Om Josefine

Datum: 2009-08-30 | Tid: 20:53:11

Josefine Westman är mitt namn och jag är en trettonårig bloggerska med huvudet på skaft!
Jag är social, energisk och har båda fötterna på jorden, och i den här bloggen får ni en inblick i min vardag.
Mitt liv är väl som dom flesta andra tonåringars, bortsett från att jag inte lever upp till dagens ''krav'' här i samhället.
Med det menar jag att jag inte är en platinablond, översminkad fjortis som alltid är orolig över vad andra ska tycka. Som rättar sig efter andra, som beter sig som andra, som pratar som andra, ja, ni fattar principen.
I många fall är det tyvärr så dagens ungdomar lever idag. Men inte jag.
Jag lever inte för någon annans skull än för min egen.
Jag säger inte saker för att jag måste, utan för att jag vill.
Jag beter mig inte som alla andra, utan jag är mig själv.
Uppskattas eller inte - det är upp till dig.

Ja, nog om den biten - vad gör jag på fritiden då?
Ja, jag sysselsätter mig med många saker! Förutom att umgås med vänner, djur och familj har
jag ett stort intresseför fotografering! Jag fotar med min systemkamera ''Roger'',
honom kan ni läsa mer om här.
Jag spelar även basket och är med i en teatergrupp, och när jag inte gör det -
ja då läser jag väl läxor och tittar på favoritprogrammen samt läser favoritbloggarna!

Lite testbilder jag fotade med ''Roger''

Datum: 2009-08-30 | Tid: 20:14:06

Bilder: Jag
Kamera: ''Roger'' - Canon EOS 1000D - 18-55mm

Lekte lite med kameran så fort jag hade fått den. Alla bilder ovan är oredigerade och icke-beskärda, jag orkade inte sätta igång att redigera alla bilder jag fotade. Däremot redigerar jag just nu bilderna när vi lekte modeller, vissa blev jag riktigt nöjd med! Visar snart!

Dagarna som gått...

Datum: 2009-08-30 | Tid: 19:46:45

Okej, jag kan ju lite kort berätta vad vi har gjort de senaste dagarna!
Lördag:
Jag vaknar upp på morgonen av att mamma, pappa, syrran, farmor, mormor och morfar kommer in i mitt rum och sjunger ''ja må hon leva'' Jag får blåsa ut ljusen på marsipantårtan dom köpt och sedan går vi ut i vardagsrummet för att öppna presenter.
Jag får massvis med fina saker, men hela tiden hoppas jag att det ska vara den där underbara, fina systemkameran i det fyrkantiga paketet längst bort... Jag får bodylotions, roll-on, shampoo, smink och lite andra '''tjejsaker'' samt en stickad kofta som farmor har gjort, underkläder och ett bankomat-kort på Handelsbanken.
Jag tackar för alla presenter och blickar förväntansfullt bort mot det fyrkantiga paketet. Sen så får jag äntligen öppna det - och vad hittar man inte där om inte en underbar, fin och helt otrolig systemkamera!
Det var inte långt till tårarna ska jag säga, ett halvår har jag bönat och bett, ja rent ut sagt längtat ihjäl mig efter en systemkamera, och helt plötsligt ligger den bara där i mitt knä, och är bara min.
Det var riktigt jävla härligt ska jag säga!
Efter frukosten så blev det lite mer presenter av min faster och farbror, jag fick bland annat ett presentkort på H&M som jag blev jätteglad för. Det var fyllt med hela 600 kronor! Alla presenter jag fick var helt fantastiskt fina, jag är glad över allihopa!
Klockan 16.00 rullar jag och pappa (i spöregn!) iväg för att möta upp mina tjejkompisar som ska fira födelsedagen med mig i min stuga. En efter en trillar dom in, och på en gång gör vi oss hemmastadda i gäststugan. Jag hade tidigare under dagen bäddat upp på loftet i gäststugan och lagt madrasser över HELA golvet, jättemysigt!
Sedan fick jag en massa mer presenter, jag kan inte räkna upp allt! Tusen tack till er tjejer♥ ♥
Till middag käkade vi grillat kött och pommes, vi badade, fotade med min nya kamera (som förövrigt är döpt till Roger) Vi körde även lite tävlingar, åt godis och åkte ring bakom båten.
Mycket lyckad kväll!!!! ♥
Söndag:
Vi vaknar upp, ligger och pratar ett tag och sedan tassar vi ner för att äta frukost. Efter frukosten städade vi lite i stugan, och sedan var det ''modell-dags'' Vi sminkade två av tjejerna, valde ut kläder, plats och posér. Sedan satte jag Roger i arbete, och vi fick en hel del fina bilder! (Visar så snart jag har redigerat och laddat upp)
Sedan badade vi lite till och efter det var det dags för tjejerna att åka hemåt... Trist, men vi fick nästan ett dygn tillsammans i alla fall. Jag hoppas att alla gillade festen och hade kul, själv tyckte jag det var supertrevligt!

Nu är jag hemma efter basketträningen och ska sätta mig och redigera lite bilder - laddar upp så snart jag har gjort det. Puss!

HEMMA!

Datum: 2009-08-30 | Tid: 17:17:53

Underbar helg, helt sjukt jäkla underbar.
Massor med presenter, skratt och roliga minnen. Jag skriver och laddar upp massvis med bilder ikväll, först är det basketträning!

Varit på stan...

Datum: 2009-08-28 | Tid: 17:19:30

Jag har tillbringat eftermiddagen på stan tillsammans med Malin, Malin, Ellen och Amanda!
Jag köpte inte något, bortsett från winderbrödet på bilden, mumma!
Malin (en av dom) köpte en present till mig i födelsedagspresent men jag vet inte vad det är, jag fick gå iväg när hon skulle shoppa den... Hmmmpf. :( *nyyyfiken*

Ikväll far vi ut till stugan för att förbereda inför morgondagen. Jag måste packa ihop alla saker jag ska ha med mig, så jag kan inte skriva mer för tillfället. Men jag ska försöka ta med mig datorn till stugan och uppdatera lite där - fast det kommer nog inte bli så mycket under helgen. Jag fyller ju år imorgon och kommer ha fest från lördag till söndag. Vill inte vara trist och blogga då, speciellt inte när mina kompisar är på besök! 

Vi hörs sötnosar, önska mig en kul födelsedagsfest!
(och glöm nu inte att rösta på mig i Veckans blogg - tävlingen! http://steeler.blogg.se/2009/august/finalisterna.html?_tmp=1b3eb2061c6c371478116d4f2b6def5914c656f1 är adressen, alla som röstar på nummer 4 får länkning i en hel vecka!)

Dagen som gått

Datum: 2009-08-28 | Tid: 17:13:24

Vi har haft en riktigt trevlig dag på stranden trots att vädret inte varit det bästa!
Jag fotade en del, så jag hade tänkt visa lite bilder samt skriva lite om dagen och dess aktiviteter!
När vi kom fram till stranden kastade sig en av mina klasskompisar sig i sjön på en gång, kallt kanske?
Han påstod att det var varmt i vattnet men jag är väldigt misstänksam över hur ärlig han var när han sa det...
Malin är söt som alltid! 
nnnnnnnutella!
Vi spelade kubb...
... och byggde torn av kubb-''pinnarna''
Klättra i träd är kul :)
Sist men inte minst, mina sötnosar.

Morgonbloggning

Datum: 2009-08-28 | Tid: 09:43:30

Här kommer ett videoinlägg, bara för att ni tjatar så ;) ♥

Nu måste jag rusa till skolan, puss!

Sovmorgon

Datum: 2009-08-28 | Tid: 08:18:00

Åh, hur härligt är det inte med sovmornar? Jag älskar det!
Idag börjar vi inte förrän klockan tio och då ska vi fara till en strand där vi kommer vara hela dagen. Vi har med oss matsäck och fika, så det blir en heldagsutflkt. När vi slutar ska jag rulla in mot stan för att köpa något att ha på mig på min fest!
Imorgon ska jag ha min fest, och imorgon fyller jag år. Fatta vad mycket jag önskar mig en systemkamera!! Men dom är sjukt dyra så jag är rädd att jag inte kommer få någon... :(

Jag bloggar mer efter skolan, nu ska jag hoppa i duschen och göra lite frullebulle! ♥

Glöm inte att rösta på mig i Veckans blogg - tävlingen! Adressen är http://steeler.blogg.se/2009/august/finalisterna.html?_tmp=1b3eb2061c6c371478116d4f2b6def5914c656f1 och alla som röstar på mig får en länkning i en hel vecka!

Knasbilder

Datum: 2009-08-27 | Tid: 20:15:55

Hihi, titta vad jag hittade för tok-bilder :)
Båda är tagna med mobilkameran, så kvalitén suger.

090827

Datum: 2009-08-27 | Tid: 19:12:19

Dagen har varit riktigt rolig, vi har fått arbeta i grupper tillsammans med niorna och gjort lite olika saker, bland annat fotograferat fritt på skolgården - Josefine likes!
När jag kom hem efter skolan tog jag mig en promenix med hunden och satte mig sedan med min bok tills det var dags för träning. Bytte om, sprang skiten ur mig, kom hem och duschade.
Nu har jag skickat iväg mamsen för att handla till min fest, hon ska köpa diverse saker. Det är bara två dagar kvar nu! Jag längtar!

Glöm inte att rösta på mig i Veckans blogg! Jag är nr 4, och du röstar på adressen: 
http://steeler.blogg.se/2009/august/finalisterna.html?_tmp=1b3eb2061c6c371478116d4f2b6def5914c656f1 Alla som röstar får en länkning på min egen blogg!

