Budapest

Datum: 2014-11-30 | Tid: 21:01:00

Tänkte att jag skulle fortsätta på vårt tågluffaräventyr, så här kommer nästa stopp: BUDAPEST!
Efter ett par härliga dagar med sol och bad i Nice så tog vi nattåget...
... och hamnade i Wien där vi åt lite frukost. Så som man gör när man tågluffar helt enkelt. Stannar i en främmande huvudstad i ett främmande land för lite frukost. Sedan rullade vi vidare.
Och hamnade i den fantastiska staden Budapest.
Här trivdes vi. Mest för att allt var så grymt billigt och vi hittade världens godaste choklad här hehe.
Men sedan var det ju rätt så fint också. Vi klättrade upp på ett himla berg där vi hade galet fin utsikt över staden och floden.
En jättemysig park som vi picknickade i.
Vi besökte Budapests great market hall där det fanns huuur mycket mat och delikatesser som helst.
Vi köpte såklart langos, Ungerns nationalrätt!
Och så hängde vi på termalbadet en hel dag när vi var lite lagomt bakis efter ett pubcrawl kvällen innan. Rekommenderas varmt, detta måste man pröva om man är i Budapest! Finns en massa pooler med vatten i olika temperaturer som ska vara bra för kroppen och hälsan. Underbart härligt att vila våra möra backpacker-kroppar där en dag när vi kände oss slitna.
 
Det var Budapest! Nästa stopp är vårt sista, nämligen Berlin. Men det får ni se en annan gång.

ett försök

Datum: 2014-11-27 | Tid: 09:29:27

Nejmen tro det eller ej men det är ett inlägg!! Nu slipper ni mitt och Emils muppiga ansikten när ni klickar er in här. Varsågoda. 
 
Skämt åsido men igår fick jag en kick då jag gick in på en jätteinspirerande blogg och insåg att fan, jag älskar ju att kunna gå tillbaka i arkivet och se vad jag åstadkommit under åren som gått. Tyvärr är det rätt stora glapp under 2014, jag menar jag har ju knappt lagt upp en enda bild här från Rhodosresan, inte heller har jag fullföljt att visa upp tågluffen, och London har ni inte fått se en enda skymt av. Allt har liksom lagts på hög. Klart att inspirationen har droppat när läsarantalet inte är på samma siffra som förut, men samtidigt uppdaterar jag ju inte lika mycket som förut så jag får väl skylla mig själv. Men nu bestämde jag mig för att nu jäklar, ska jag styra upp detta igen. För min skull. Jag vill ju ha mina dokumentationer sparade någonstans och eftersom jag knappt facebookar, instagrammar och definitivt inte sitter och pysslar med fotoalbum dagarna i ända så får jag ta och återgå till min kära blogg igen ♥ Självklart bestämde jag mig för detta när jag har som mest fullt upp med skola, jobb och utbildningar, men jag ska åtminstone försöka. Stay tuned!