var dags för en ny design, har tröttnat på alla tråkiga, grå fotobloggar som ser likadana ut. Denna kommer vara stilren men samtidigt med mycket färg! Nyfikna? :) Kika in här ikväll, då publicerar jag den!

Ser dina naturbilder alltid likadana ut?

Datum: 2010-10-19 | Tid: 14:54:52

Har du problemet som många fotografer säkert har då och då, att alla naturbilder verkar se likadana ut? En blomma här, en kvist där, men inget som är orginellt eller annorlunda?
Det problemet har jag ibland, trots att jag alltid försöker tänka kreativt när jag är ute på fotorundor så känns det ändå ibland som att ''den här bilden har jag redan tagit''.
Jag ska nu ge er ett litet knep som jag själv brukar ta till när jag känner att jag hamnar i samma spår flera gånger... Jag undviker att titta i sökaren när jag tar bilden!
Jajjemän, jag riktar istället bara kameran mot motivet och trycker av. Bilden kommer troligtvis inte alls bli som du förväntat dig!
Och visst, många bilder kommer säkert bli misslyckade och med fokus på fel ställe, men så länge du inte fotar analogt finns det ju en radera-knapp! Och rätt vad det är får du den där bilden som blir annorlunda, intressant och ur en cool vinkel!
Så grabba kameran, gå ut och experimentera!
Två stycken exempelbilder som jag fotat med hjälp av ''knepet''.

Pink rubberboots

Datum: 2010-10-18 | Tid: 17:17:17

Checka in mina nya, rosa stövlar! Jag resonerar såhär:
Stövlar måste ju vara den fulaste skomodellen på jorden (nästan) och för att liksom göra de lite mindre fula - varför inte ha de i en klatschig färg? Då tänker man ju mer på färgen än på modellen! Hur smart är inte jag? :D

Disneyfilmer

Datum: 2010-10-18 | Tid: 16:51:35

Jag var hemma från skolan även idag och vilade, välbehövligt då klådan fortfarande är otroligt enerverande, jag fick knappt en blund inatt... Så idag har jag bara slappat framför tvn och kollat på gamla disney-filmer. Haha! Man får ju riktiga nostalgikänslor när man kollar på filmer som var ens favoriter för flera år sedan!
Dagen har iallafall varit helt okej, har myst på med hunden och katten, käkat pizza till lunch så det har inte gått någon större nöd på mig. Blir lite lätt rastlös bara, har varit hemma i 5 dagar från skolan nu! Imorgon ska jag iallafall gå dit, förhoppningsvis har utslagen hunnit lugna sig ännu mer då...

Hösthärligt

Datum: 2010-10-17 | Tid: 20:56:08

Canon EOS 1000D @ Sigma 70-300 DG Macro
Jag vet inte vad ni tycker, men enligt mig är dessa riktiga glädjespridar-bilder!
Jag tycker de utstrålar en väldig glädje, höst och härligheter, så jag har jättesvårt att bestämma en favorit. Det står mellan den översta bilden till höger, och bilden när de springer nedför kullen!
Vad tycker ni? :)

17 oktober 2010

Datum: 2010-10-17 | Tid: 17:57:32

Haha, jag dör vad söt han är på den sista bilden! ♥
Idag har varit en väldigt bra dag, ja, åtminstone bortsett från mina nässelutslag...
Efter en god frukost med blåbärssmothies (mums) så mötte jag upp Linneorna för lite fotografering! Linnea har precis köpt en systemkamera så jag lärde henne lite grunder med slutartid, bländare och ISO, och sedan gick vi ut och fotade lite fina höstbilder! Jag fick en massa härliga bilder, jag tänkte visa dem senare ikväll :)
Eftermiddagen spenderades ute i stugan, där har jag inte varit på länge så det var väldigt trevligt! Hela familjen sprang runt på tomten, körde kurragömma och andra roliga lekar. Haha, det var jättekul ♥
Nu såg jag att ANTM startade på trean, så jag ska kika på det nu!

