Check this out

Datum: 2011-08-31 | Tid: 22:07:16

De små, irriterande borden som jag ändå aldrig använde är nu borta, istället är en stor, grön, matta och en saccosäck ditplacerade. Ser kanske något konstigt och tomt ut men är gudooomligt skönt eftersom jag har så mycket mer yta att utnyttja, älskar att vara på mitt rum nu ♥ Här ser ni hur det såg ut förut.
Förövrigt kom jag precis hem efter en lång dag. Efter skolan hängde jag ett tag med Malin och Sara, vi köpte pizza, Ben & Jerrys och kollade på en film. Sedan drog jag och min far iväg mot Willy's för att inventera med basketlaget, och där har jag varit fram tills nu. Min kropp skriker efter sömn men jag har dessvärre en del skolarbete att ta itu med innan läggdags...

Sveciatravels

Datum: 2011-08-30 | Tid: 22:55:34

Till er som följt min blogg ett längre slag nu vet att jag är "anställd" av ett företag att fota naturbilder, och ikväll skickade jag iväg en ny runda bilder. Bland annat bilden här ovan, som jag inte tror att jag visat er förut...? Tycker den är rätt fin iallafall, gillar färgerna :)
Stort tack till era fina kommentarer och gratulationer på senaste tiden förresten, det glädjer mig verkligen!

Presenter

Datum: 2011-08-30 | Tid: 12:06:01

• Totalt 4300 kronor | • Egoboost! | • The BodyShop-produkter
(+ en limegrön matta, visar bild senare)
Perfaaaaa! Fick mig ett nytt sparkonto dit jag ska överföra pengarna jag jobbat ihop i sommar, tanken är att jag ska spara dem till min nya kamera!
Fick även en massa cash som jag förmodligen ska köpa mitt fina 85mm samt en betydligt större kameraväska för. Har dock börjat tveka lite, är nämligen bara ca 4000 kronor ifrån min älskade Canon EOS 7D, så jag kan inte bestämma om jag borde ha tålamod och spara mig till den... Antingen ett objektiv och en välbehövlig kameraväska, eller fortsätta spara pengar fram tills jul och köpa en kamera då istället? Vad skulle ni ha gjort? Hjälp mig!

Jazzbacillerna

Datum: 2011-08-30 | Tid: 11:29:37


Canon EOS 1000D @ Sigma 70-300mm DG Macro
© Förbjuden kopiering utan min tillåtelse
Bjussar på lite bilder från Luleåkalaset då ytterligare ett par av mina sjukt duktiga och musikaliska vänner höll i en show. Var tvungen att slänga in de två sista bilderna också, haha så söta ♥
Annars då? S J U K stavas det. Somnade med ett huvud tungt som en tegelsten och vaknade upp likadant... Övervägde att gå till skolan idag men det kändes lika bra att stanna hemma och vila. Ska därför göra det idag, eventuellt fota mina födelsedagspresenter om jag orkar. Hörs senare!

29 augusti 2011

Datum: 2011-08-29 | Tid: 16:58:37

29 augusti = min födelsedaaaag! Kommer som ni säkert förstår inte uppdatera mer idag (möjligtvis ikväll/inatt) men ni får ha en fortsatt bra dag för det tänker då jag ha!

Johannas födelsedagsfest

Datum: 2011-08-28 | Tid: 18:54:14

Helgen har varit himlans fin bortsett från att jag dragit på mig en förkylning... Igen. Men det har å andra sidan nästan varit skönt, har bara legat inne och chillat, lyssnat på musik, läst böcker och redigerat bilder. Och så förstås, underhållit (trots sjukdomar) på Johannas födelsedagskalas!
Jag ordnade femkamp och musiklekar som verkade bli väldigt uppskattade. På kvällen var vi även ute i skogen och körde kurragömma med dunk i totalt mörker! Fick nästan lite nostalgikänslor från när jag själv var yngre då, klassresan till Ammarnäs bland annat ♥ Men sen fick jag feber och då var det inte lika kul längre...