Med i veckans blogg!

Datum: 2009-08-27 | Tid: 17:35:01

Hör upp allihopa, jag är med i en veckans blogg-tävling!
Kul, eller hur? Har aldrig varit det förut och förväntar mig inte heller att vinna, jag är mest bara med för att pröva lyckan, hehe ;)
Det vore verkligen otroligt gulligt om ni ville rösta på mig - alla som röstar på mig får en länkning på min blogg för en vecka!
Alltså, rösta på denna adress: http://steeler.blogg.se/2009/august/finalisterna.html?_tmp=1b3eb2061c6c371478116d4f2b6def5914c656f1 och lämna en kommentar på min blogg så att jag vet att du har röstat. (jag kommer granska din röst, när jag fått bekräftat att du röstat på mig lägger jag till dig bland mina länkar)
Endast röster med url länkas, så kom igen och rösta!
Jag är nummer fyra av alla deltagande, så rösta på nummer fyra och du får en länkning.
Hoppas ni gör så nu, det är något vi båda tjänar på!
http://steeler.blogg.se/2009/august/finalisterna.html?_tmp=1b3eb2061c6c371478116d4f2b6def5914c656f1 var adressen, rösta på! ♥

Fullspäckad dag

Datum: 2009-08-26 | Tid: 20:23:40

Hej sötnosar! Jag vet att uppdateringen inte har varit på topp men just nu lägger jag bloggen lite åt sidan, jag satsar först och främst på att komma in i rutiner och skolarbete, umgås med vänner och familj samt läsa min otroligt bra bok!
Men på kvällarna kommer jag lägga av ett par minuter för att sammanfatta dagen samt lägga upp lite bilder, tipsa om musik, visa upp dagens outfit o.s.v 
Låter det bra? :)
Jag kommer naturligtvis inte sluta blogga, bara minska ner min datortid lite grann!

Dagen har varit (som rubriken tyder) fullspäckad! Jag gick i skola till ca tre, och där hände en massa saker där mitt tålamod testades ordentligt, men jag orkar inte gå in på detaljer. Efter skolan var jag med mina kompisar, käkade middag och har städat hela huset. Nu ska jag pusta ut på soffan tillsammans med ett glasspaket och en bra film!

Vi hörs, nu startar filmen. ♥

Ny cykel

Datum: 2009-08-26 | Tid: 09:50:35

Ja igår fick jag äntligen hem cykeln jag vann i talangjakten, och jag måste faktiskt säga att den var snyggare än jag trott!
Men egentligen bryr jag mig inte om hur den ser ut, huvudsaken är att den har två däck, sadel och styre :)
Idag ska jag inviga den när vi cyklar med klassen på ''utflykt'', jajjemän! 
Vi börjar förresten sent idag, klockan 11! Snacka om lyx! Sen ska vi vara på utflykt hela dagen och slutar vid 15.00
Härligt värre! 

Men nu, mina kära, måste jag äta frukost och gå ut med hunden! Puss på er.

Tacos

Datum: 2009-08-25 | Tid: 15:34:23

Igårkväll käkade jag, mamsen och syster tacos till middag, vi lyxar till det lite såhär nu när pappa är och jagar ;)
Lyckligtvis blev det över lite grann så det mumsade jag i mig till mellanmål. Supergott! ♥

090825

Datum: 2009-08-25 | Tid: 14:08:09

Hemma efter ännu en skoldag. Vi har gjort lite grupparbeten och lekt lite lekar, inte så mycket mer!
Hyfsat kul iallafall! :)

Jag är fruktansvärt trött just nu, det känns som att jag ska somna, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Antingen lägga mig och sova vilket min kropp skriker efter, eller hitta på något som jag blir pigg av!
Jag tror att det blir det förstnämna alternativet...

Ikväll ska jag dels fara till Coop Forum tillsammans med Malin och Annastina hämta cyklarna som vi vann i talangjakten, och så ska jag fara och konditionsspringa med basketlaget. Ska försöka slänga in något inlägg däremellan också samt göra något åt bloggdesignen. Är lite sugen på att byta bloggdesign helt trots att min nuvarande är helt okej. Jag tänker trots allt behålla en kopia på den här så att jag kan byta tillbaka om jag inte trivs med den nya designen!

Jaja, nu ska jag inte skriva mer utan lägga mig och vila ett tag innan jag tar tag i ovanstående saker! Puss ♥
Tjejerna knasar sig på rasten :)

Nu drar jag till skolan...

Datum: 2009-08-25 | Tid: 08:07:26

Godmorgon sötnosar! Sovit gott?
Det har inte jag, drömt mardrömmar och haft kalla kårar längs ryggraden hela natten känns det som.
Huvva!

Idag är det ännu en skoldag utan jobb, vi ska typ mest tävla, spela spel och leka lekar för att lära känna alla i klassen!
Rätt kul tror jag det kommer bli :)
Men nu måste jag ut med hunden och sedan börja bege mig till skolan, vi hörs i eftermiddag! Puss på er ♥
My look today...

Ursäkta uppdateringen

Datum: 2009-08-24 | Tid: 20:23:28

Hej och ursäkta dagens dåliga uppdatering, men jag har jobbat lite på en ny bloggdesign (som jag förövrigt blev rätt missnöjd över) 
Det var inte det att den inte vart snygg, det var bara det att den inte var snygg nog att mäta sig med min nuvarande design.
Såhär såg den nya designen ut:
(hela bilden ryms inte, jag måste göra bloggen bredare) 
Ja, det var bara på ett ungefär, rubriken ska egentligen ha samma färg som texten i menyn och sådär, men jag vart 
inte riktigt nöjd... Vad tycker ni?

Problemet är bara att hur mycket jag än försöker åtgärda problemen så vill det inte fungera! Enda sättet att få det att fungera är att använda mig av den nya designen där allt sitter klockrent... Jag får väl kämpa vidare ett tag till, men om det inte vill funka då heller - ja då byter jag tamefan bloggdesignen så att allt ser schysst ut!

Ha en fin kväll al

Dagens outfit 24/8

Datum: 2009-08-24 | Tid: 19:38:03

Detta hade jag på mig första skoldagen:
• Vit kofta från Zara
• Vit och svart-randigt linne från H&M
• Lappade jeans från Bikbok
• Blå converses från Scorett
• Silvriga smycken lite varstansifrån 

Första skoldagen avklarad

Datum: 2009-08-24 | Tid: 18:34:17

Jajemän, första skoldagen avklarad!
Vi har inte gjort särskilt mycket, mest gått igenom regler, fått lite papper och käkat glass :)
Imorgon ska vi göra sammarbetsövningar och grejer för att lära känna alla i klassen bättre, och på onsdag och fredag blir det utflykter!
Det är egentligen inte förrän nästa vecka vi börjar jobba, och då sätter vi igång rejält, vissa skoldagar är ända till halv fyra... Suck. Menmen, jag visste ju att dom dagarna också skulle komma så det är väl bara att bita ihop!♥

Bloggdesignen är fel

Datum: 2009-08-24 | Tid: 14:14:02

Jag använder mig av en webbläsare som heter Safari och den funkar jättebra fram tills man kommer till min bloggdesign där den lurar ögat lite grann... Jag ska försöka förklara vad jag menar!
Det är nämligen så att allt ser helt annorlunda ut i min blogg när jag använder mig av Safari och när jag använder mig av någon annan webbläsare som till exempel Firefox eller Explorer.
Låt mig visa skillnaden...
SAFARI:

FIREFOX:

Det vart ganska otydligt på dom här bilderna men märker ni hur den gråa randen ovanför headern på Firefox är ljusare än resten av bakgrunden? Det är den inte i Safari och därför att jag trott att allt sett normalt ut när det inte har gjort det!
Samma det här exemplet:
SAFARI:

Denna bild har jag tagit en bit ner i bloggen, jag har alltså ''skrollat'' ner en bit i inläggen.
FIREFOX:

Bilderna är båda tagna på samma inlägg, men märker ni skillnaden? Jag vet att det är väldigt dåliga bilder men nog märker väl till och med ni att texten och rubriken är mycket mindre i Firefox? Samt att rubriken i Firefox är svart.
Det ser alltså jättekonstigt ut i dessa två webbläsare men jag vet inte vilket av dessa två alternativen ni ser. Det felaktiga (firefox) eller det som stämmer (safari)
Hur som helst ska jag försöka åtgärda allt detta, och det lär väl dyka upp ännu fler saker som inte riktigt stämmer, men jag ska försöka fixa det!

Jag ber om ursäkt för att bloggen har sett helknasig ut, men jag har ju faktiskt inte märkt det eftersom jag använt mig av ett webbprogram där allt verkade stämma...

Skolstart imorgon!

Datum: 2009-08-23 | Tid: 20:51:59

Ja, imorgon är det skolstart så jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll! Måste ju orka ta mig upp ur sängen imorgonbitti...
Såhär känner Josefine inför skolstarten:
Förväntansfull
Deprimerad
Orolig!

Jaja, jag ska försöka lägga tankarna och känslorna åt sidan ett tag och istället äta min kära b&j innan jag kryper till kojs.
Jag och Texas önskar er en fin kväll och ett stort lycka till åt alla andra som också har skolstart imorgon!
Puss på er allihopa!

Här kommer frågorna och svaren:

Datum: 2009-08-23 | Tid: 19:57:26

Fråga: vilka bloggar läser du ?
Svar: Jag läser många olika bloggar, allt ifrån Kenzas och Fokis blogg, till Anna Pedersens och Emelie Ohlssons!
Självklart läser jag även mina kompisars, deras bloggar hittar ni under länkar!

