statusuppdatering

Datum: 2013-01-28 | Tid: 15:56:49

De senaste helgerna har jag varit på vift (DM i Övertorneå och utbildning i Boden) så det kändes nästan oförskämt bra att stanna hemma och mysa nu i helgen. Hade en riktigt ägig helg så jag tänkte sammanfatta den lite kort.
I fredags hade jag spelkväll med några favvobrudar hemma hos mig, vi åt marängswiss, lyssnade på Britney och spelade spel såklart. Sen låg vi på min stora luftmadrass och snackade tills mot nattkröken så jag kom i säng först sent/tidigt, men studsade ändå upp på morgonen och testade på en timmes indoorwalking. Jobbigt men kul! Snäll som jag var ställde jag mig sedan och bakade cupcakes till Simon (!) och myste med honom hela kvällen. Igår när vi vaknade åt vi mest pannkakor, slappade på soffan och pussades. For till gymmet på eftermiddagen, och sedan tränade jag mitt basketlag som alltid på söndagskvällarna. Fint avslut på helgen.
Och i övrigt har jag längtat sönder till Italien, bokat biljetter till Stockholm med Simon, skrivit en artikel om slutshaming och börjat lyssna på Dylan igen. Ok, det var det jag hade att säga. Hörs när vi hörs.

luleå i vinterskrud

Datum: 2013-01-22 | Tid: 21:09:36

Usch, mår ju nästan dåligt av att logga in på bloggen. Från att vara en trogen bloggare under alla dessa år, till så knapert med inlägg varje månad att jag kan räkna antalet på ena handen. Vad är min ursäkt? Tja, livet kommer ivägen helt enkelt. Och vad har hänt? För att ta ett exempel, så har jag slutat i basket. Det var en mening jag inte trodde att jag skulle skriva i första taget. Efter mycket ångest fattade jag beslutet, och jag kan bara hoppas att jag gjorde rätt. Jättetungt var det iallafall, och bland det läskigaste jag gjort. Basketen har alltid varit min trygghet, mitt kvitto på att jag gör någonting vettigt med mitt liv, min lilla flykt från verkligheten.
Nåja, hur som haver. Annars så har jag gått en ledarskapsutbildning en hel helg, firat mitt hjärta som fyllt hela 22 (♥), glidit genom skoldagarna med mina fina klasskompisar, och slitit i gymmet. Rutinerna känns inte ens som rutiner och jag är så nöjd med min tillvaro just nu. 

skolstart 8/1

Datum: 2013-01-08 | Tid: 17:14:00

Första skoldagen efter lovet. Phew. Som tur var så kändes det inte så svårt att slita huvudet från kudden i morse, och jag hade dessutom bara två lektioner. Inte så himla farligt ändå, det var kul att träffa alla härliga igen. När vi slutade gick jag, Jennifer, Emmy, Frida och Petra på Waldorf och åt lunch, mys. Sedan kom jag bara hem och slängde mig på soffan framför ett par Gossip Girl-avsnitt. Ska njuta av att vara läxfri så länge det bara går känner jag. Snart är det dags att packa kameraväskan och sticka iväg på LF Basket, kram så länge.

ljusslinga

Datum: 2013-01-02 | Tid: 22:00:54

jwestmans @instagram
Jag fick två stycken ljusslingor i julklapp som jag glömde visa upp. En gav jag till min syster och en satte jag upp igårkväll. Tyckte det gjorde sig väldigt fint runt min fotovägg. 

månskensnatt

Datum: 2013-01-01 | Tid: 18:59:00

Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1,8 (såklart utan stativ eftersom jag glömde det hemma..)
Var ute i stugan nu i helgen och en natt var det ett så enormt häftigt månsken. Det var mer eller mindre dagsljus ute och månen kastade så läckra skuggor över skog och mark. Trots att det var närmare -26°C så satte vi oss ändå på skotrarna och for ut på isen för att få uppleva det ännu närmare. Vi såg dessutom ett mäktigt stjärnfall rätt som det var, har aldrig sett något liknande. Det såg mer ut som ett brinnande klot som störtade tvärs över himlen, bara för någon sekund, för att sedan försvinna. Åh, naturen är så fascinerade. På min bucket list är en av de viktigaste punkterna att uppleva ett riktigt norrsken innan jag dör, ett sånt där enormt mäktigt som spelar över hela himlen. 

gott nytt

Datum: 2013-01-01 | Tid: 13:13:00

Då var det 2013. Let's make this a good year.