Bye bye Sweden!

Datum: 2011-02-25 | Tid: 12:30:00

Nu drar jag iväg till ett ställe där solen steker, vattnet är varmt och där det faktiskt är plusgrader! Kommer hem till Sverige igen om en vecka, och då tar jag tåget direkt upp till Gällivare för att kolla när mitt lag lirar lilla VM. Därför är jag tillbaka på bloggen först måndagen den 7e mars! Vi hörs då, med maaaassor av härliga resebilder och nytt bloggmaterial. Tusen pussar och kramar!
Kan ev. bli lite iPad-bloggning om jag får tid över, vi får se! :)

iTunes

Datum: 2011-02-24 | Tid: 21:11:35

Sitter för tillfället och laddar ner en massa spel till min iPhone som jag ska roa med mig på flyget! Ipaden är redan fulltankad med spel och filmer, men jag har en känsla av att hela familjen kommer vilja sitta med den, så jag ser till att min iPhone också är full med underhållning... ;)
Nä, nu ska vi sätta på någon bra film, hörs imorgon innan jag drar iväg ♥

Tagga Spanien!

Datum: 2011-02-24 | Tid: 19:58:14

Ber om ursäkt för dålig uppdatering och ännu ett par kassa webbilder... Haha.
Tjaaaaaabba! Nu är äntligen allt skolarbete avklarat, inga prov, läxor eller inlämningsuppgifter som stressar sönder mig. Det känns S Å  S K Ö N T ! Fick dessutom sluta tre timmar tidigare idag för att jag var klar med allt arbete, det var ju inte helt fel.
Nu är väskorna färdigpackade kvällens planer är att bara chilla, kolla på någon bra film och käka marabou! Och såklart, tagga morgondagen... Då bär det av mot betydligt varmare breddgrader. Gudomligt! ♥

Solo

Datum: 2011-02-21 | Tid: 20:58:11

Hallå där! Kom hem från träningen för ett tag sedan, det gick väl helt okej för min del! Kvällens planer är en lååång och varm dusch, och sedan blir det Solo-läsning! Idag anlände det första numret på min prenumeration efter lite om och men, och eftersom jag aldrig läst Solo förut så är jag riktigt pepp på att börja läsa! Får dock lite ångest över att jag inte spenderar varenda lediga minut framför mitt NOprojekt och att jag har franskaprov imorgon...
Hm, bort med er, onda tankar.

Nytt linne från H&M

Datum: 2011-02-21 | Tid: 16:36:15

Linne från H&M, kofta köpt i Spanien, "tubtopp" och grå jeans från BikBok + ringar.
Såhär ser linnet jag köpte i helgen ut. Eller rättare sagt, mamma köpte till mig... Tack mamma! Tog ett i strl 38 för att det skulle bli lite oversize, kommer bli skitsnyggt till mina nya shorts och skor. ;)
Nu ska jag käka, plugga och sedan blir det träning. Dock ingen vanlig träning för vi ska köra en strafftävling större delen av träningen, och sedan blir det en timmes fys. Niiice!

Les fleurs

Datum: 2011-02-20 | Tid: 16:45:00


Canon EOS 1000D @ Kitobjektiv 18-55mm
Closeup-filter +1, +2, +4 (nedre bilden)

Jeans blir shorts

Datum: 2011-02-20 | Tid: 12:00:00


Igår kapade jag av ett par jeans och de blev ett par riktigt schyssta shorts! Något små dock eftersom jeansen var för små, men så länge jag inte sätter mig ner funkar de, haha! Annars löper de en stor risk att spricka... Gillar dem iallafall, lär användas flitigt i Spanien och i sommar!

me, my self and I

Datum: 2011-02-19 | Tid: 20:21:04

Canon EOS 1000D @ Canon EF 50mm
1/125s   f.1,8   ISO 200
Idag hade jag världens inspirationsflow och fotade oavbrutet under 2 timmar! Tog bl a produktfoton av min kamerautrustning, (måste uppdatera det eftersom det tillkommit saker) lite spontana självporträtt, blommor och annat ploj som jag hittade i hemmet!
Så imorgon lär det dyka upp lite sådana bilder på bloggen, tidsinställda inlägg eftersom jag själv kommer spendera hela dagen i Umeå! Vi åker med basketlaget och ska spela två matcher så jag måste stiga upp halv sex imorgonbitti... Sicken tur att jag är morgonpigg!