Fråga: följer du några tv-serier ?:)
Svar: Hmm, inte sådär frenetiskt - alltså att jag får panik om jag missar ett avsnitt - men det är klart att jag följer vissa serier! Jag brukar bland annat följa House, Top Model och Tyra Banks Show!

Fråga: tycker du dom nya b&j glassarna sorbet är goda ?
Svar: Ärligt talat har jag inte smakat någon av dom tror jag, men idag har jag faktiskt köpt hem någon smak som hette ''Jamaican Crazy'' eller något sådant, haha. (Den räknas väl som ny, eller?) Annars håller jag mig till mina favoriter som bland annat Bohemian raspberry och Caramel Chew Chew.

Fråga: Vad använder du dig av för fotoshop och vart laddade du ner det ifrån?
Svar: Jag hade turen att redan ha ett photoshop i datorn, och jag har Adobe Photoshop CS3

Fråga: Favoritmotiv att fotografera?
Svar: Det varierar, blommor och andra naturmotiv blir alltid lika vackra, men även porträtt och sådant, trots att jag inte alls är särskilt duktig på det! Under kategorin ...liv i bilder hittar ni en hel del bilder!

Fråga: Vad tycker du om Kissie och Paow?
Svar: Läser ALDRIG deras bloggar av den enkla anledningen att jag blir så himla irriterad på dom. Dom är urtöntiga, helt IQ-befriade och lever totalt inne i sina egna världar. Att dom beter sig på ett visst sätt för att dom vet att folk stör sig på det, och TJÄNAR PENGAR PÅ DET gör mig galen, hehe.

Fråga: Hur ser ditt rum i kort beskrivning ut? (färger, möbler osv)
Svar: Jag har gått efter färgerna blått, grönt och vitt, och det är detaljer i samma färger i hela mitt rum. Mitt rum är pyttelitet, med ett skrivbord, en säng och en fotölj samt en liten bokhylla och en spegel. Mycket mer än så är det inte! Mysigt men alldeles för trångbott!

Fråga: Kan du inte göra dagens outfit lite oftare? Och blogga mer om kläder och sådant i allmänhet?
Svar: Skulle ni vilja det? Jag kan hålla med om att Dagens Outfit är rätt dåligt uppdaterad men det kommer bli bättre nu till skolstarten, då börjar jag tänka lite mer på vad jag bär för kläder vilket gör att jag faktiskt vågar visa vad jag har på mig ;)
 
Fråga: Fritidsintressen?
Svar: Fotografera, lyssna på musik, läsa och blogga! Umgås med vänner, familj och mina djur, shoppa och spela basket.

Fråga: Förälskelse?
Svar: Tyvärr inte.

Fråga: Har du gjort din bloggdesign själv? Skulle du kunna tänka dig att designa bloggar?
Svar: Ja, min bloggdesign har jag gjort helt själv! På din andra fråga måste jag fundera lite... Det skulle i så fall vara till kompisar, annars tror jag inte att mitt intresse att göra det är så stort - oavsett om jag blir betald eller ej. Enda egentliga anledningen till att det inte låter så lockande att göra bloggdesigner är att jag är rädd att folk ska bli jättemissnöjda och inte vilja använda vad jag gjort! Men om man verkligen är sugen på en bloggdesign, eller hjälp med något särskilt kan man maila mig och hålla tummarna för att jag har tid att hjälpa!

Fråga: Popularitet?
Svar: Inget jag tänker, eller bryr mig om. Jag har vänner som jag håller nära, kompisar som jag umgås med. Jag är nöjd med mina vänskapskretsar, popularitet är bara ett löjligt påfund enligt mig.

Fråga: Är du 95:a?
Svar: Nej, jag är 96a! Fyller år den 29/8 - då blir jag tretton år!

Fråga: Favorittidning/tidnignar?
Svar: Hmm, Veckorevyn och Frida är bra tidningar!

Fråga: Vilka butiker brukar du shoppa i?
Svar: Jag kör budgetkedjor såsom Gina Tricot, H&M, JC och en del andra butiker. Vissa saker får jag av min mamma, andra hittar jag second hand!

Fråga: Favoritmaträtt?
Svar: Oh, svår fråga! Det beror på vad jag är sugen på, enchiladas, tacos, mammas köttgryta och grillat kött är några favoriter :)

Fråga: Vad lyssnar du på för musik?
Svar: Jag har blivit helgalen i bandet Green Day och nöter många av deras låtar. AC/DC, Kiss, Ozzy Osbourne, Kings of Leon, Lynard Skynard och Brian Adams är också rätt bra. Om ni tittar under kategorin ...musik hittar ni en del av mina favoritlåtar!

Fråga: Hur brukar du sminka dig?
Svar: Puder, solpuder, mascara, ljust läppglans och ibland en ljusskimrande ögonskugga brukar jag använda mig av, på fester även lite rouge. Vore det kul om jag gjorde ett videoinlägg där jag visar hur jag sminkar mig kanske?

Fråga: vilka bloggar brukar du läsa? :)<3
Svar: Se första frågan i detta inlägg!

Puh, ni var riktigt flitiga på att fråga må jag säga, och det var riktigt roligt att besvara alla frågor! Hoppas alla är nöjda med de svar ni fått, tycker ni att jag borde ha en frågestund snart igen?

Frågestunden är över!

Datum: 2009-08-23 | Tid: 19:06:56

Allright, jag vet att frågestunden inte fortsatte ända fram till imorgonkväll men jag vet inte om jag kommer ha tid att besvara frågorna nu till veckan så då gör jag det medan jag faktiskt har lite ledighet kvar!
Jag ska besvara alla frågor, så det kanske tar ett litet tag innan alla svaren kommer, men innan kvällen är slut ska jag försöka besvara allihopa! :) 
(Mamma och pappa har ju bröllopsdag idag så jag vill inte dega framför datorn hela kvällen)

Men alltså - slut med frågeriet, jag besvarar frågorna strax! ♥

Dagens outfit 23/8

Datum: 2009-08-23 | Tid: 18:56:55

Idag har jag på mig:
• Långärmad (uppkavlad) tröja från Gina Tricot
Halsbandet är hemmagjort (en av mammas jobbarkompisar skapar dom själv)
• Jeans från Gina Tricot

Hehe, jag märker att det har blivit ganska mycket Gina på sista tiden, men det är ju ingen tvekan om att deras kläder är ursnygga, bekväma och passar alla typer av människor!
Halsbandet...

Skämt bort mig själv rejält!

Datum: 2009-08-23 | Tid: 18:53:53

Mmmh, nu har jag legat i badet i nästan en timme, rakat benen, smörjt in mig och fixat fransk manikyr till naglarna!
Jag känner mig ren och fräsch från topp till tå, utifrån och in :)
Skämmer bort mig rejält såhär sista sommarlovsdagen, det tycker jag att jag förtjänar. 

Nu ikväll ska mamma och pappa firas, dom har ju faktiskt bröllopsdag idag! 
Hela sex år har dom varit gifta nu, med det känns som att det typ var igår jag var brudnäbb. 
Hehe, kanske inte riktigt då men... Ja, fira ska vi som sagt göra - med god mat och en massa b&j, mums.
 
Vad ska ni göra ikväll? ♥
Levande ljus är ett måste när man badar!

Bilder från stugan

Datum: 2009-08-23 | Tid: 16:41:04

Som vanligt lekte jag lite med kameran när jag hade tråkigt och här är några av bilderna jag fotade:
Jag har redigerat alla bilder i mitt fotoprogram iPhoto, har bara ändrat på ljusstyrkan och kontrasten samt beskärt bilderna en del.

I´m home!

Datum: 2009-08-23 | Tid: 16:22:18

Nu är jag hemma i stan efter ett par härliga dagar ute i stugan. 
Jag har läst, fiskat, sovit och fotograferat, precis vad jag tycker om att göra för att relaxa ♥
Bjussar på lite bilder från helgen som har gått, ska snart sätta mig och redigera lite bilder, kanske rent av publicera dom så att ni får se? :)
Texas var självklart med! ♥
Jag och kusinen Vendela hade skoj med gungan.
Och så har vi fiskat...
... samt tittat på film.
'
Surfat från pappas iPhone har jag också hunnit göra ;)
Yummiee? 

Fortsätt fråga

Datum: 2009-08-23 | Tid: 16:02:59

Kom igen nu, ni har faktiskt varit rätt kassa på att fråga om jag får uttrycka mig så.
Fortsätt fråga, frågestunden fortsätter till måndagkväll!

Nu far jag ut till stugan!

Datum: 2009-08-21 | Tid: 17:11:46

Ja, av rubriken att tyda åker jag ut till stugan i kväll!
Vi får se om det blir till att blogga, men jag ska framför allt njuta av sommarlovets sista dagar och få en lugn helg innan allvaret sätter igång!
Pussar och kramar till er alla, och fortsätt fråga i frågestunden! Om jag inte besvarar frågorna imorgonkväll gör jag det på söndag! ♥
Ni kan alltså fortsätta fråga ända tills jag avslutar frågestunden och svarar på frågorna! Ta chansen att få reda på lite mer om mig!

Köpt

Datum: 2009-08-21 | Tid: 16:58:14

Jag ville ju som sagt köpa lite saker inför skolstarten samt några klädesplagg - och det har jag gjort också!
Linne från H&M, 69;-
Jeans från BikBok, 149;- (!!!!)
Pärlörhängen från Glitter, 25;-

Köpte även lite pennor och grejer, är rätt nöjd över mina inköp! ♥

Varit på stan!

