Favorit

Datum: 2012-04-27 | Tid: 16:36:51

Fotograf: Josefine Westman | Modell: SaraMake-up & styling: Malin Gustavsson
En av favoriterna på Sara, hon är ju dödligt snygg. Nu ska jag snabbt slänga ner det sista i bagen innan vi beger oss ut till stugan över Valborg. Ha det bra och simma lugnt hörni. ♥

Indie Train

Datum: 2012-04-25 | Tid: 20:46:18

Arkivbild.
Tjolahopp! Det är rätt dött här i bloggen nu, som ni förmodligen har uppmärksammat. Har bara varit så in i döden förkyld så jag har inte orkat blogga. Wäääh. På bättringsväg nu som tur är, vägrar blankt att vara sjuk mer nu.
Inte så värst mycket exalterande grejer som händer i mitt liv just nu, fokuserar mest på skolan. Men jag är ändå tillfreds. Har haft ett fett flow i flera veckor nu, nästan för bra för att vara sant. Lycklig, lycklig, lycklig. Kom in på mitt gymnasieval, fixat sommarjobb, Stockholmsresa bokad, Göteborg om tre veckor. Life's gooood. Och så blir det stugan med älskling till helgen. ♥

Sara #3

Datum: 2012-04-21 | Tid: 11:22:58

Fotograf: Josefine Westman | Modell: SaraMake-up & styling: Malin Gustavsson

Införskaffat sommarkläder

Datum: 2012-04-18 | Tid: 18:44:46

Vaknade upp till snöstorm idag. Känns väl mysigt, såhär 7 veckor innan sommarlovet. Ännu mer mysigt eftersom jag var tvungen att pallra mig till skolan, snorig och sjuk. Lyckades dessutom ramla igårkväll, så jag fick hoppa runt på kryckor med mina blå och svullna tår hela dagen idag. Ja jävlar vad humöret är på topp!
Fick iallafall med mig ett par fina sommarplagg hem för någon dag sedan, båda två från Monki.

here we go

Datum: 2012-04-17 | Tid: 12:47:03

Är fortfarande krasslig, så det fick bli en hemmadag idag också. Känns jobbigt eftersom vi startar upp en ny period i skolan efter lovet, och det är tugnt att hamna efter. Men det är bara att jobba ikapp så fort jag är tillbaka!
Måste i allmänhet styra upp saker och ting nu efter lovet. Back to reality så att säga. Har slarvat alldeles för mycket med träning, gym och måltider under påsk, något som jag inte har råd med att göra. Fick en så bra start när jag började kämpa på riktigt, gick upp 6 kilo på bara några veckor. Men jag måste kämpa som ett djur för att behålla dem. Nu jävlar kör vi!

first up

Datum: 2012-04-16 | Tid: 20:00:51

Fotograf: Josefine Westman | Modell: Sara | Make-up & styling: Malin Gustavsson

Hemma och sjuk

Datum: 2012-04-16 | Tid: 18:42:26

Har varit smått krasslig hela lovet med snuva och ont i halsen till och från, men jag var på bättringsväg inför helgen. Det blev dock inte mycket sömn lördag natt då vi somnade bortåt klockan 5, så självklart blev jag sämre direkt då. Men men, det var värt det för jag hade en av de bästa kvällarna på länge. ♥
Idag har solen lyst på bara den, så när jag har legat i min säng med dörren öppen och hört fågelkvitter och lyssnat på Magnus Uggla, så har jag nästan kunnat låtsas att det var sommar. Bara sju ynka veckor kvar nu, längtar ända ut i tårna!!

