31 01 2012

Datum: 2012-01-31 | Tid: 19:52:08


Igår fick håret fick bli lite ljusare och lite kortare. Skönt och fräscht.
Annars då? Dricker cola, pluggar litteraturhistoria. Har legat hemma med magsmärtor större delen av dagen, men tog mig iallafall till hallen och tränade småskitarna nu under kvällen. Det var en riktig humörhöjare, de är rätt söta de där små. ♥
Längtar bortbortbort, varje dag. Vill utomlands, vill till fjällen, vill ha sommar. Ska bara söka mitt jäkla gymnasieval och kötta resten av nian nu, måste fightas på.

Stugan

Datum: 2012-01-29 | Tid: 19:57:38


Canon EOS 7D + Sigma 70-300mm f/4-5,6
For ut till stugan från fredag till lördag, det var toppenbra. Körde skoter, fiskade, spelade spel och fotograferade, bara tog det lungt och mådde bra. For hem på eftermiddagen och käkade middag med bästa brudarna på Waldorf, och sedan blev det mys resten av kvällen. ♥
Vintern kanske inte är så dum alla gånger, men jag längtar ändå till sommaren så att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Den känns så oääändligt långt borta. Fördriver tiden med gymnasievalsfunderingar, tror äntligen att jag har bestämt mig - fast ändå inte.

Instagram

Datum: 2012-01-27 | Tid: 12:59:18

Har haft appen Instagram en längre tid, men det var först nu när jag köpte min 4a som jag började använda det på riktigt. Har precis kommit igång så det vore kul om ni ville följa mig där, jwestmans heter jag såklart :)
Är förövrigt hemma från skolan idag. Känner mig småhängig så jag ska dunderkurera mig idag, bara kolla på One Tree Hill och plugga. Har flera matcher i helgen, ska även ut till stugan en sväng och käka middag med laget. Kanoners.

Basket

Datum: 2012-01-23 | Tid: 22:10:07

Om ni undrar vad jag roar mig med en fredagkväll så är svaret detta ↑, plåtar basket. Om ni frågar mig vad jag roar mig med under vardagskvällarna så är svaret tränar basket. Basket, basket, basket. Blir nästan snurrig av allt bollstudsande. Skönt är det iallafall, vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till om jag inte hade någon fristad där jag bara kan fokusera på annat än vardagslivet ett par timmar. Jag är lite av en rastlös själ.
Nu ska jag dyka ner i min andra fristad, eller snarare mitt fängelse. Läxböckernas värld, woop woop.

Goin' down

Datum: 2012-01-22 | Tid: 20:56:29


Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1,8
Idag har jag levt på musik. Och tacos. Och alldeles för mycket marängswiss. Städat lite, pluggat lite, kikat basket och chillat som aldrig förr. Helt ok söndag alltså. ♥

iPhone 4

Datum: 2012-01-21 | Tid: 19:43:21

Hej och förlåt för att bloggen stått så stilla. Det var inte min tanke, men jag har prioriterat annat i veckan. Gick på ett boxningspass och körde skiten ur mig, sjukt skönt. Mindre skönt med träningsvärken efteråt, men det visar väl att träningen ger någonting iallafall. Investerat i en ny iPhone, en iPhone 4 blev det den här gången, och dealat med både roliga och mindre roliga saker.
Känns som att bloggen har blivit jätteprivat på senaste tiden och jag blir så jävla djup hela tiden (loool), men nu är det slut med att tynga ner den. 2012 hade en knagglig start men jag börjar reda ut trasslet nu, och jag mår väldigt bra just nu. Tack som fan för att ni bryr er förresten, kunde inte betytt mer ♥

Pippitröja

Datum: 2012-01-16 | Tid: 18:11:48


Har fått världens finaste pippitröja av världens finaste farmor. Tur att hon är så bra på att sticka. Och baka bullar också för den delen.
Vet att det har stått stilla i bloggen under helgen, men jag har knappt varit hemma. Istället har jag hållit mig sysselsatt, umgåtts med fina människor som gör mig glad, spelat basket. Det blev en bra helg. ♥