Datum: 2009-08-21 | Tid: 16:50:22

Jag har ju som sagt varit på stan idag med Felle, vi hade riktigt kul! 
Strosade runt och tittade på kläder, smink och smycken, lite skolprylar och grejer.
Köpte lite saker, lägger upp bilder på det sen. 
Hihi, Felle med sina heta glasögon!
Josefine har ont i fötterna av flera timmars promenerande på stan!
Snyggingarna!

Vi kör en frågestund!

Datum: 2009-08-21 | Tid: 10:10:09


Jag har ändå inget speciellt att blogga om, så varför inte köra en frågestund!?
Frågestunden avslutas imorgonkväll så fråga på!

Reglerna är fortfarande likadana!
 Jag kommer inte godkänna kommentarerna förrän frågestunden är avslutad, så att jag inte av misstag råkar missa någon fråga.
• Använd er inte av fetstil eftersom jag använder mig av det när jag svarar.

Fotoblogg?

Datum: 2009-08-21 | Tid: 09:15:30

Jag har ju ett brinnande intresse för fotografi trots att jag inte har någon kvalitétskamera, men förhoppningsvis får jag en Nikon D40 (nybörjarsystemkamera) i födelsedagspresent! Då kommer det med all säkerhet bli mer bilder på bloggen - ja, jag funderar till och med på att göra om min blogg till en fotoblogg. 
Lite synd kanske, jag älskar min söta lilla blogg precis som den är, men om jag skaffar en fotoblogg motiverar det  mig att fortsätta fotografera och lära mig om redigering, photoshop, illustrator och bloggdesign.

Jag har inte bestämt mig än, men om det blir så att jwestmans.blogg.se blir fotoblogg kommer det i alla fall finnas mycket personliga inlägg, även om dom är fullspäckade med bilder!

Nu är det ni som ska hjälpa mig - hur tycker ni att jag ska göra? 
• Fortsätta blogga precis som jag gör nu, men med lite mer bilder.
• Göra bloggen till en fotoblogg, förnya bloggdesignen ytterligare men samtidigt fortsätta skriva en del personliga inlägg.

Hjälp mig är ni hemskt snälla! ♥

090821

Datum: 2009-08-21 | Tid: 09:05:16

Sista riktiga sommarlovsdagen idag kan man väl säga, sen är det bara helgen kvar och efter det - skolstart.
Jag är tråkigt nog inte ett dugg sugen att börja skolan, inte alls förväntansfull eller så, vilket jag trodde att jag skulle vara.
Men dom känslorna kommer väl tids nog ;)

Ja, sista riktiga sommarlovsdagen var det ja... Den ska mest troligt spenderas med min söta vän Felle! Vi ska bland annat gå in på stan, så att jag får shoppa! Haha, men jag kommer inte köpa så mycket tror jag. 
En liten kalender, lite smycken, någon T-shirt och kanske en kofta. Sen ska jag peka ut saker jag önskar mig i födelsedagspresent, hihi ;)

Vi hörs under dagen sötnosar! ♥

Kalas?

Datum: 2009-08-20 | Tid: 19:24:01

Ja, man kanske inte kan kalla det för kalas, men något slag av firande har vi då här hemma!
Vi äter smörgårstårta, vanlig tårta, mina cupcakes och en massa annat gott! Pratet fyller hela huset, skratt och högljudda diskutioner är liksom A och O när min släkt träffas. Jag älskar det.

Videoinlägg till Annastina för att hon hade så tråkigt där hemma och ville se vad jag gjorde för något!:


Basketlägret är slut

Datum: 2009-08-20 | Tid: 15:54:08

Nu är jag hemma efter sista lägerdagen med basketen. 
Trots att jag hur många gånger som helst under denna vecka tänkt tankar som:
om jag bara vore hemma och är det inte slut snart så känns det riktigt sorgligt att inte behöva stiga upp imorgonbitti, snöra på mig basketskorna och fara iväg och träna sju timmar i sträck.
Visst, det kanske inte låter så härligt, men det är verkligen grymt kul.

Nu ska jag i alla fall njuta av min ledighet och sommarlovets sista dagar, ta mig en lång dusch och sedan krypa upp i soffan med den senaste Fridatidningen samt smaska i mig några av pappas cupcakes
Hihi, vi hörs senare!♥

Jag vill shoppa!

Datum: 2009-08-20 | Tid: 15:47:50

Åh, jag är superdupersugen på att shoppa!!!
Vill bara fara in till stan och köpa tusentals saker som jag sett - men som ni säkert förstår går inte det.
1.
Jag har inte råd!
2. 
Kan tyckas onödigt eftersom jag fyller år snart (men jag önskar mig en systemkamera så jag kommer ändå inte få något annat) 
3.
... Jag har inte råd.

Suck, tycker ni att dom där argumenten är tillräckliga för att jag inte ska få sätta sprätt på lite av mina pengar?
Jag vill nämligen verkligen ha lite nya tshirts, koftor och smycken inför skolstarten! Borde även fixa en kalender eftersom mitt schema mestadels kommer bli hektiskt i höst.

Eftersom jag inte sparar till något speciellt så kanske det är lika bra att jag köper upp några hundra kronor? Jag kan ju shoppa på REA menar jag ;)

Videoinlägg från gårdagens bakning

Datum: 2009-08-20 | Tid: 08:30:42

Här ser ni Coocking mama in tha kitchen!


Pappas present klar

Datum: 2009-08-19 | Tid: 20:45:23

Puh, det var mycket svårare än jag trodde att göra cupcakes, men nu är dom i alla fall klara!
Rätt nöjd blev jag faktiskt, dom ser lite charmigt hemmagjorda ut! 
Jag laddar upp videos från bakningen imorgon, för jag har lite saker att fixa nu i kväll.
En bild på ''cupcakesen'' kan ni i alla fall få!
Skriv gärna och säg vad ni tycker! :)

UPDATE:
Till kommentaren: Skulle det inte stå grattis pappa på dom?
Svar: Ja, det skulle det! I bakgrunden ser du ett par muffins som ej har dekorationer annat än den rosa toppingen, dom spritsade jag senare in Grattis Pappa med grön glasyr, men jag var tvungen att vänta tills den rosa toppingen hade torkat ordentligt - vilket den inte hade gjort när jag tog kortet. Vill ni att jag ska lägga upp bilder ''Grattis Pappa'' också?

Videoinlägg

Datum: 2009-08-19 | Tid: 19:14:48


Fest

Datum: 2009-08-19 | Tid: 18:43:04

Jag fyller 13 år om ganska precis 10 dagar och då ska jag ha fest!
Först hade jag faktiskt inte tänkt ha fest, jag var så rädd att den skulle bli jättetråkig, men hallå, jag blir ju faktiskt tonåring i år så det borde ju ändå firas med dom närmaste tjejkompisarna!
Plus att om man är med mina vänner kan man inte ha tråkigt!

Så just nu sitter jag och finslipar inbjudningarna, men jag vet inte om jag ska skicka dom via sms, (enklast, alla kollar väl på sin mobil någon gång?) mail, (inte säkert att mailen blir kollad lika ofta som mobilen) eller via brevlåda. (då måste jag hålla på med adresser och grejer!)
Ja, mobil låter ju som det bekvämaste alternativet, får snabba mig att skicka ut inbjudningarna innan mina gratis sms tar slut bara!
Ungefär såhär kommer inbjudningen att låta:
Ja, något sådant kommer det väl stå, en kort och enkel förklaring på vad som kommer hända samt tider, platser m.m
Vi kommer alltså hålla till ute i min stuga, och vi kommer - precis som inbjudan säger - bada, tävla, vara utomhus och sova.
Jag är säker på att vi kommer ha grymt skoj för jag har tänkt att vi ska göra en hel del roliga tävlingar, aktiviter och grejer. Hoppas att alla kan komma bara!
Dom inbjudna är: (detta är riktat till dom inbjudna så att dom har lite koll på att dom blivit bjudna o.s.v)
• Annastina
• Malin G
• Linnéa M
• Felicia
• Sara
• Malin F
• Lovisa
• Linnea L
Tror inte att jag glömt någon nu...

Som sagt har jag bara bjudit dom närmsta vännerna och dom jag umgås med mest - om jag fick bjuda alla jag ville skulle det garanterat överstiga 40 pers. Tyvärr så kan jag inte bjuda alla bara, hur mycket jag än skulle vilja! ♥

Cyklarna har kommit!

Datum: 2009-08-19 | Tid: 17:34:58

Ni minns väl att jag och mina vänner tidigare i somras var med i en talangjakt och vann?
Jag bloggade en hel del om det i slutet av juli och början av augusti (titta i arkivet om ni inte kommer ihåg)
Ja, nu har äntligen priset anlänt! 
Var sin cykel, och även om priset kanske inte var det man önskade sig mest så kommer det sitta riktigt bra, eftersom något pucko stal min cykel under Lulekalaset!

Cyklarna står Coop Forum för, Coop stod förövrigt för hela talangjakten, så det blir till att åka ut till Coop Forum i helgen och hämta cyklarna... Spännande, för vi har ingen aning om hur dom ser ut!
Lite dåligt egentligen, det stod att vi skulle få en Valfri cykel till ett värde av 6000;- men sedan visade det sig att värdet var 3800;- och att vi inte fick välja cyklarna själva. Men strunt samma, det roligaste var ju inte priset utan att vinna hela grejen.
Känna att man presterat och förtjänat att vinna helt enkelt!
Man kanske skulle hoppas på en elcykel som Lifebike hybrid?