New shoes

Datum: 2011-02-19 | Tid: 17:17:47


Din Sko, tvåhundranittonio kronor!
Idag har jag, mami och syster ränt omkring på stan och jag kom hem med ett par nya pjucks! Mina fina converse är tyvärr för små, och eftersom vi drar till Spanien nästa vecka var jag därmed i stort behov av ett par nya. Köpte dock inte äkta converse, det gör jag lite längre fram mot våren. (om det vill bli vår någon gång vill säga, -30 grader är fan inte okej...) Kom även hem med ett linne, men det visar jag någon annan gång! :)
Tusen tack för den positiva responsen på den nya designen förresten! Det glädjer mig att ni gillar den ♥

GG

Datum: 2011-02-18 | Tid: 21:52:05

Nu väntar några avsnitt av Gossip Girl. Är ganska trött efter kvällens match så jag tar med mig min hund a.k.a hårbollen till min säng och kryper upp där. Lär ligga och götta mig tillsammans med en fet godispåse hela kvällen, så vi får höras imorgon. Goodnight fellas!



Designen installerad!

Datum: 2011-02-18 | Tid: 21:14:10

Voilà! Designen är uppe, och det känns faktiskt ganska bra. Lär ta ett tag att vänja sig eftersom jag hade min förra design ganska länge, men jag gillar faktiskt den nya trots allt! :) Har satt in lite färgklickar här och där, men ändå hållit det enkel och rätt enfärgad eftersom tanken är att mina foton ska vara bloggens "centrum".
Ja, jag är väldigt nyfiken över vad ni tycker så bomba mig med kommentarer!
OBS - texten i headern ska ej vara länkar!

Sneakpeak...

Datum: 2011-02-18 | Tid: 17:45:00

Okej, det var en rätt dålig sneakpeak - men låt gå...
Designen är klar, tror jag, kan inte bestämma mig om något saknas. Jag kan faktiskt inte bestämma mig alls, ifall jag ens gillar den eller inte! Antingen blir den väl en hiss, eller en fetdiss och jag är riktigt nyfiken på vilket. Jag tror iallafall att den får stanna ett tag för jag vill verkligen få in något nytt...
Den kommer alltså upp under kvällen, håll era ögon öppna!

Nu kör vi!

Datum: 2011-02-18 | Tid: 14:01:00

Äh, nu kickar jag igång bloggen igen! Har legat lite på latsidan med den men nu är det ju helg och jag är taggad inför match (och känner mig allmänt pepp) - så varför inte bara köra? Rivstartar med en ny design, hur låter det i era öron? Håll utkik, den kommer upp ikväll.
Men först kära vänner ska jag käka kolhydrater och sova så att jag är fit for fight för match. Att jag inte tränat på tre veckor, är lite risig i halsen och har sämre kondition än gud vet vad struntar vi i, nu tutar vi och kör!

Det kommer bli bättre...

Datum: 2011-02-16 | Tid: 22:19:43

Hej och förlåt för dålig uppdatering. Är väldigt upptagen för tillfället med mycket skolarbete, prov, läxor, träningar, tankar m.m. Som vanligt med andra ord. Känns väldigt trist att blogga då eftersom jag trots allt vill att mina inlägg ska vara vettiga. Men uppdateringen kommer bli bättre, puss på er för att ni är världens bästa och förstående läsare ♥
Bara nio dagar kvar nu ♥

Skulle ej tacka nej till detta

Datum: 2011-02-14 | Tid: 21:22:03

Ganska nyss hemkommen från LF-matchen, jobbade där under kvällen med Nora och Sanna. Det var rätt trevligt! När jag kom hem pluggade jag lite matte och nu sitter jag och lyssnar på John Mayer och James Morrison på högsta. De är väldigt trevliga killar, perfekta när man vill koppla av.
Hade tänkt knåpa lite på bloggdesignen nu (det går segt på den fronten, men jag får hela tiden nya idéer och måste ändra på allt...) och bara ta det lilla lugna. Vi syns imorgon, simma lugnt.

