tågluff: dag 1

Datum: 2014-07-30 | Tid: 01:21:00

Nu ligger vi i våra bunkbeds efter en lååång men rolig första dag. Vi började imorse med att först flyga ner till Stockholm och sedan Köpenhamn, där vi landade kring tre på eftermiddagen. Sedan dess har vi letat upp vårt hostel, bekantat oss med staden genom några timmars promenad, ätit pizza vid kajen i kvällssolen och inhandlat frukost till morgondagen. Vi avrundade kvällen i hostellets trädgård med några trevliga nederländare. Bra första dag helt enkelt, men ganska slut i huvudet av alla nya intryck. Ska vila upp mig inför morgondagen nu, men passade på att blogga lite när wifit fungerade bra. Vi hörs, kram!

Redo!

Datum: 2014-07-28 | Tid: 22:39:00

Nu är jag färdigpackad och redo för äventyr! Testar mobilblogga detta inlägg, rätt vad det är så blir det något inlägg under resans gång så kan ju vara bra att veta hur det fungerar! Om vi inte hörs något mer förrän jag är tillbaka så lär det bli desto mer uppdateringar då. Ha det så bra, det tänker jag ha!

 

film från rhodos

Datum: 2014-07-28 | Tid: 00:35:00

Tänkte att det kunde ju vara passande att jag bloggade klart om min första resa innan jag påbörjar nästa. Yep, imorgon beger jag mig alltså iväg på den efterlängtade tågluffen, och oj vad jag är taggad!! Knappt tre veckor blir vi borta, ska bli så spännande att upptäcka Europa med min vapendragare Jennifer. 
 
Men ja, först ska vi väl avsluta Rhodoskapitlet (om än det kanske dyker upp lite eftersläntrarbilder, har trots allt knappt bloggat om resan alls (eller överhuvudtaget för den delen...)). Som alltid när jag klipper film så börjar jag väldigt ambitiöst men på slutet blir jag så himla less och slarvar allt mer, men ville mest ha kvar filmklippen som ett minne och inte främst för att göra en pangvideo. Hoppas ni tycker det är kul att kolla på iallafall! Och om musikvalet, vi lyssnade en hel del på denna låt under resan haha.

bråvalla

Datum: 2014-07-03 | Tid: 01:39:12

Herregud, att det redan har gått en vecka sedan Bråvalla. Har tänkt skriva och berätta om det äventyret flera gånger, men jag har jobbat så himla mycket sedan jag kom hem att jag helt enkelt inte orkat. Men nu, sådär halv två på natten när jag nyss avslutet dubbla arbetspass tänkte jag att jag kunde skriva några ord. Främst för att jag vet att farmor är min trognaste följare som besöker bloggen dagligen och det är ju faktiskt inte så himla kul att mötas av en stillastående blogg hela himla tiden. Så här får du en uppdatering världens bästa farmor ♥ Du är den tuffaste och mest envisa tanten jag vet och du betyder så mycket för mig och alla dina barnbarn. Glöm aldrig det.
 
Och så några bilder såklart, Emil fick agera fotograf under resan för jag vågade inte bära runt på min telefon, och kameran var det inte tal på att ta med. Vilken festival alltså, herregud. Minnen.