Fotografering

Datum: 2012-04-14 | Tid: 17:35:13

Igår plåtade jag med Malin och Sara. Har bara bläddrat igenom bilderna som hastigast, men jag har redan ett par favoriter. Var så himla länge sedan jag fotade så det kändes jättekul, Sara är så duktig framför kameran också. Bilder kommer upp på bloggen inom de närmsta dagarna!
Källarhäng, pizza och skitsnack med brudarna ikväll ♥

Vardagstjat

Datum: 2012-04-12 | Tid: 10:37:41

Glöm inte att följa mig på Instagram! Nu är ju instagram tillgängligt även för androidtelefoner, så följ gärna @jwestmans.
Annars då? Jag är lite småkrasslig, men jag tänker då inte låta det hindra mig från att vara aktiv under lovet. Igår rände jag runt på stan med syster ett par timmar, och sedan for jag och kikade på basket. Avslutade kvällen med tre fina tjejor.
Även idag blir det en sväng in på stan, nu med Sara. Tänkte kika lite på skolavslutningskläder, samt fara och sola. Sen blir det tandläkaren, inte länge kvar med tandställningen nu!!

niohundranittionio

Datum: 2012-04-10 | Tid: 23:05:25

Umgicks med han jag tycker så mycket om ikväll. Förutom det är jag förkyld, lyssnar på Cash och äter mammas nybakta bullar. Såg sistasista avsnittet av One Tree Hill idag, det var så fint så att jag nästan fällde en tår. Annars har jag inget vettigt att skriva, som ni kanske märker. Hörs ♥

Påsk

Datum: 2012-04-10 | Tid: 15:39:34

Min påsk var bäst. Vet inte riktigt hur annars jag ska beskriva det. Vädret har varit fantastiskt, så vi har varit ute dagarna i ända och roat oss. Kört skoter, badat och bastat, spelat spel. Fått lite solfräknar. Träffat en sälunge. Bara myst på, och mått jäkligt gott. ♥

Glad påsk

Datum: 2012-04-05 | Tid: 14:36:27

I svartvitt också. Nu far vi utåt mot stugan, hoppas ni får en fin påsk allihopa! ♥

05042012

Datum: 2012-04-05 | Tid: 12:41:46

Haha så jäkla oproduktiv jag varit denna morgon. Bara legat i sängen, kollat på film och pillat navel. Men det är väl det som är grejen med lov antar jag. Måste snart lägga på ett kol dock, ska hinna duscha, städa och packa innan vi beger oss ut mot stugan. Spenderar helgen där, så vi hörs när jag kommer hem. ♥ Vad gör ni under påsk?

Ett år idag

Datum: 2012-04-04 | Tid: 17:08:16

Snart ute ur skolbänken i elva lediga dagar. Satan så skööönt. Det är bara ett par timmars Öppet Hus på skolan nu under kvällen som gäller, sedan är jag fri. Påskhelgen spenderar jag i stugan med mina favoriter, och sedan får vi se vad som händer. Ett är då säkert, fota ska jag göra!
Inget mer plugg nu, tack och hej.

Bitch please

Datum: 2012-04-03 | Tid: 22:24:35

Match idag, inte mycket att tala om. Säsongen är iallfall slut för i år, inga fler seriematcher nu. Nu väntar bara en fet basketresa till götet med de härligaste brudarna du kan hitta. Så. Bra.
Vardagen rullar på fint i övrigt, imorgon krigar jag igenom sista skoldagen innan påsklovet. Sedan beger jag mig ut till stugan, kommer bli topp. ♥

Den svenska björnstammen

Datum: 2012-04-01 | Tid: 19:41:00

Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1,8

Blackbird

Datum: 2012-04-01 | Tid: 17:39:20

Efter att ha fotat klart på LF Basket i fredags for jag till Simon och sov där. Steg upp vid 10 på lördagsmorgonen och promenerade ner till hallen för att spela ett par matcher.
Efter det for jag hem, åt, duschade och väntade in Sara som gjorde mig sällskap under kvällen. En massa välbehövligt tjejsnack, grillat till middag och en promenerad in till stan och caféet Friends blev det. Efter det gick jag hem till min fina och sov där igen.
Idag har jag mestadels varit i sporthallen, samt spenderat en del tid över mina läxböcker. Tänkte fortsätta med det nu, och sedan avrundar jag helgen med en rulle. Hoppas ni mår bra. ♥