Footer

Datum: 2009-08-19 | Tid: 17:00:14

Jag har länge tänkt göra en footer, och äntligen har jag tagit tummen ur röven och gjort en. 
Självklart kommer jag göra en snyggare när jag har mer tid, men tills vidare får det duga med denna!
Det enda problemet är att den inte går att sätta in i bloggen! Jag vet inte varför, och jag har försökt på flera olika sätt.
Någon som har ett bra sätt som även funkar i temat Travel? Lämna en kommentar med en beskrivning isåfall, det skulle vara guld värt! 
OBS!
Beskrivningen på DDB funkar ej!

Bilden försvinner lite i inlägget, egentligen är den lite bredare, precis så att den ska passa in i bloggen!

090819

Datum: 2009-08-19 | Tid: 15:50:18

Nu var jag hemma efter ännu en basketdag, men snart är basketlägret slut. Det kommer både bli trist och skönt! 
Trist för att det är så himla kul att spela basket, lära sig nya saker och träffa nya kompisar - skönt för man slipper tidiga mornar och träningsvärk!
Det var någon som hade frågat vilken tid basketlägret slutade, och det slutar 15.00 varje dag, förutom i måndags, då slutade vi 15.30 ! Alltså Start kl 09.00 och Slut kl 15.00

Nu ska jag kila iväg på stan och fixa present till min pappa, jag tror jag vet vad han ska få, åtminstånde har jag lite idéer!
Jag tänker videoblogga om presenten, men inte publicera det förrän imorgon för pappa brukar läsa min blogg och det vore ju inte lyckat om han läste vad han skulle få för någonting...
Vi hörs alltså senare, puss!

Gooodmorgon!

Datum: 2009-08-19 | Tid: 08:20:54

Hoho jaja, alltid uppe lika tidigt. Det är fortfarande fruktansvärt jobbigt att ta sig upp ur sängen (dels för att det är tidigt som tusan, dels för att jag har mycket träningsvärk!)

Hinner inte skriva nå mer nu, måste packa ihop basketgrejerna och dra till hallen!
När jag kommer hem ska jag fixa inbjudningskort och blogga lite om festen jag ska ha när jag fyller år, det måste planeras, hihi :)
Vi hörs!

P.S
Kul att ni gillade videoinlägget, ska göra fler i framtiden, promise! ♥

Knasigt videoinlägg...

Datum: 2009-08-18 | Tid: 19:35:46

Hahaha, vad ska man säga? Jag garvar hela filmen igenom nu när jag kollar på den i efterhand, det är kommentarer överallt som får mig att gapskratta. 
Kom ihåg att jag är ytterst oseriös, men jag är inte snål när det gäller att bjussa på mig själv! ;) 

(Jag kan inte filma längre än tre minuter, det är därför klippet tar slut helt plötsligt. Inte för att jag visste det, jag pladdrade på i flera minuter till, det var inte förrän senare jag upptäckte att jag inte filmade längre, haha)

Förresten, detta filmades igår - så det inte blir några missförstånd!

Bloggen

Datum: 2009-08-18 | Tid: 18:25:16

Denna blogg (jwestmans.blogg.se) skapades den 27:de mars år 2009 och här har jag hållit hus sedan dess.
Jag har alltid älskat att skriva, och eftersom jag inte har någon vidare talang när det gäller sång eller målning har jag uttryckt mina känslor genom text.
Därför har det fallit mig ganska naturligt att blogga. En blogg ska vara något som håller mig uppe, något som ska peppa mig att fortsätta skriva varje dag. Någonting som ska få mig lycklig, någonting som ska få alla känslor att välla fram.
Och det har lyckats.
Jag finner en väldig ro i att skriva, oavsett om det handlar om min vardag eller ett utförligt inlägg om något väldigt personligt.
Jag har funnit något jag älskar.
Och nu när jag hittat ännu en sak att uttrycka mig i (fotografering) känns det ännu bättre!
Jag känner mig renare, friare och mer levande än någonsin.
Jag bryr mig inte om hur många läsare jag har, hur många kommentarer jag får eller om jag så
får Sveriges mest hyllade blogg.
För mig kommer jwestmans ändå alltid vara den enda luckan i världen där jag kan glänta på
locket och låta känslorna välla ut.

God och glad - Kexchoklad

Datum: 2009-08-18 | Tid: 16:17:39

Åh, jag är så himla sugen på kexchoklad. Vet inte varför, men behovet växer ju mer jag tänker på det. Får ta och promenera iväg till Statoil och köpa mig en, men först ska jag se klart Top Model 3 och ge mina ömmande fötter ett fotbad.♥



090818

Datum: 2009-08-18 | Tid: 15:46:41

Hjälp, när jag skriver rubriken till detta inlägg får det mig att inse att det bara är två dagar kvar till min pappas födelsedag!
Vad tusan köper man till sin pappa i födelsedagspresent?
Hjälp mig att komma på något, om jag inte har någon present att ge kommer jag ju få dåligt samvete! 
Om ni har en pappa - vad brukar ni ge till honom i födelsedagspresent? Brukar ni över huvudtaget ge era föräldrar presenter?
Jag vill ha billiga och bra alternativ!

Bloggdesignen

Datum: 2009-08-18 | Tid: 08:37:59

Jag har fått höra att bloggdesignen ser helskum från vissa, och så ska det ju naturligtvis inte vara. Konstigt egentligen, för på min dator är den helt normal!
Ser bloggdesignen ut så här på era datorer?
Isåfall står allt rätt till, men om det inte ser ut så måste ni berätta det för mig så att jag kan åtgärda det som ser konstigt ut.
Kommentera och skriv hur bloggdesignen ser ut i era datorer, för jag vill ju inte skämmas över min bloggdesign!

Skolstart

Datum: 2009-08-17 | Tid: 20:34:25

Idag var det skolstart för många i landet, men jag hade turen att få en extra veckas sommarlov, mmmh så härligt!
Men trots det tycker jag det ska bli ganska kul att börja skolan igen!
Inte för att jag tycker om skolan, utan för att det blir så himla mycket nytt. 
Ny skola, nya lärare, nya vänner och nya rutiner. Massor med nya, spännande saker och intryck att ta in. 
Ja, även om jag älskar sommarlov, sommarn och allt som hör till, är jag nog trots lite spänd över skolstarten, fast några veckor till med ledighet skulle vara rätt skönt...
(Hela min sista ledighetsvecka försvinner ju som i samband med basketkampen...)

Har ni börjat skolan än och hur känner ni inför skolstarten? Skriv i en kommentar vad ny tycker, det är så roligt att läsa! :) ♥
Nog kommer jag sakna heta sommardagar trots allt.

Slutkörd

Datum: 2009-08-17 | Tid: 17:06:24

Hellu ♥
Kom hem för ca en timma sedan, kastade mig direkt på soffan och slappade framför tvn, nu ska jag ta mig en lång och välförtjänt dusch och sova ett par timmar, jag var ju tvungen att stiga upp klockan sju imorse..!

Träningen var väldigt roligt, även om den var väldigt jobbig. Vi lär oss massor och träffar nya människor vilket är kul.
Ser fram emot morgondagen och resten av veckan, vi kommer ju träna 7 timmar per dag ända fram till torsdag!

Bloggar mer ikväll, just nu är jag för trött för att orka skriva. puss ♥

Uppe med tuppen

Datum: 2009-08-17 | Tid: 08:00:47

Basket hela dagen lång, vi hörs ikväll!

Ber om ursäkt...

Datum: 2009-08-16 | Tid: 20:34:31

Ber om ursäkt för föregående inlägg! Inte över vad jag skrev, jag står för vad jag har sagt, men jag kanske tog i lite väl mycket och jag vill inte att folk ska missuppfatta mig och betrakta mig på fel sätt! :)
Jag är ärlig bara, rakryggad och ärlig! ♥
(Sedan fick jag lite bråttom medan jag skrev, alla ord skulle ut på samma gång så jag vet inte riktigt vad som hamnade svart på vitt)

Menmen, nu ska jag lämna datorn åt mitt öde och gå och lägga mig. Det blir tidigt imorgon, ska nämligen på basketcamp under dagen - hela veckan. Hoppas att min lilla konditionsträning har givit resultat, men jag känner på mig att jag kommer dö. Kulkul. ♥

Dum blondin?

Datum: 2009-08-16 | Tid: 20:21:21

Dum blondin, det ordspråket, talesättet, vad du nu vill kalla det är bland det löjligaste jag har hört.
Jag vet att det inte är personligt menat, men trots det så gillar jag inte när folk kallar mig det. Visst, jag är blondin, (äkta för den delen!) men jag är tamefan inte dum för det, tvärt om.
Förhoppningsvis har jag bevisat det här i bloggen, framför allt under kategorin åsikter där jag tar upp nämnvärda saker som jag tycker är viktigt att folk borde tänka lite extra på. Jag hatar nämligen när folk har fördomar om saker och ting, och det kan vara vad som helst! Invandrare, blondiner, folk med annorlunda utséenden och begåvningshandikapp för att ta upp några av dom.

Alla blondiner ÄR inte uppblåsta, omogna och helt IQ-befriade, allright? Se dig omkring, det finns hur många levande exempel som helst på det.
stolt över mitt hår, stolt över mig själv.

Till personen som skrev att jag var en blandning mellan Kissie och Blondinbella kan jag bara säga att jag skrattar dig rätt upp i ansiktet. Jag kör mitt eget race, säger vad jag tycker och är ingen annan än mig själv. Så var snäll och jämför mig inte med andra, okej? 