Best of you

Datum: 2011-08-26 | Tid: 17:15:21

Canon EOS 1000D @ Sigma 70-300mm DG Macro
Första skol- och träningsveckan är officiellt avklarad! Känns rätt gött faktiskt.
Nu ska jag trolla bort min massiva huvudvärk med en Treo, packa min bag och sedan rulla ut mot stugan där jag spenderar helgen. Syrran ska ha kalas så jag lär som vanligt agera lekledare, något som brukar vara sjukt uppskattat av ungarna, haha. Ska även redigera en massa bilder och planera lite roliga blogginlägg så att ni får nått nytt att läsa om när jag kommer tebax. Hörs efter helgen alltså ♥
P.S Fyller år på måndag, woopwoop. D.S

25 08 2011

Datum: 2011-08-25 | Tid: 23:33:35

Full rulle idag alltså! Först lång skoldag och sedan en sväng in till stan för att efter det stressa till träningen... Kände mig lagomt slutkörd när jag kom hem därifrån men hoppade ändå i duschen och rullade sedan till Coop för att införskaffa chips och dip. Firade sedan att jag överlevt hela första träningsveckan med ett par goa OTH-avsnitt tillsammans med syster, och nu ligger jag här utslagen i min säng... Ska strax dra en dejt med den där John Blund för mina ögon vägrar vara vakna mer, tänkte bara uppdatera bloggen en snabbis... Bättre och roligare bloggning på G, håll ut! ♥

Marchin on

Datum: 2011-08-24 | Tid: 22:09:41

Arkivbild.
Just nu är det mesta bra, bortsett från att jag har lyssnat upp all Spotifytid på alla mina konton och det faktum att de riktiga lektionerna drar igång imorgon... Känner mig inte jättetaggad direkt. Annars har jag inte mycket vettigt att skriva, det mesta rullar nämligen på finfint.

Jag önskar mig...

Datum: 2011-08-23 | Tid: 23:28:33

... Denna finis när jag fyller år!
Canon EF 85mm f/1,8 ♥
Fyller ju år om 6 dagar och detta står högst upp på min önskelista. Eller ja, det enda som står på min önskelista egentligen, eftersom det är rätt dyrt... Vill ha vill ha vill ha iallafall, och man kan ju alltid önska sig!

22 08 2011

Datum: 2011-08-22 | Tid: 22:50:38

Godkväll på er! Första skoldagen avklarad nu då, och vad ska man säga? Skolan är ju skolan, men min klass är å andra sidan härlig som attans och det känns faktiskt inte alltför hemskt att vara tillbaka i skolbänken...! Rätt chill att vi inte har några lektioner de närmsta dagarna också.
Tränade förövrigt idag, första gången på cirkus en månad! Är fan stolt över mig själv, att jag överlevde alltså. Var ärligt smått nervös eftersom det var så länge sedan sist... Men det gick rätt bra tycker jag, har dock sträckt mig i vaden efter fjällvandringen. Men det funkade iallafall.
Nu blir det att publicera och besvara ett par sidor kommentarer, och efter det ska jag avrunda kvällen hyfsat tidigt. Hörs imorgon ♥

Fjällvandring

Datum: 2011-08-22 | Tid: 22:31:25

Här kommer bilder från helikopterlyftet och fjällvandringen vi gjorde i lördags! Vädret var lite till och från och det var väldigt fuktigt ute, så jag hade faktiskt inte ut kameran så värst mycket. Ett par bilder blev det såklart iallafall ;)
Taggad chej, haha.
Fick sitta fram i helikoptern, det var G R Y M T. Haha ni ser ju själva på bilden hur exalterad jag var.
Ett vidvinkel hade verkligen suttit på sin plats... Utsikten var galet fin, bilderna gör den inte alls rättvisa.

På den nedre bilden ser ni ön där vår slutdestination var... Där åt vi sjukt god middag som satt riktigt fint efter flera timmars vandring.
Sedan åkte vi båt tillbaka med jordens härligaste 78 åring till chaufför, Arnold. Han skojade och berättade de galnaste historierna, var nästan helt döv och körde båt som att han hade stulit den. Finfin dag.