Gravity

Datum: 2012-01-13 | Tid: 23:38:34


Då var det bekräftat. Jag har världens bästa läsare. Tusen tack för era fina ord hörni, ni ljusar upp det hela för mig. ♥

När det är som mest i huvudet

Datum: 2012-01-12 | Tid: 22:41:41

Kan inte bestämma mig om det har varit en bra dag eller en skitdag idag. Mest skit när jag tänker efter. Berg-och-dal-bana. Det är så mycket som händer just nu, det känns så väldigt omotiverat att göra alla vardagliga saker. De är oväsentliga helt enkelt. Sitta i skolbänken hela dagarna, sköta alla måsten, leva upp till alla krav. Orkar inte. Jag har huvudvärk och är trött och vill bara ha sommarlov och vara ledig och umgås med människor jag tycker om. Men likförbannat förväntar sig ändå lärare och föräldrar och vuxna att man ska sitta där med ett jävla léende på läpparna och sköta sig och göra det man ska, och fattar inte alls att man inte orkar svara på tilltal för att en släkting precis tagit livet av sig eller för att en kompis kompis avlidit av en hjärntumör. Jag orkar inte ens ge det en chans att förklara, det spelar ingen roll. Vad ska jag säga? Att jag inte förstår mig på livet. Att jag inte förstår mig på den smärta jag känner. Jag vill bara slippa tänka och klura och vara förvirrad och varken veta ut eller in.
Kommer ångra att jag skrev det här inlägget, bergis. Brukar aldrig vara såhär öppen. Men ibland måste det bara ut, så är det bara. Innan det rinner över på riktigt. Och ska jag vara ärlig känns det litelite bättre nu.

++++

Datum: 2012-01-12 | Tid: 13:07:00


Sometimes all you have to do is forget what you feel and remember what you deserve.


Fight back

Datum: 2012-01-11 | Tid: 21:41:09


Foto: Josefine Westman | Modell: SaraStyling och make-up: Malin Gustavsson

Fånga dagen

Datum: 2012-01-11 | Tid: 18:48:35

Jag hoppades att jag inte skulle behöva skriva det här inlägget. Det hoppades jag verkligen. Det gör ont i mig. Ont för att livet är så fruktansvärt orättvist. Du kämpade länge mot en svår hjärntumör, med en enorm styrka som förvånade oss alla. Hoppas du är på en bättre plats nu Marielle, vila i frid.

Secondhand, typ

Datum: 2012-01-10 | Tid: 21:57:35

Är alltid så kass på att visa vad jag köper för något, så jag tänkte passa på nu när jag för en gångs skull kom ihåg det. Har nämligen fyndat en hel del på senaste tiden, bland annat hos min gode vän Stina.
Både de ursnygga jeansen och de vinröda Dr. Martens kommer ursprungligen från hennes garderob, men blev mina till pangpriser. Köpte även ett par shorts av henne, och en kofta av en annan kompis (hej jag köper begagnade kläder), perfa med lite billigt och nytt i garderoben. Som att shoppa secondhand ju! 
• Jeans - 70 kronor • Stickad tröja - 150 kronor (BikBok, halva priset) • Dr Martens - 600 kronor (org. pris 1400)

Måndag

Datum: 2012-01-09 | Tid: 21:19:41

Idag har jag varit ute på äventyr. Hade en spark att återlämna så jag och Sara gjorde det med gemensamma krafter, trots iskall kyla och tidsbrist. Tidsbristen blev vårt fall då vi lyckades missa bussen tillbaka till stan, så då stod vi där i -16° utan någonstans att ta vägen.
Som tur var kom vi på den briljanta idéen att våldgästa några vänner, och tur var väl det. Där fick vi både i oss varm choklad och hälsa på en vild liten hundvalp som jag naturligtvis kärade ner mig i.