Myskväll med Pretty Woman

Datum: 2010-10-16 | Tid: 21:34:49


Tjenare sötnosar! Hur är eran lördagskväll? Min är jättemysig, jag och syrran är hemma själva så vi har bunkrat upp med läsk, godis, chips och dipp. Vi har redan kollat på en film och nu ligger vi och slötittar på Pretty Woman!
Jag mår faktiskt bättre idag! På morgonen var utslagen ungefär desamma, men efter att vi farit till jouren och fått ny medicin känns det lite lugnare och klådan är inte så fruktansvärt enerverande. Skönt!
Sedan kom supersöta Annastina förbi tidigare under kvällen och lämnade en ''krya-på-dig-tidning'' till mig, tusen tack! Den ska jag bläddra när filmen är slut! :)
Ha en fin kväll allihopa, så hörs vi imorgon!

Känsliga varnas - äckliga utslag

Datum: 2010-10-15 | Tid: 13:48:37

För att ni ska förstå hur jag lider...
Min kropp är TÄCKT av dessa utslag. Överallt, till och med i handflatorna. Det är riktigt, riktigt jobbigt kan jag säga, man behöver ett starkt psyke (och en rulle med silvertejp) för att låta bli att klia sig över hela kroppen.
Natten var vidrig. Fick som mest tre timmars sömn i sträck, annars har jag legat vaken, vridit på mig, flyttat runt från säng till säng i huset och gråtit. Jag har ett tusental nålar som sticker mig över hela kroppen, om och om igen.
Det blir inget USM för mig. Det känns förjävligt, men jag mår så pass dåligt att jag aldrig skulle fixa att spela. Jag måste fokusera på att bli frisk, bli av med det här. Men nog suger det...

Nässelutslag

Datum: 2010-10-14 | Tid: 20:44:24

Detta visar inte ens hälften så tydligt utslagen jag har över HELA min kropp. JAG DÖR.
Det är fanimej fruktansvärt. Kan inte röra på mig. Åt helvete vad detta gör ONT. Jag vill bara slippa det...

Champions League

Datum: 2010-10-13 | Tid: 16:40:39

Här kommer en bildbom från Champions League-matchen som jag, pappa, Glenn och Lovisa var på nere i Spanien. Jag är egentligen inget stort fotbollsfan (basket gäller i vår familj) men det var en helt otrolig upplevelse att få vara på Camp Nou, se spelarna på så nära håll och få vara med när Barca krossade Pananthinaikos!
Här bjussar jag på lite bilder från matchen, hade klockrent läge eftersom vi satt på femte raden!! Behövde knappt använda telet, haha ;)
- Copyrightskyddade bilder -

Malin | På väg till träning

Datum: 2010-10-12 | Tid: 17:47:08

Photo: Me | Model: Malin Forsberg | Make-up and styling: Malin Gustavsson & Linnéa Mejfeldt
Nu drar jag och kollar på träning, ciao! ♥

Man blir ju rörd!

Datum: 2010-10-12 | Tid: 13:05:33


Det är verkligen sånt här som gör min dag! Det är helt fantastiskt när ni där ute, vissa som jag inte ens känner, lägger ned tid på att skriva så fina saker till mig.
Tusen tack till Frida som skrev denna text, ni borde förövrigt ta och klicka er in på hennes blogg!
Har följt bloggen i över ett år nu, och hon tar jättefina bilder och skriver väldigt, väldigt bra. Lämna gärna en kommentar till henne, då blir hon säkert glad! :D

Scratch my back, please?

Datum: 2010-10-11 | Tid: 20:26:02

DET KLIAR! Över hela kroppen, det kliar och kliar och kliar. Utslag är vad jag har, utav mitt jävla penicillin.
Jag slutade äta det igår, men trots det har jag fått biverkningar idag? Konstigt. Mått skit hela dagen iallafall, gick hem från skolan redan vid elva och har sovit större delen av eftermiddagen.
Feber, huvudvärk och klåda är ingen hit! Ska lägga mig tidigt ikväll och det är tveksamt om jag far till skolan imorgon, inte om jag mår såhär. Jag vill bara sova dygnet runt och bli av med alla dessa jobbiga sjukdomar...
Hoppas ni är friska och har det gött iallafall, ha en bra måndagskväll!

BTS

Datum: 2010-10-11 | Tid: 19:53:45

Jag är en hemskt dålig bloggare för tillfället, jag vet. Men jag hade tänkt gottgöra det lite grann, bland annat med lite BTS från fotograferingen förra veckan...
Till vänster Malin när hon är redo att cykla iväg till vårt lilla fotoställe, utrustad med påse på huvudet och allt! Och till höger, när jag prövade ljus m.m. Stackars tjej vad tvungen att ha på sig jacka var femte minut för att få upp värmen, det var så himla kallt!