Ny kofta

Datum: 2011-02-13 | Tid: 22:15:37

Köpt på Monki för 100 kronor på rea. Org. pris 300 kronor.
Min nya kofta som jag köpte igår, är jättenöjd! Skulle ju egentligen inte shoppa någonting innan Spanienresan utan spara pengar, men jag var bara tvungen! Det fanns bara en kvar, den var i min storlek och på rea, så jag hade verkligen ångrat mig om jag inte slog till! ;)
Ledsen för dålig uppdatering i övrigt idag, men jag har pysslat på med allt möjligt och inte riktigt hunnit med datorn... Är supertrött trots att jag sov i nästan tre timmar under eftermiddagen! Så jag ska snart gå och lägga mig, sovmorgon imorgon också. Härligt!

Blonda slingor före-efter

Datum: 2011-02-13 | Tid: 22:04:11


Som ni ser så är skillnaden stor och jag är rent ut sagt skitnöjd över resultatet! Jag gillar att det ser så pass äkta ut (vilket är svårt att få till vid blonderingar/slingor) och att man faktiskt ser skillnad! Jag var ju inte ute efter att bli superblond och att det skulle synas att jag slingat håret, bara ljusa upp det och göra det fräschare! :)
Bilderna är ju usla så de ger inte någon av färgerna större rättvisa, men jag tror ändå att ni ser skillnaden.
Vad tycker ni? :)
Felicia slingade alltså mitt hår, vi använde oss av hätta och en slingblond färg. Kommer ej ihåg märket tyvärr.

Malin Foppa Forsberg

Datum: 2011-02-12 | Tid: 20:00:00

Canon EOS 1000D @ Canon EF 50mm
Glädebild ♥

Bort på middag

Datum: 2011-02-12 | Tid: 16:44:31

Nyduschad och nyfixad med en ny kofta! :D
Kom hem från stan för ungefär en timme sedan och nu har jag tagit en snabbdusch och fixat mig. Ikväll är min familj bortbjudna på middag hos familjen som vi åkte med tillsammans till Spanien. Det ska bli trevligt, men vi lär inte bli borta jättelänge för lillsyrran har en cup tidigt imorgonbitti.
På bilden ser ni lite av min nya kofta som jag förövrigt köpte idag. Köpte faktiskt bara den, förutom present till mami, och den var på rea så jag är riktigt nöjd! Visar bättre bild imorgon, då ska jag även visa före-och-efter-bilder på mitt hår efter att jag slingat det. (syns kanske lite grann på bilden)
Hörs imorgon alltså, ha en fin lördagskväll!

12e februari 2011

Datum: 2011-02-12 | Tid: 13:52:53

Canon EOS 1000D @ Canon EF 50mm
Tjenixxen! Allt bra? Själv mår jag bara fint, är lite snorig och lite hostig men det bryr vi oss inte om.
Förmiddagen spenderades i baskethallen där jag hejade när brudarna mötte Sunderbyn. Det var en sjukt spännande match och efter lite om och men så tog vi minsann hem segern! Vi är så sjukt bra ♥
Nu ska jag alldeles strax bege mig in till stan, möter upp Sara och ev. även Angelika där. Jag ska försöka hitta en födelsedagspresent till min mor, och om jag känner mig själv rätt lär jag även komma hem med något annat fint också... Hehe. Ha en bra dag!

Äntligen helg!

