stay with you

Datum: 2014-02-16 | Tid: 21:04:48

Hemma efter en så fin helg i fjällen ♥

get'cha head in the game

Datum: 2014-02-12 | Tid: 12:35:21

Canon EOS 7D + Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM

Sitter på median och pillar på lite bilder, här ser ni några jag fotade under USM i helgen! Kul match att se, massa gamla lagkompisar som krigade i Luleå Stars-linnet.
    Imorgon sticker jag och Emil upp till fjällen, mamma och mormor fyller år så det ska firas! Förhoppningsvis är minneskorten fyllda när jag kommer hem, så får ni se lite bilder! Ha det fint så länge ♥

riptide

Datum: 2014-02-09 | Tid: 17:25:00

Canon EOS 7D + Canon EF 85mm f/1,8

Är så taggad på att börja träna igen att det bara spritter i kroppen. Har dragits med sega förkylningar i veckor nu, knappt hinner man komma igång med tränigen igen så blir det ett nytt uppehåll. Otroligt frustrerande när jag vill ge så mycket. Men imorgon kickar jag igång igen med en bodypump, och sedan blir det åka av! Måste även komma igång med den ack så fruktade löpningen, har gett mig fan på att förbättra min tid på gymnasiemilen och få så högt idrottsbetyg som bara möjligt. Hur det kommer gå återstår att se, när jag sitter här och pillar med bilder istället för att plugga till veckans idrottsprov som lär avgöra hela mitt betyg... So long.

blow out all the candles

Datum: 2014-02-08 | Tid: 17:56:13

Tog ett bad idag efter jobbet, år och dar sedan senast. Och se där, ansträngde mig till och med och tände ljus för att kunna fota några bilder! Tog även med kameran på gårdagens äventyr (kompaktkameran förvisso, men ändå...) när jag och några kompisar for ut till min stuga lite spontant. Himla mys där ute med varm brasa och tända ljus, men vi var ändå lite rädda eftersom det kändes som det typiska skräckfilmsscenariot - ett ungdomsgäng på en roadtrip mitt ute i ingenstans... Haha. Kul var det iallafall! 
 
Ikväll hade jag planer men avsade mig dom, kände för en lugn hemmakväll med tacos, B&J och film. Så blir det också!

baby steps

Datum: 2014-02-06 | Tid: 22:18:13

Alltså hallå ser ni?? Josefine har frivilligt plockat fram kameran och faktiskt fotograferat bilder!! Det enda som krävdes var visst att gå hemma sjuk i två dagar och gå bananas av uttråkhet. Baby steps. Här syns en skymt av den nya, fina uppdaterade versonen av mitt rum, sängen är himmelskt mysig nu och jag älskar verkligen kartan ovanför. Det bästa är att den är gjord i whiteboardmaterial så jag kan rita upp rutten inför sommarens tågluff, wehå!
 
Annars är livet fiiint. Har blivit så himla dålig med mina vardagsinlägg men känner mindre och mindre lust att dela med mig av livet på internet... Därav den begränsade bilden på mitt rum också, har inte samma behov av att blotta hela mitt liv längre, det känns nästan obehagligt att obekanta har en insikt i mitt liv. Lite trist dock för det är så kul att kolla tillbaka på - och skönt att skriva av sig då och då. Vi får la se hur detta artar sig, ska jobba på att fota mer iallafall så då kanske det blir mer vardagsinlägg...? Eller varför inte mer träningsinlägg? Baby steps var det ja.