Jag får en lite tveksam blick när vi testar make-up, haha!

Hårstyling

Vår ''lilla'' reflexskärm, som från början var dubbelt så stor. Vi klippte dock av den på mitten eftersom den blev så himla stor och klumpig. Tur att man har en pappa med tillgång till kartong ;)

Fy fan vad vi garvade när vi körde hemåt. Det blåste så mycket så att Malin och Linnéa körde rakt ner i diket. Jag skrattade så att tårarna rann, ni kan knappt ana vilka galenskaper som hände...
Ja, det blev ju inte direkt bra Behind The Scénes-bilder, men det blev bilder iallafall.
Annars brukar jag vara himla dålig på att fota det, men när man har två assistenter som sköter all styling så finns det ju tid över för det! :D

9:e oktober 2010

Datum: 2010-10-09 | Tid: 09:49:08

Hej, och ursäkta för dålig uppdatering. Det kommer bli bättre, men jag arbetar rätt mycket med min nya bloggdesign vilket tar lite tid. Kommer bli bättre bloggning så snart den är klar!
Igår var jag och jobbade på Plannja, nej förresten, LF som det numera heter! Det var rätt stressigt men himla kul, och sedan fick vi se matchen, den var grym! Jättebra stämning, och skönt när hemmalaget tog hem vinsten.
Idag ska jag till Piteå för att fira min kära morfar som fyller 70 år, och där är vi hela kvällen. Och imorgon måste jag stiga upp ruskigt tidigt för att åka till Övertorneå, har match! Min första match för säsongen efter 2 träningar sedan jag kom hem från Spaninen, fattar ni att jag är lite nervös? Haha, har tränat TVÅ ggr, är helt off... Får göra mitt bästa, och hoppas att det går bra! :)
Slänger in några bilder från en basketmatch förra helgen. Älskade lag ♥

Modecollage

Datum: 2010-10-07 | Tid: 18:33:46

En titt på några utav sakerna jag inte skulle tacka nej till just nu!
T-shirtsen och ringarna kommer från H&M, jeansen från Gina Tricot.
Tyvärr måste jag dock spara pengar, vi ska ju utomlands igen under sportlovet, julen närmar sig sakta men säkert, och så har jag planer att införskaffa en hel del nya kamerasaker inom en snar framtid...!
Så kläderna får nog vänta lite grann ;) Åtminstone tills månadspengen kommer, hihi.

Malin marionett

Datum: 2010-10-07 | Tid: 15:46:20

Photo: Me | Model: Malin Forsberg | Make-up and styling: Malin Gustavsson & Linnéa Mejfeldt

Ja, gårdagens tema vad lite i stil med Alice i Underlandet och marionettdockor. Malin gjorde ett väldigt bra jobb som modell i ett otroligt kyligt och blåsigt väder, men i övrigt gick det inte så värst bra...
Inte nog med att vi inte hade vädergudarna på vår sida, vi var även tvungna att stressa med make-up och styling eftersom Malin hade en tid att passa... Och när vi (malin och linnea) gjort hennes hår så tjusigt med stora korkskruvslockar insåg vi att det aldrig skulle hålla i den hårda blåsten. Så lilla Malin fick gott ta på sig en plastpåse över huvudet, haha! Lockarna åkte dessvärre ur på en gång, och vi hade inte så särskilt tur med något annat heller...
Så det var en rätt oturlig fotografering och inte den bästa vi gjort, men jag hoppas att det blev några bra bilder iallafall!

Nu har den kommit!