Videobloggar hemma

Datum: 2009-08-16 | Tid: 19:02:44

Lite mer seriöst videoinlägg än det förra...
När jag säger - Men titta, där är min katt, så tittar jag ovanför kameran, men det ser ut som att jag tittar in i den, det ser lite konstigt ut men...

Bilder från Malins fest

Datum: 2009-08-16 | Tid: 18:48:39

Söta Malin öppnar presenter!
Hon blev jätteglad över allt!
Annastina e min coola brud! 
Middag - hamburgare♥
Tjejorna ♥
Vi spelade kubb...
... och badade!
Målade naglarna...
... och tog roliga kort!
Bara för att jag älskar att fotografera :o)
Vi körde världens äckligaste lek, först skulle vi få upp ett äpple ur en hink med munnen, sedan skulle vi leta reda på en sockerbit i en skål full med mjöl. Där emellan skulle man snurra runt en pinne tills man knappt kunde stå upp, och resultatet var att man kände sig som en spyfärdig bulldeg... Dock väldigt roligt!
Blää?
Josefine är inte överlycklig just nu.
Men vi gick och badade bort all gegga :)
Sedan lade vi oss och snackade skit, långt in på natten!
På förmiddagen käkade vi glass med en massa tillbehör, gott så uti h***vete!
Och sist men inte minst Malin igen, med sin fina kjol som hon fick av mig och Annastina!

Kjolen
finns att köpa på Monki för 300;-

Första videoinlägget någonsin, tjooho!

Datum: 2009-08-16 | Tid: 17:43:23

Oh´lalala, här har vi ett videoklipp från Malins fest!
Inte så bra kvalite, och det blåser som fan så det var väl inte världens bästa klipp, men strunt samma.
(min röst låter helsjuk den med, men jag är förkyld så den är lite ''gnällig'', hehe)

Festandet är slut.

Datum: 2009-08-16 | Tid: 16:59:35

Puh, det var ett par riktigt ihärdiga timmar - men otroligt roliga sådana!
Jag berättar mer samt laddar upp bilder ikväll, för jag är slutkörd och behöver sova lite grann först!
Puss ♥

Webbkamera

Datum: 2009-08-15 | Tid: 15:31:39

Hoho jaja, så här kul har jag just nu...
Kyss mig häääär...
... och skjut mig häääär.
Nu ska jag på fest, yippiiiee!♥


Kräftor ♥

Datum: 2009-08-14 | Tid: 17:18:46

Nu drar jag ut till stugan, vi ska tydligen äta kräftor till middag! Mums ♥
Ja, vi hörs som sagt på söndag, ha det så bra så länge.

Vi hörs!

Datum: 2009-08-14 | Tid: 14:30:52

Hörni, vi ska ju ut till stugan ikväll, och imorgon åker jag raka vägen till Malin på hennes fest, så det blir förmodligen inga inlägg förrän på söndag!
Men då kommer jag skriva massor om festen, ladda upp bilder m.m

Hoppas ni får ett par jättehärliga dagar så hörs vi på söndag (eller eventuellt tidigare)
Puss och kram och all kärlek! ♥

Att göra lista...

Datum: 2009-08-14 | Tid: 14:07:10

Dagens Att Göra - lista:

• Ring till Malin
• Ring till Annastina
• Gör iordning grejerna till Malins fest
• Packa ihop lite saker till stugan (vi ska dit ikväll)
• Ta mig upp ur soffan och göra ovanstående saker

Texas in action

Datum: 2009-08-14 | Tid: 11:40:20

Jag tog ut Texas i trädgården och prövade agility-hindret som jag byggt i slöjden. Han var fantastiskt dukig, min lilla prins! :) ♥
lite provisoriskt sådär, ett rör samt ett hinder, hehe.
hmm, fantastiskt duktig var det va? Du ska ju hoppa över hindret, pucko.
Men titta, nu börjar det ju likna något!
Sötnosen min!
haha, kul bild, det ser helknäppt ut ju.
Satte kameran på självutlösare på i stort sett alla bilder, det är så svårt att fotografera och få honom att hoppa över hindret på samma gång...

Jag och Annastina på stan

Datum: 2009-08-14 | Tid: 11:35:06

Det var faktiskt efterfrågan på bilder från stadsbesöket igår, så självklart lägger jag upp lite bilder! (fast jag var inte så på med kameran faktiskt)
Hoho jaja, ibland är man mindre smickrande i ansiktet...
Annastina visar stolt upp sitt livsfarliga bygge. 
Wiiiiinderbröd ♥
Vi gick ju såklart och fikade, gottegrisar som vi (JAG) är!
Haha, jag ''lånade'' Annastinas hår ;)

Alltså, jag står på knä på bilden, egentligen är det jag som är en meter längre än Annastina, inte tvärt om!

090814

Datum: 2009-08-14 | Tid: 10:20:51

Godmorgon alla söta!
Sitter i telefon med Annastina, hon tjatar om att jag aldrig skriver inlägg, så då gör jag väl det nu då, haha.
Jag håller faktiskt med om att min uppdatering har varit rätt kass, men samtidigt vill jag inte att bloggen ska styra hela mitt liv.
(för sent, det gör den redan!) 
Missförstå mig inte, att blogga är något jag älskar, men jag har ju trots allt en datortid att tänka på, så jag kan inte sitta vid datorn 24/7 om ni förstår vad jag menar! :)

Just det, jag har nog inte skrivit och berättat om min datortid... Bäst att jag gör det då, så ni kanske får en liten inblick i min stressiga dator-miljö.

 Mina föräldrar hade fått för sig att jag satt alldeles för mycket vid datorn (något jag kan hålla med om) så dom bestämde sig för att begränsa mitt datorsittande. Men dom sa inte bara: Du får max sitta en timme vid datorn per dag, eftersom dom förstod att det inte alltid skulle hålla, så dom skapade en administratör på datorn med ett lösenord. Sedan gjorde dom en spärr på datorn så att jag bara kunde vara inloggad på min användare i en timme per dag, sedan stängdes min användare ner till följande dag. Det funkade faktiskt rätt bra, även om en timme var otroligt lite. Det vet väl ni, en timme bara rusar iväg!
Så efter ett tag höjdes tiden till en och en halv timme, och nu har jag till och med två och en halv timme.

Tiden i sig är helt okej, men det är ändå stressen som gör att jag blir galen. Stressen över att hinna med allt, jag menar - jag kan inte ens gå på toa utan att logga ut från kontot. Så jag tycker inte riktigt om den här spärren och jag hoppas att den försvinner snart, hur bra den än funkar och hur mycket datortid jag än får! Har snart haft denna spärr i ett helt år, och ibland blir jag blir galen på den!

Hemma från stan

Datum: 2009-08-13 | Tid: 17:24:24

Nu är jag hemma efter en runda på stan! Har shoppat present till Malin (som ska ha fest i helgen) och hårnålar till mig eftersom dom alltid har en förmåga att försvinna! 
Från och med nu ska jag vara noga med att lägga tillbaka dom på ett och samma ställe iallfall.

Nu ska jag äta middag och gå en sväng med jycken, vi hörs! ♥


Godmorgon!

Datum: 2009-08-13 | Tid: 09:15:28

Herregud, jag vet inte vad det är med mig men jag har börjat vakna betydligt tidigare än vanligt!
Men det kanske är lika bra eftersom skolan snart börjar... Man måste ju sakta men säkert vänja sig vid att stiga upp olidligt tidigt.

Dagens planer är väl att fara in till stan och fixa en present till kära Malin som ska ha fest nu i helgen, jag vet precis vad jag ska köpa, hihi ♥
Annars har jag inte planer tror jag, kanske vara med någon? Vi får se!

Puss och kram, vi hörs under dagen.
Någon bild jag fotade under sommarn, bara för skojs skull!

Går du ett steg närmare...

Datum: 2009-08-12 | Tid: 15:05:12

...klipper jag till dig.
T e x a s   o c h   L i n u s

Myser med iris

Datum: 2009-08-12 | Tid: 13:57:45

Jag blev lite lat så jag har inte städat än... Fy skäms Josefine!
Jag ska göra det snart, så fort jag tagit mig upp ur soffan där jag ligger och myser med kattskrället ♥
Vi tittar på Dödlig Fångst, mycket spännande! (Iris favoritprogram, hihi)

Bilder från Annastinas fest

Datum: 2009-08-12 | Tid: 12:42:52

Annastinas presenter:
(hon fick även ett läppglans, 50 kr av mig och en b&j från mig och malin)

Annastinas fest:
presentöppning...
... och sedan åt vi pizza
Sätter på bra musik och sedan var festen igång!
Egentligen var det kolsvart i hela lokalen, bortsett från en diskokula som gav färgglatt sken - men med tanke på kvalitén på min kamera var jag tvungen att ta med blixt, annars skulle allt bli jättesuddigt eftersom vi hela tiden rörde på oss...!
Hela gänget samlat
Hampus - längst ner, näst längst till vänster var egentligen inte bjuden men han fick komma in efter mycket tjat iallafall, haha.
Ja, det var som alla bilder jag fotade (som inte blev superskakiga eller helt svarta)
Får lite ångest över att jag inte fotade någonting under tävlingarna eller när alla dansade på led genom lokalen, men jag hade så himla kul att jag glömde bort det!

Mycket lyckad fest Annastina och återigen - grattis!♥

Städardag!

Datum: 2009-08-12 | Tid: 11:09:04

Idag ska jag ta och passa på att städa medan det ändå är sådant trist väder ute!
Är hemma själv idag så då kan jag dra på högsta musik och rocka loss tillsammans med dammsugaren utan att jag blir utskrattad, haha!
Men för att orka städa rummet (som ser kaotiskt ut) så måste jag starta morgonen ''med en god vana'' d.v.s dunderfrukost!
Dunderfrukost står för smothie av något slag, ägg och bacon samt rostade mackor. Mums!