Datum: 2011-02-11 | Tid: 19:05:17

Canon EOS 1000D @ Canon EF 50mm
1/250s   f.1,8   ISO 100
Äntligen helg! Denna vecka har varit ganska hektisk, i och med att jag låg nedbäddad i flunsan förra veckan hade jag en hel del att ta igen i skolarbete... Har iallafall gjort bort 4 st prov, påbörjat en inlämningsuppgift och nästan färdigställt franska-uppsatsen vilket känns jätteskönt! :)
Kom hem från träningen för ca en timme sedan, kunde ej delta fullt ut p.g.a att jag fortfarande är förkyld efter influensan och därmed kände av min hals, men det var iallafall kul att få bolla lite grann!
Nu ska jag ta mig en dusch, käka tacos och sedan blir det myskväll hemma med mamma och pappa. När man har så fullt upp under vardagarna är det som ren lyx att kunna vara hemma och bara chilla! ♥

Slingar håret...

Datum: 2011-02-10 | Tid: 19:32:28

Just nu sitter jag i köket med en hätta på huvudet och plågas för fullt. Felicia håller nämligen på att göra slingor i mitt hår, som ni kanske kommer ihåg sa jag ju att jag skulle göra det! Detta är iPadbloggning så tyvärr blir inlägget bildlöst, men jag ska försöka blogga ikväll med före-och-efterbilder. (om det inte blir alltför sent vill säga, hon är bara halvvägs med att dra ut slingor ur hättan än...) Hörs eventuellt senare då, ha en trevlig kväll! :)

Farsan

Datum: 2011-02-09 | Tid: 19:20:14

Jag speedade på med pluggandet och känner att det sitter ganska bra nu! Ska köra igenom det en gång till, och sedan ska jag sätta mig och kolla på filmen Farsan! Har sett den en gång förut i somras och tyckte att den var rätt rolig, ingen jättehöjdare men ändå en kul film!
Gillar speciellt ett klipp ur filmen, när han gör Machosallad... Så jävla skön han är, Torkel Peterson! ;)
Förmodligen improviserar han en hel del i den här scéenen, och han gör den riktigt bra!
Hörs imorgon, ha det!

Malin Forsberg

Datum: 2011-02-09 | Tid: 17:22:11

Canon EOS 1000D @ Canon EF 50mm
1/400s  f.1,8   ISO 100
Igår slutade vi tidigt så jag spontanfotade Malin Forsberg ett tag. Det blev glada och naturliga bilder (och vissa svamliga, haha) och jag är nöjd över resultatet! :) Så det lär dyka upp lite bilder på henne under den närmsta tiden...
Nu ska jag sätta mig med mina läxböcker, tre prov imorgon, + en redovisning och ett prov på fredag.
Önska mig lycka till!

Sportlov

Datum: 2011-02-09 | Tid: 17:03:18

Just nu längtar jag ihjäl mig till sportlovet... Inte nog med att vi blir lediga, då beger sig jag och min familj, farmor samt pappas bror och hans familj till Kanarieöarna! Min kära farmor vann resecheckar på 55000 kronor, (!!) så hon bjuder med sig släkten på en Spanien-resa! Det ska bli så härligt att få fara iväg till värmen en vecka, och slippa denna värld som bara består av snö...
Som tur är har vi så snälla släktingar som är hemma i vårat hus under tiden och tar hand om både hunden och katten, så att de mår bra under tiden! :)
Bild på takterassen från hotellet vi ska bo på. Känns sjukt att det bara är drygt 2 veckor kvar!

Skiter i 30 dagar

Datum: 2011-02-08 | Tid: 21:00:22

Som rubriken tyder skiter jag i det här med "30 dagar", jag ligger ändå efter så mycket på den fronten nu... Och så tyckte jag inte det var särskilt roligt! Men om ni hemskt gärna skulle vilja se något specifikt inlägg från 30-dagarslistan (eller över huvudtaget!) så kan ni lämna en kommentar så kan jag fixa det inlägget! :)
Nu är det House, så jag hinner inte fixa bild till inlägget....