Datum: 2010-10-05 | Tid: 20:13:32

Nu har den anlänt, min lilla älskling!
Kanonbra funkar den, lite kortare sladd än vad jag trodde men i övrigt är den toppen :) Den kommer verkligen användas mycket, både vid självporträtt och när jag vill ha lite extra skarpa bilder!
Som ni ser har jag inte bloggat särskilt mycket de senaste dagarna, men jag mår inte bra så jag försöker vila upp mig så mycket som möjligt... Mer inlägg kommer när jag blivit piggare!
Imorgon har jag iallafall en inplanerad fotografering, det kommer bli superspännande eftersom temat är lite annorlunda! Det kommer bli sagolikt bra, det känner jag på mig. Där fick ni en liten ledtråd, haha ;)

Fjärrutlösare

Datum: 2010-10-03 | Tid: 19:58:58

Äntligen har jag klickat hem en fjärrutlösare, har planerat att köpa en i flera månader men det har inte blivit av förrän nu. Tänkte även beställa en reflexskärm 5 i 1, men när jag klickade på ''Slutför beställning'' fungerade det inte. (beställde fjärrutlösaren och reflexskärmen från olika hemsidor)
Jag får ta och försöka igen senare!
Fick även höra att de hade superrea idag på batterigrepp på Expert, men tyvärr för sent, de hade hunnit stänga. :(
Fast det var nog lika bra, för jag är ganska pank för tillfället, haha!
Kul med lite nytt i kameraväskan iallafall :)

Saras fest i bilder

Datum: 2010-10-03 | Tid: 18:06:28

Fotade inte så värst mycket med några bilder blev det. De flesta var förstås barnförbjudna men här kommer ett par acceptabla iallafall! ;)
Vi åt tacos, hur gott som helst!

Sedan kikade vi på film, bl a The Last Song. Underbart bra film, rekommenderar den starkt!

Sötnosarna Sara och Malin...

... och tuffbrudarna Malin och Josse. Haha!

Här var vi nästan hela gänget, Angelica och Bea hade farit hem en stund innan. (de skulle inte sova över)

Men det skulle jag och flera till, och vi var vakna till låååångt efter midnatt.
I och med 5 timmars halvtaskig sömn var det lite tungt att stiga upp klockan nio och hasa sig iväg för att kika på basket - men klart värt det för matchen var grym!

Fest!

Datum: 2010-10-02 | Tid: 18:16:30

Nu blire partay hos Sara, hur kul som helst! Presenten är fixad, humöret är på topp, kameran är nedpackad så nu är jag redo för en grym natt med ett gäng sköna brudar! Ha en bra lördagskväll - det ska jag ha!

Tjejer Typ Tolv

Datum: 2010-10-02 | Tid: 17:14:24

Ni som följt min blogg ett tag vet att jag har varit med i en show som turnerat runt i Norrbotten förra våren, och eftersom hela turnén dokumenterades av ett filmteam så ska det nu bli en dokumentär av det materialet! Detta kommer förmodligen sändas på SVT, så hela Sverige kommer få se... Spännande! :D
Här har ni ett litet smakprov från dokumentären...

Haha, det är jag som står och fotar - såklart ;)

EDIT: Dokumentären kommer sändas på tv någon gång efter jul, självklart lär jag hojta till då!



UTTAGEN TILL RM!

Datum: 2010-10-01 | Tid: 20:55:06


Fattar ni vilken chock jag fick när jag loggade in på mailen nyss och såg att jag blivit uttagen till denna omgång i RM!? Var nästan stensäker på att jag inte skulle bli uttagen eftersom jag varit sjuk så pass mycket under hösten, (är det nu också) samt att jag missade 12 träningar när jag var utomlands.
Har ju inte hunnit lära mig de nya spelsätten eller något, så jag får jobba stenhårt de sista träningarna jag hinner vara med på så fort jag blivit frisk!
Haha, vad spännande! :D

Naturcollage

Datum: 2010-10-01 | Tid: 20:06:42

Klistrade ihop ett litet collage på några naturbilder jag fotat under den senaste tiden eftersom jag inte hade så mycket annat att göra. Men nu ska jag och familjen sätta oss och kika på någon film, så ni får ha en fin fredagskväll

Infektion och penecillin

Datum: 2010-10-01 | Tid: 18:50:00

Det var en magisk solnedgång igårkväll.
Då vet man det... En infektion i halsen, och en 9-dagarskur med penecillin väntar. Kul. Hysteriskt kul!
Humöret är ändå rätt bra, det är fredag och vi ska ha mys med familjen. Spotify spelar grym musik, mamma gör iordning hemmagjorda hamburgare och ikväll ska vi se någon bra film.
Så jag försöker att inte tänka på min jävla hals som sakta tar livet av mig. (ursäkta ordvalet, haha)
Ha en superfin kväll så hörs vi! ♥
Har supermycket inspiration just nu, det bara kryper i mig!