Lägger upp bilder från festen senare, puss. ♥

Klar!

Datum: 2009-08-11 | Tid: 18:09:53

Redo för paryyyyy! :)
Nu tar jag risken att någon av mina vänner hinner se dessa bilder innan festen, men den risken får jag ta.
Har jag lovat att jag ska lägga upp outfitbilder så gör jag det också! 
Kom ihåg att det är en hatt-fest, det är därför jag har den där knasiga halmhatten eller vad det nu är!

Skriv gärna och säg vad ni tycker! :)

Göra mig iordning

Datum: 2009-08-11 | Tid: 16:41:58

Nu är jag hemma efter någon timmes pyssel i festlokalen! Vi har fixat musik, ljus, stereo, lite grejer till vissa tävlingar och sådär!

Nu ska jag ta ett bubbelbad, smörja in mig med brun-utan-sol, 
(tro mig, det behövs!) måla naglarna, sminka mig och välja kläder! Lägger ut en bild på outfiten innan jag drar iväg!

Nej, nu kan jag inte sitta här och babbla mer, måste sätta igång! ♥

Zzz...Zzz...

Datum: 2009-08-11 | Tid: 14:34:41

Åh herregud så trött jag är, det är helt sanslöst! Jag gick ändå och la mig i rimlig tid igårkväll, direkt efter Beck men jag vaknade ju ganska tidigt så det kanske beror på det...
Hursomhelst är jag trött, så jag ska lägga mig och vila ett tag. 
Annastina får ringa och väcka mig sedan, så att jag hinner komma och hjälpa henne med hennes fest, hehe ;)
Godnatt på er! ♥

Guitar Hero på Nintendo DS

Datum: 2009-08-11 | Tid: 14:30:30

Jajjemen, jag spelar inte Guitar Hero på tvn, utan på Nintendo DS istället! Mitt Nintendo är köpt i New York så jag har inte riktigt koll på priset, men jag antar att det inte är det billigaste man kan köpa... Dock prisvärt för det är litet, behändigt och så finns det massor med roliga spel som man kan köpa till! ♥

Min hund älskar fönsterskrapan...?

Datum: 2009-08-11 | Tid: 14:27:16

Heter det ens fönsterskrapa? Konstigt namn. Det låter ju som att man river på fönstret eller något.

Bloglovin

Datum: 2009-08-11 | Tid: 12:36:03

Jag måste verkligen hylla någonting och det är inget mindre än Bloglovin!
Jag tycker det är en superbra hemsida som ger en möjligheten att följa sina favoritbloggar på ett enkelt och kostnadsfritt sätt, och på så sätt hänga med i saker och ting som händer.
Man kan anpassa sin egen användare till sitt behov, ordna upp bloggarna i grupper, och på ett enkelt sätt följa/sluta följa en blogg. Det är inte alls svårt och verkligen värt att prova.

Om ni har lust får ni mer än gärna lägga till mig på bloglovin, det skulle vara jätteroligt om ni ville göra det. På så sätt ser ni så fort jag uppdaterar - och självklart lägger jag till er om ni lägger till mig.
Vad säger ni? Alla tjänar på det och alla blir glada! :)

bloglovin

Tryck på knappen och vips följer du min blogg.♥ Lämna en kommentar så följer jag din med!

Jag är kär!

Datum: 2009-08-11 | Tid: 12:06:42

Herregud, jag har gått och blivit totalförälskad i bandet Green day.
Vet inte varför, jag vet ingenting om bandet, mer än att jag älskar deras låtar! Ibland måste man väl inte veta särskilt mycket, ha en anledning till varför man tycker om något? Inte tänka, bara känna.
Har ni känt så någon gång?♥

Josefine

Datum: 2009-08-11 | Tid: 12:02:10

När jag rensade ur mitt bildarkiv igår hittade jag lite bilder på mig själv, och jag kommer ihåg alla perioder i mitt hittills levda liv när jag tittar på dessa bilder!
Ledsen, sur och ensam. Typ rebell? haha
Tagit mig upp ur svackan och gått och blivit fjortis?
Här var en väldigt bra period när jag var nöjd med det mesta!
Denna bild fotade jag samma dag som jag började blogga på blogg.se !
Här försökte jag se det mesta från den positiva sidan, liksom ett halvfullt glas istället för ett halvtomt :)
Här har jag precis klippt mig och fått räls, och i samband med den förändringen börjar även jag förändras...
Detta var under Tjejer Typ Tolv i en sal där vi repeterade. Väldigt glad och nöjd.
Lite ensam igen, men det fanns några som stöttade mig och fanns nära.
Detta var nyligen, närmare bestämt talangjakten. Sommarlovet hade precis börjat och det mesta kändes bra!
Här har jag klippt lugg på mig själv, kände att det var dags för en förändring.
Och här är jag nu, nöjd med mitt liv och mina vänskapskretsar.♥

Hehe, jag hade tråkigt när jag gjorde det här, det har legat i utkastet sedan igårkväll...

Partynight

Datum: 2009-08-11 | Tid: 09:34:06

Åh, vilken rolig kväll det kommer bli! Annastina ska ju som sagt ha fest ikväll, så jag har stora förväntningar, hehe ;)
Nädå, men jag är säker på att det kommer bli en grym fest.
Ni får en massa bilder imorgon!

Apropå fest, Malin ska också ha fest - nu i helgen. Så det blir en massa partayande, vilket Josefine likes! ♥
Måste bara en hitta present till henne, hmm... Jaja, det löser jag säkert.

Nu ska jag äta frukost, ta en snabbdusch och på ett tag dra iväg till Annastina och rigga upp musik och grejjer. 
Pussar!

Nu ska jag...

Datum: 2009-08-10 | Tid: 20:00:52

... slå in Annastinas present (glömde göra det tidigare idag) och sedan blir det Beck!
God kväll på er.

Rensar ur bilder

Datum: 2009-08-10 | Tid: 19:49:12

Som jag skrivit i något inlägg tidigare har jag smockfullt med bilder i programmet (iPhoto, bästa programmet ever!)
så just nu sitter jag och rensar ur bland bilder... Har hittills raderat ca 2000 bilder men med tanke på att det fortfarande finns kvar 6000 är ju mina 2000 en liten summa... Dock vill jag inte radera alla bilder, det är så kul att ha kvar att titta på! 
Ja, det blir ju nästan som att man jämför bilderna på datorn med fotoalbumen hemma i bokhyllan!
Jag måste ta och visa er vissa bilder någon gång, men jag gör det inte idag. Imorgon om jag hinner.

Vill inte sitta vid datorn alltför länge för det mullrar oroväckande och jag har redan sett flera blixtrar, trots att ovädret är långt bort.
Annat var det igår, det var gigantiska blixtrar och vissa knallar gjorde att det slog lock för öronen på mig. Då var det faktiskt lite obehagligt, trots att jag älskar åska. (Det slog ner en blixt i vattnet som liggertrettio meter från mitt hus...)


Långpromenad

Datum: 2009-08-10 | Tid: 17:08:15

Nu ska jag ta en långpromenad med hunden, behöver rensa tankarna lite grann.
När jag kommer tillbaka ska jag slå in Annastinas present, pröva ut kläderna för morgondagens fest samt ladda upp lite bilder jag fotade idag med Annastina.
Vi hörs senare då. ♥

Stressig morgon!

Datum: 2009-08-10 | Tid: 14:42:27

Dagens planer blev lite annorlunda än vad jag skrev om, för kvart över tio ringer Felle och säger att det är träning med laget klockan 11.00 ! 
Jisses, det hade jag ingen aning om, men det var bara att hoppa i joggingskorna och fara iväg. 
En timme senare kommer jag hem - slutkörd men ingen rast och ingen vila. 
Snabbt byter jag om, går en kortis med hunden och cyklar sedan vidare till stan för att möta upp farmor och göra ärendet... När jag är på väg tillbaka till stan möter jag Felle, hon är påväg in till stan för att köpa present till Annastina och då vänder jag om och hänger på henne.
Strosar runt ett tag på stan, träffar lite kompisar och spanar på presenter. Sedan slänger jag en blick på klockan och den visar 14.15
Hjälp! Jag som skulle träffa Annastina och hjälpa henne med förberedelserna inför festen. Bara att ila hem då!

Ja, så såg förmiddagen ut i korta drag, nu ska jag slänga i mig lite lunch och fara över till Annastina.
Vi hörs ikväll om jag inte har däckat av trötthet vid den tiden.♥

090810

Datum: 2009-08-10 | Tid: 09:45:55

Hallåjsan! Usch, det känns nästan hemskt att behöva skriva datumet i rubriken idag, för siffrorna stiger fort och närmar sig skolstarten... Två veckor kvar! Fruktansvärt.

Idag ska jag och farmor fara in till stan och köpa garn till en långkofta som jag önskar mig i födelsedagspresent av henne, farmor alltså. (hon är en jäkel på att sticka så jag tror att hon hinner klart till min födelsedag som är den 29/8)

Vi bestämde att vi skulle mötas inne i stan klockan elva så jag får snabba mig lite! Vi hörs under dagen, kram ♥

sprungit 4 kilometer - inte illa!