Franska-uppsats

Datum: 2011-02-07 | Tid: 16:58:29

Just nu sitter jag och väljer ut lite bilder på mitt rum som jag ska använda i min franska-uppsats. Vi ska skriva en uppsats om vårt rum som vi sedan ska redovisa inför hela klassen med hjälp av text och teckningar. (eller i mitt fall bilder)
Eftersom jag är urusel på att rita, men desto bättre på att fotografera bad jag om lov att fota mitt rum istället, och sedan ska jag be min far att skriva ut dem på något snyggt papper, haha ;) Kanske man får ett litet plus i kanten av det för själva arbetet lär nog inte vara något att hänga i granen... Är inte så haj på franska!
Nej, nu måste jag jobba vidare... :)

Inception

Datum: 2011-02-07 | Tid: 13:03:35

I lördags såg jag äntligen Inception och jag måste säga att jag blev positivt överraskad! Filmen är verkligen ett mästerverk, otroligt bra handling och skickligt skapad. Ja, det var fantastiskt bra, precis en sån där "tänkar-film" som jag älskar, en sån man gärna sitter och snackar om sedan. Sedan är ju inte Leonardo DiCaprio fy skam heller! ;) Av mig får den full pott, det är en film som har allt!
Nej, har ni inte sett den så tycker jag verkligen att ni borde ta och göra det, den är sååå värd att se!
Spring till närmsta videobutik och hyr!

7:e Februari 2011

Datum: 2011-02-07 | Tid: 12:00:20

Canon EOS 1000D @ Kitobjektiv 18-55mm
Godmorgon!
Jag vaknade för två timmar sedan ungefär, mamma vägrade låta mig gå till skolan idag så jag fick snällt stanna hemma. Det är skönt att vara hemma, men samtidigt jobbigt eftersom jag ligger efter med tre prov som jag egentligen skulle ha gjort idag...
Hm, då har jag tid att plugga iallafall, för det har jag inte riktigt orkat göra när jag varit sjuk! Måste förutom engelska och HK plugga matte samt skriva en uppsats i franska... Så jag lär spendera större delen av dagen över mina läxböcker. Men jag ska hinna med att blogga så gott det går, hörs under dagen!

Förlåt för att min blogg är så otroligt tråkig för tillfället, hatar själv att läsa såna här bloggar. Det ska bli ändring
lovar jag, en ny design kommer bl a upp under de närmsta dagarna!

Dag 11 – Mina syskon

Datum: 2011-02-06 | Tid: 11:44:03

(skippar punkt 10 - eftersom jag är sjuk har jag bara på mig pyjamas och morgonrock, haha...)
Jag har ett syskon, Johanna. Hon är min 11-åriga lillasyster, det skiljer alltså 3 1/2 år mellan oss. Hon är otroligt snäll, oftast för snäll vilket gör att jag får väldigt dåligt samvete eftersom jag bara är dum med henne. Haha, skämt åsido men jag tror jag är lite dålig på att visa mina känslor, jag tycker det är jobbigt. Men hon är iallafall världens finaste unge, även om hon går mig på nerverna ibland, för hon är alltid glad och ställer upp. Jag älskar henne, hon är ju min syster ♥
Skitunge ♥

Videoupdate...

Datum: 2011-02-05 | Tid: 19:52:12

En sjuk och snorig Josefine offrar sig och gör ett videoinlägg. Mår lite bättre nu tack och lov, så uppdateringen kommer sakta men säkert återgå till det normala. :)
Ha en trevlig kväll! ♥

Influensa

Datum: 2011-02-03 | Tid: 20:30:24

Tänkte bara upplysa er om att jag knappt är vid liv. Fy satan vad jag har mått dåligt idag, helt galet. Feber, frossa, hosta, orkeslös, ont i hela kroppen och en sprängande huvudvärk. Har legat i sängen exakt hela dagen, har bara gått upp för att gå på toa och fylla min vattenflaska. Och så har jag lyckats smitta ner syrran min också... Så nu är vi två sjuklingar hemma som bara drogar alvedon och sover. Älskar att vara sjuk ♥♥♥♥♥
Hör av mig när jag känner mig bättre... Puss.