Min sommar 2011

Datum: 2011-08-21 | Tid: 23:22:42

I bilen på väg hem från Adolfström hade jag inget bättre för mig så jag satt och klippte ihop ett litet (läs: ganska stort) collage med random bilder från den gångna sommaren! Tyckte det passade bra med tanke på att detta är den sista sommarlovsdagen, och jag behövde en liten påminnelse om allt grymt jag faktiskt hunnit med under dessa veckor. Stort fett tack till alla mina underbara vänner som gjorde denna sommar så minnesvärd ♥

Good life

Datum: 2011-08-19 | Tid: 13:00:00


Redo att fara

Datum: 2011-08-18 | Tid: 16:09:38

Bilden är fotad för ganska precis ett år sedan när vi var i fjällen. Visst är det vackert?
Väskan är packad, telefonen fylld med en massa grym musik, iPaden proppad med OTH-avsnitt och jag känner mig redo att fara! Ha det bäst medan jag är borta och till er som är i Luleå, sjung lite extra för mig på Musikens Makt.
P.S Besvarar och publicerar kommentarer när jag kommer hem!

18 08 2011

Datum: 2011-08-18 | Tid: 10:41:23


Bjussar på bevis till att min kära tandställning fortfarande sitter där den ska... Förhoppningsvis ryker den snart, jag är LESS.
Godmorgon! Idag ska jag in en sväng till stan för att byta mina Koss-hörlurar som pajade efter bara nån vecka... Irriterande eftersom jag är en extremt musikberoende människa. Inför fjällenresan måste jag ha med ett par fungerande!
Efter stan är det packning som står på schemat, samt fylla telefonen med en massa ny musik och bränna över OTH-avsnitten till iPaden. Efter det är jag redo för den långa bilresan upp!

Tjejkväll

Datum: 2011-08-17 | Tid: 23:16:52

Hängde med dessa brudar inatt och det var sjukt mysigt. Vi hade tjejsnack i totalt 10 timmar (!!!), drack energidrycker och kollade på film. Vid tiotiden imorse slocknade vi alla tre i Saras säng, och har hängt tillsammans under dagen också.
Nu under kvällen har jag varit ute med Malin, Malin och Erik. Det var himla trevligt, fast jag blev rädd för bilar och cyklade ner i diken... Haha, skyller på min sömnbrist. Ska strax gå och lägga mig för jag är galet trött, vi hörs imorgon innan jag far iväg!

Black Balloon

Datum: 2011-08-17 | Tid: 20:19:03

Foto: Jag (Josefine Westman) | Modell: Annastina Törnlund | Styling: Malin Gustavsson
Goddag. Just nu är jag bara till halvt medvetande, är fruktansvärt trött. Sov över hos Sara inatt tillsammans med Malin, men att sova var väl att överdriva... Har lite bilder så jag visar de senare samt berättar vad vi gjorde!
Först och främst ska jag dock ta mig upp ur sängen och börja packa... Imorgon drar jag nämligen till fjällen och spenderar de sista sommarlovsdagarna där. Älskar att vara där, det är helt underbart fint där uppe. Extra tumme upp till att vi ska göra ett helikopterlyft och vandra på lördag. Kommer bli väldigt nice att fota, så vänta er mycket bilder! Men nu ska jag sätta igång, hörs senare ♥

Be proud

Datum: 2011-08-16 | Tid: 18:43:53

Jag idag.
Fick en kommentar (anonym) för ett tag sedan där denne frågade varför man aldrig fick se bilder på mig osminkad i bloggen om jag nu använde smink så sällan. Saken är den att ni ser mig utan smink i bloggen mest hela tiden! Vet inte om det bara inte syns? Här ovan har jag exempelvis inget smink.
Har inga problem alls att visa mig utan smink, vare sig på bilder, på stan, i skolan o.s.v. Så jag tycker det är lite lustigt när folk sätter upp statusar på Facebook som säger "Om 150 gillar lägger jag upp en bild på mig utan smink". Eh vänta nu, jag är osminkad på min profilbild...? ^^
Så till er som knappt vågar visa er utan smink, har komplex över er hy, acneproblem o.s.v - stå på er och älska er själva! Man kan inte göra annat än att acceptera. ♥

