london

Datum: 2014-09-29 | Tid: 23:33:00

Ikväll bokade jag och Emil vår efterlängtade weekend till London. Ska bli underbart att få resa iväg med min andra halva, vi har alltid så kul ihop och jag är så jäkla glad att jag har honom. Han är min klippa som alltid får mig att må bra. Längtar som sjutton, London here we come! ♥

Nice

Datum: 2014-09-22 | Tid: 20:59:03

Kom på mig själv med att sitta och kolla på sistaminuten-resor nu ikväll. Har abstinens att resa helahela tiden. Det lutar åt att fara till London under höstlovet med mitt hjärta, och igår bokade familjen en resa till Florida under sportlovet! Sedan har jag även en Stockholmsresa planerad med mina tjejer om några veckor, så pepp på det! Har jag sagt att jag älskar att resa?

Bilder från några härliga, lata dagar i Nice under tågluffen!
Tågluffen är helt klart bland de bästa resorna jag gjort i mitt liv.

18-årsfest

Datum: 2014-09-14 | Tid: 21:42:16

Första dagen som myndig började på Clarion hotel där jag blev överraskad av mina favvotjejer som lurat dit mig. Såå kul, blev så glad!!
Bästa hotellfrukosten jag ätit i mitt liv. Dom hade ALLT.
På kvällen var det dags att fira lilla mig.
Alla goa människor jag tycker om var där ♥
Vi dansade.
Och pussades.
Spelade beerpong.
Och hade himla kul. Som alltid. 
 
Fotade tyvärr inget mer men det var iallafall en lyckad kväll och jag är så glad att jag har så bra vänner. Livet alltså ♥

körkort

Datum: 2014-09-10 | Tid: 19:19:00

Idag kom den efterlängtade dagen då det var dags för uppkörning. Hade avklarat teoriprovet sedan några dagar tidigare utan problem och uppkörningen gick också galant. Fick mycket beröm så det kändes grymt kul! Således har jag rullat mycket bil idag, både med kompisar och själv och oj vad härligt det är! Som jag längtat! 
Nu när jag är klar med övningskörning och teoriplugg så ska jag ta tag i en del bloggrelaterat som jag inte haft tid med, såsom att visa bilder från tågluffen, min födelsedag och 18-årsfest. Det får nog bli till helgen! Kram så länge.