Dag 9 – Min första kärlek

Datum: 2011-02-02 | Tid: 19:09:35

Jag vet inte varför, men den här punkten kändes bara lite för personlig för att svara på... Tyvärr, men eftersom jag själv bestämmer vad jag ska publicera och ej på bloggen så skippar vi den här punkten. Sorrrry!

Felles fest

Datum: 2011-02-02 | Tid: 18:54:55

Canon EOS 1000D @ Canon EF 50mm
Klyftig som jag var glömde jag naturligtvis kamerabatteriet i laddaren när jag skulle till festen... Såå typiskt mig! Men det löste sig för jag fick låna Annastinas, vi har ju likadana kameror, tur det! Glömde faktiskt paketet också, men det fick min syrra springa över med, haha!
Jättekul fest iallafall, vi körde en störd lek under middagen (tacos förövrigt, löjligt gott) snackade, åt en massa godis och kollade på en skräckis! Awesome kväll med awesome brudar♥

När jag blir frisk...

Datum: 2011-02-02 | Tid: 17:47:00

... ska jag roa mig med detta! Jag ska dock inte göra det utan Felicia, hon har lite bättre koll än mig på såna här saker! ;)
Just nu är jag typ mörkblond/orange och det är en väldigt konstig hårfärg... Hade därför tänkt lägga i lite ljusa slingor för att få ett "lyft", bli lite blondare. Sedan åker jag ju utomlands om drygt tre veckor och då lär det ju bli ännu ljusare! :) Ni får se resultat när jag gjort det, förmodligen blir det till veckan eller så.

2:a Februari 2011

Datum: 2011-02-02 | Tid: 16:22:16

Idag stannade jag hemma från skolan, mår något bättre för febern har gått ner men jag är ändå hängig och orkeslös. I stora drag har min dag sett ut såhär: Sova, teve, sova, mat, teve, mat, sova. Tur att man har två husdjur som kan hålla en sällskap iallafall, det hade ju varit ännu tråkigare att vara hemma och sjuk helt själv...
Har suttit och pysslat lite med bloggdesignen ett tag, och nu hade jag tänkt... Plugga lite grann? Kändes väldigt tråkigt. Hm, ska först förbereda lite inlägg som kommer upp under kvällen. Hörs!

House

Datum: 2011-02-01 | Tid: 21:00:00

Plötsligt känns allt inte lika dystert. En liten fågel viskade nämligen i mitt öra att det är säsongsstart för House nu!

Brb, går i ide...

Datum: 2011-02-01 | Tid: 20:14:13

Jävla skiiiiit. Jag mår dåligt. Feber, ont i hela kroppen, huvudvärk och illamående. Vad är detta!?!? Trodde precis att jag blivit av med min förkylning, men ack då. Vet dock inte om detta är en förkylning som jävlas med mig eller något annat, men jobbigt är det iallafall...
Var tveksam om jag skulle gå till skolan idag men eftersom jag bara hade två lektioner pallrade jag mig iväg. Var hemma kvart i tolv, då stupade jag i säng med frossa och sov till halv fyra. Trevigt hörru. Är lite piggade nu med mat i magen, men ändå hängig. Åååh, med regions i helgen och allt! Jag vill bara gå i ide och sova bort det här.
Piggar upp detta deppinlägg med en kul bild på fina flickor från Felles fest i helgen. Lägger upp lite mer bilder därifrån imorgon! Hörs, hoppas ni håller er friska och krya.

Dag 8 – Ett ögonblick

Datum: 2011-02-01 | Tid: 20:00:24

Ett ögonblick...? Hm, kändes som en klurig punkt. Men okej, det skulle nog vara när jag fick se Texas för första gången! Efter månader av väntan reste vi ända till Lofoten i Norge för att hämta hem vår lilla bebbe, och när jag såg honom första gången kändes helt otroligt, för bra för att vara sant ♥
På den tiden var han minsann söt... ;)