nos alive - lissabon

Datum: 2015-11-09 | Tid: 01:28:06

I juli var jag och Jennifer i Lissabon! Vi var på festivalen nos alive och där såg vi artister såsom Sam Smith, Mumford & Sons, Kodaline, Muse, Alt-J, Beard's Den, James Bay, Disclosure, ja listan kan göras lång... Ääääälskade Mumford & Sons, har velat se dom så länge så dom överträffade alla förväntningar!! Annars upptäckte jag Kodaline och Beard's Den, hade aldrig hört dom förr men föll pladdask och nöter fortfarande deras låtar varje dag hehe. Här kommer en liten nostalgitripp genom min mobilkamera och Jennifers polaroidkamera. På slutet en liten film vi slängde ihop också, puss!
Far på festival utomlands, finns inget bättre!! 
 

 

studentresa

Datum: 2015-11-07 | Tid: 03:40:31

En annan resa som gjordes i år var ju studentresan till maaagaluf! Åkte dit med mina pinglor och stökade på bargatorna i en vecka. Sjukt kul var det, vill lätt göra om det.
Första dagen. Här ser vi iallafall städade och sansade ut hehe. 
Utgång blev det varje kväll. Såklart.
Djungelkväll på BCM.
Babes ♥ Can't wait tills nästa resa.

karpathos

Datum: 2015-11-03 | Tid: 00:06:50

För ungefär två månader sedan kände jag och Elin att det var dags att fly landet och verkligheten lite grann. Sagt och gjort, vi bokade en resa till den grekiska ön Karpathos och hängde där en vecka! Kunde inte ha blivit bättre, sol, bad och äventyr med en av mina favoritpersoner. 
Såhär såg den lilla sjöstaden ut. Massor med tavernor och små butiker, sådär typiskt drömmigt grekiskt.
Vi hyrde bil och roadtrippade runt på hela ön, upptäckte stränder och små byar i bergen.
Helt otroligt vackert var det, riktigt paradis.
Hela veckan ägde och det var precis vad vi behövde.♥