Datum: 2009-08-09 | Tid: 19:58:32

Av rubriken att tyda har jag alltså sprungit fyra kilometer idag, något jag är väldigt nöjd med!
Jag fick med mig AT och Felle till joggingspåret och väl där startade vi med 2,6. När vi sprungit klart den var jag knappt trött, så vi for iväg på en andra sväng, jag och Felle, men vi tog en lite kortare sträcka, närmare bestämt 1,5 kilometer 
(Annastina stannade ifall att mamma skulle komma, hon skulle skjutsa hem oss)
Jag och Felle råkade dock springa lite fel, hehe, så jag vet inte riktigt hur vi tog oss tillbaka, men det gjorde vi iallafall, även om vi gjorde vissa... hrmm, omvägar!

När jag kom hem tog jag mig en lång och välförtjänt dusch, och så gjorde jag ett misstag som jag gör alltför ofta...
Nämligen använda balsam istället för schampoo. Det var inte förrän jag märkte att det löddrade himla dåligt som jag insåg att jag gjort samma tabbe - igen. 
Suck, jag måste vara helt IQ - befriad.
Dags att lära sig det nu va!?

Någon som känner igen sig? ;)

Pizza och hundbesök

Datum: 2009-08-09 | Tid: 17:17:18

Vi var lite lata idag efter bilresan hem så vi for och köpte pizza, mums!
Kanske inte världens nyttigaste och energirikaste, men ack så gott det är. Får se hur det går för mig att springa bara med en hel pizza i magen... (Jag tänkte dra med mig några kompisar och jogga 3 kilometersspåret!)
Hehe, medan vi satt och åt (vi satt på terassen, det är ju sådant underbart väder ute) så rusar det plötsligt in två små hundar på gräsmattan! Vi blir lite förvånade, men sedan ser vi att ägaren är en kompis till pappa. Vi snackar lite med honom och sedan promenerar han vidare. Vad vi sedan upptäcker är att Texas - som var inne i huset - hade hört hundarna och på något sätt, gud vet hur, knuffat upp mitt fönster som tidigare varit på glänt, så pass mycket att han rymts att sätta upp tassarna och kollat vad som inkräktat på hans revir...
Sådär stod han sedan tills han var försäkrad om att hundarna hade sprungit sin väg. Gulligt va?

Bildlänk!

Datum: 2009-08-09 | Tid: 16:02:43

Koden till bildlänken är:

<a href="http://www.jwestmans.blogg.se" target="_blank"><img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1079174/images/2009/bildlnk_48553262.jpg" border="0"></a>

Kopiera koden och klistra in den i din kodmall om du vill bildlänka till mig, det vore guld värt om du gjorde det! 

(Om du har problem med att sätta in koden är det bara att du lämnar en kommentar/mailar så hjälper jag dig!)

Bilder från dagarna som gått

Datum: 2009-08-09 | Tid: 15:51:16

Detta är så himla typiskt min familj! Fullpackad bil trots att vi bara ska vara borta i två dygn...
Första kvällen for vi ut med båtarna för att fiska.
Dag två käkade vi frukost och sedan begav vi oss ner till stranden!
Baddags...
Haha, helknäpp bild! Texas jagade ut mig i vattnet och slutade inte springa förrän han inte längre bottnade...
... då sprang han kvickt tillbaka in på land!
På kvällen blev det ännu mer bada och efter det myyyys!
Det var mina dagar i lite bilder ♥

Hemma!

Datum: 2009-08-09 | Tid: 15:25:42

Nu e jag hemma i varma stan igen! Fy fasen vad det är hett ute, min mamma trivs som fisken i vattnet, hihi. (Jag med för den delen!)
Texas tycker dock det är väldigt varmt, stackarn!

Jag har tyvärr inte varit så flitig med kameran, men jag tänker ladda upp lite bilder jag fotat iallafall, och så måste jag sortera bilderna jag har på datorn, det närmar sig 8000 bilder! Jag vill definitivt inte att datorn kraschar pga det!
Vi hörs om det tag, då även med bilder! :)


090808

Datum: 2009-08-08 | Tid: 20:32:15

Uppdaterar från mormors dator:



Hallå allihopa, hoppas allt är bra med er! Själv har jag det mycket bra, vädret är kanon, temperaturen i vattnet likaså. Maten och sällskapet är oöverträffligt så med andra ord har vi en underbar ''mini-semester''

Igårkväll när vi kom fram for jag, min syster och mina kusiner ut och fiskade, fisken var inte på hugget, men jag fick ett par fina bilder! (trots att ljuset var rätt dunkelt) Bilderna får ni  se när jag kommer hem till stan, för jag ids inte tjorva med det här uppe.

Idag har vi badat massor, både i älven och i en badtunna. Mycket mysigt!
Till middag blev det kräftor till oss ungdomar, och de vuxna käkar surströmming. Bara lukten av surströmming ger mig kvälvningar, huvva.

Jaja, nu ska jag läsa lite bloggar samtidigt som jag äter geisha :)
Pussar och kramar, ha det så bra.

Johanna och Vendela

Datum: 2009-08-07 | Tid: 16:07:34

Foto: Jag
Modeller: Johanna och Vendela

Lite charmiga bilder från en utflykt häromdagen! Skriv gärna och säg vad ni tycker!

UPDATE:
Nu drar jag iväg till ''tassemarkerna'' och datorn följer inte med! 
Vill att ni ska vara medvetna om att uppdateringen inte kommer bli så bra under helgen, men det tar jag igen nästa vecka :)
Ha ett par jättefina dagar, puss och kram!

090807

Datum: 2009-08-07 | Tid: 15:16:47

Idag är jag hemma i stan, men jag stannar inte länge! Vi ska upp till tassemarkerna, närmare bestämt kring Arvidsjaur (eller är det Arjeplog? Blandar alltid ihop dom två) där min mammas bror har stuga!
Vi far redan i eftermiddag, så jag vet inte hur det blir med bloggandet under helgen... Kanske - men bara kanske - tar vi med oss datorn dit upp, eller så blir det bara till att twittra från pappas iPhone! Om jag har tid så kanske det blir något inlägg från mormors dator, vi får se :)
Men då vet ni i alla fall, om uppdateringen skulle vara lite halvdålig. Det tar jag igen nu till veckan, då har jag ju Annastinas fest att blogga om! Och nu flyttar vi hem till huset i stan, för mina föräldrars semester är slut!

Dags att packa det sista, massor med pussar och kramar ♥

Cocking mama

Datum: 2009-08-07 | Tid: 15:15:48

Inte trodde ni väl (det trodde inte jag heller för den delen) att jag skulle vara en sådan höjdare i köket?
Nepp, det kan man inte tänka sig. Jag kan typ tillaga en maträtt på spis - pytt i panna !
Men alldeles nyss kände jag hur det kurrade till i magen, så jag ställde mig helt enkelt vid spisen och riggade iordning ägg och bacon. Kalorisnålt är min melodi, hehe ;) Bara husmanskost, jajjemen.
Det börjar rätt bra, men sedan sker en liten olycka...
Det råkade av någon anledning (?) fara ut lite svartpeppar över... hela köket?
Resultatet blev dock rätt okej, om man bortsett från all svartpeppar som kom i äggen, haha.
Mja, kock-yrket är nog ingenting för mig.

Långt hår?

Datum: 2009-08-07 | Tid: 15:11:03

Idag ''lånade'' jag min kusins hår för att se hur jag passar i lite längre, hehe.
Hela mitt liv har jag haft kort hår, så jag är lite sugen på att spara ut det!
Enda problemet är att jag ser barnslig ut i längre hår, hur löser jag det?
Vad tycker ni, långt eller kort?

(den där bilden gör inte riktigt den längre frisyren någon rättvisa, men ni får väl använda eran fantasi!)

Släng dig i väggen Gainomax

Datum: 2009-08-07 | Tid: 14:31:11

Powered och Gainomax kan slänga sig i väggen, hederliga Ica är det som gäller hemma hos mig innan träning!

Vet inte vad det är i denna dryck, men någonting gör att jag får massor med energi! (eller så är det inbillning)
Först var jag väldigt tveksam till smaken - Skogsbär och müsli, jag menar, müsli? 
Trodde faktiskt att hela yoghurten
skulle vara kornig och äcklig, men tvärt om så är den riktigt god i smaken och ger som sagt mycket energi.

Rekommendation från mig, alltså direkt från Ica, yoghurt skogsbär + müsli.

Träning

Datum: 2009-08-06 | Tid: 17:09:35

Uhh, jag bävar mig inför dagens träning. Visst är det jättekul och våran nya tränare är jättebra, men jag har ju träningsvärk så att jag knappt kan röra på mig!
Fattar inte hur jag ska bära mig åt när vi ska göra situp´s m.m - min mage kommer ju sprängas!
Josefine e rädd, buhhuuh :( ♥


Mat...

Datum: 2009-08-06 | Tid: 17:02:09

Hmm, jag har fått ett lite udda önskemål - nämligen att blogga om mina måltider!
Kanske inte alla måltider dygnet runt naturligtvis, men då och då, och självklart kan jag göra det. Det är jättekul när ni lägger upp förslag på vad jag kan blogga om, ni ger mig verkligen inspiration :)

Keep up the good work guys, loveu ♥

Shoppat

Datum: 2009-08-06 | Tid: 15:05:07

Detta var vad jag inhandlade idag:
Mat på Max tillsammans med Sara!
(Detta köpte jag faktiskt i förrgår, men jag glömde visa det då!)
Allt är köpt på Tiimari, Mapp 45;- Anteckningsblock 19;- Pennorna vet jag inte riktigt, men kring 5;- st
Hög kjol från Åhléns, halva reapriset! Fantastiska 49;-
Fem stycken ramar från Gallerix (13x13cm) 10;- st

Och så köpte jag som sagt lite presenter, jag är väldigt nöjd med mina inköp! :)