Har även hunnit äta bästabästa kladdkakan, hänga med Simon, tagit en nostalgitripp i mina gamla sänglådor och rensat ur dem. Nu ska jag anti-tagga skola och avrunda kvällen hyfsat tidigt. Somnade inte förrän klockan fem imorse, så jag är lite av en sömngångare just nu... Fred ut.

Varning för ras

Datum: 2012-01-08 | Tid: 22:33:43

Bilden kanske inte tyder på det, men jag är faktiskt glad. Han gör mig glad. Var på bio kväll, New Year's Eve såg vi. Mysig och bra film. Nu ska jag krypa upp i min säng, äta glass med för mycket chokladsås och kika på tv. Natti ♥

Vardagsbilder

Datum: 2012-01-08 | Tid: 15:41:42

Har bestämt mig för att börja fota mer spontant, mer vardagsbilder. För sanningen är den att jag är lite av en perfektionist när jag fotar, och jag är alltför dålig på att dra fram kameran och knäppa av bara för att jag känner för det. Lär väl bara bli mat som kommer fastna på bild nu dock, men det är ju bättre än ingenting...

Drog förövrigt en väldigt skön sovmorgon denna morgon. Har glidit runt i pyjamas hela dagen, kollat på Stjärnorna på slottet och ätit pepparkaksfil. Fotat lite självporträtt har jag också gjort, och nu ska jag vara med en fin pojk. Höres.

Nollfemnolltvå

Datum: 2012-01-08 | Tid: 00:20:06

Slänger in ett litet inlägg såhär på nattkröken. Det är egentligen alldeles för sent för min trötta kropp att vara uppe för jag är helt slutkörd efter en tuff helg med feber, många matcher och kass sömn. Meeen, jag ville uppdatera och berätta att jag lever, mår bra, är glad och tänker njuta av den sista ledigheten. Att vi tog guld och silver i DM och att jag firat världens finaste kusin hela kvällen. Och att jag hittat en helt fantastiskt bra blogg driven av en tjej vars utséende är värt att döda för. För jävla snygg, orkar inte ens.
Klicka er in HÄR!

DM

Datum: 2012-01-05 | Tid: 11:00:23

Beger mig upp till Arvidsjaur och lirar DM. Bussen avgår om ganska exakt två timmar, så det är bäst att jag sätter igång med packandet! Hörs när jag kommer hem, pussar.

Mot stugan

Datum: 2012-01-03 | Tid: 16:32:43

Mjukisbyxor, fluffiga tofflor och hörlurar är nerpackade, så nu beger jag mig ut till en av mina absoluta favoritplatser. Finns ingen bättre plats när man måste komma bort ett tag och samla ny energi. Simma lugnt så länge. ♥
Lycklig.

Andra januari

Datum: 2012-01-02 | Tid: 22:23:00

Foto: Josefine Westman | Modell: Sara | Styling och make-up: Malin Gustavsson
Trots gårdagens fruktansvärt tragiska besked så har min dag varit väldigt bra. Ja, hela mitt jullov har varit jäkligt lyckat när jag tänker efter. Har lirat mycket basket och umgåtts med fina människor ♥ Nu peppar jag DM som är till helgen, far en sväng till stugan som uppladdning. Hoppas ni haft en bra start på 2012, puss.
Inte tidsinställt inlägg, prickade rätt på sekunden!

Nytt år

Datum: 2012-01-01 | Tid: 23:15:44

Försöker förtränga ett och annat ikväll, så jag tänker mig tillbaka till nyårsaftonskvällen. Jag hade verkligen kul igår, bästa nyårsaftonen någonsin! Kunde inte tänka mig ett bättre sätt att inviga det nya året på.
Bilderna är dock ej från nyår utan julavslutningen. Mest för att jag tycker om er lite smått. ♥

Vila i frid

Datum: 2012-01-01 | Tid: 22:47:42

Trodde det var något slags idiotiskt uruselt skämt, kunde verkligen inte fatta det. Jag tror inte att någon kan göra det. Men ikväll tänder jag ett ljus för dig Ella, vila i frid.