Nytt i garderoben

Datum: 2011-08-16 | Tid: 16:41:02

Jag är otroligt dålig på att visa upp i bloggen när jag shoppat, glömmer nästan alltid bort det! Men nu kom jag för en gångs skull ihåg det, så här ser ni ett par plagg som jag köpte nyligen :)
Skjorta - Gina Tricot 199 kr | Baseballtröja - H&M 149 kr
Jeans - Carlings 399 kr
Fullkomligt älskar byxorna, extremt sköna med mycket stretch! Baseball-tröjan inhandlade jag under PDOL och använde på lördagskvällen. Ett stort misstag. Den vidgades ca 3 storlekar efter Veronica Maggios galna och fett trånga uppträdande... Jag var allra längst fram vid scéenen iallafall, så det var helt klart värt det! Och som tur var har den gått in sig efter ett par tvättar. :)

Strandhäng

Datum: 2011-08-15 | Tid: 11:25:00

Kameran hängde med till stranden igår så ett par bilder blev det! Det var en väldigt bra eftermiddag med en väldigt härlig tjej. Och satan vilka problem vi hade med att få en någorlunda hyfsad hoppbild, haha... Fick mig ett gott skratt när jag gick igenom bilderna.

Gårdagskvällen

Datum: 2011-08-14 | Tid: 23:59:01

Ungefär såhär såg det ut hemma hos mig igårkväll. Fördelen med att bo hemma själv rätt ofta (vilket jag har gjort stora delar av sommaren) är att man kan vara precis hur crazy man vill och ha Spotifydisco på högsta utan att någon klagar. Underbart. Vi snackade en massa skit och avrundade sedan kvällen med B&J och film. Mysigt som sjutton ♥

Tänkte för en gångs skull...

Datum: 2011-08-14 | Tid: 15:09:41

... visa vad jag har på mig!
Solglasögon och linne - H&M | Tubtopp - BikBok | Avklippta jeans
Denna eftermiddag kommer spenderas på stranden tillsammans med Sara. Lika bra att njuta av solen och värmen medan man fortfarande är ledig! Såu ska jag rulla iväg mot Statoil, införskaffa ett halvt dussin kanelbullar och efter det bär det av mot stranden. Niiice. Hörs ikväll!

Josefine

Datum: 2011-08-13 | Tid: 17:59:00


Canon EOS 1000D @ Canon EF 50mm f.1,8
Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Sommarlovet rinner mot sitt slut så de här sista dagarna vill jag bara spendera med mina fina vänner. ♥ Inlägget är inte tidsinställt, lyckades pricka rätt på sekunden! Hehu.

UPDATE: Får mycket anonyma kommentarer med frågor, men jag kan inte ta upp och besvara alla i bloggen. Därför hänvisar jag dig med frågor till min bloggresponse, där besvarar jag alla frågor så snabbt jag kan!


Annastina part 2

Datum: 2011-08-11 | Tid: 21:45:10

Foto: Jag (Josefine Westman) | Modell: Annastina Törnlund | Styling: Malin Gustavsson

Altanhäng med Saris

Datum: 2011-08-11 | Tid: 17:20:47

Nu är jag galet less på att ligga inne och vara sjuk, så jag bestämde mig helt enkelt för att bli frisk! Funkade väl lite sisådär, är fortfarande småhängig och hostig, men tillräckligt pigg att hitta på något iallfall! Har därför hängt med Sara under eftermiddagen, vi har suttit på min altan, druckit varm choklad med marsmallows och snackat skit. Nu ska vi strax börja dra oss in mot stan, att se Bridesmades på bio är planen! Hörs ikväll, pöss.

BTS

Datum: 2011-08-11 | Tid: 11:00:00

Brukar vara väldigt dålig på att fota BTS-bilder, men den här gången blev det ett par stycken.
Malin stod som vanligt för sminkningen.


Sedan stylades hår... Ska bespara er en massa tid genom att besvara frågan många av er säkert undrar över, nämligen om Annastinas hår är äkta. Ja, till 100% procent!

Hur sköna utstyrslar? Bara för att mina kompisar är fränazt i världen.
Malin fotade en del bilder "in action" men de är på hennes minneskort. Får se om hon ids skicka över några till mig, isåfall publicerar jag dem här, annars får dessa duga!

We heart it

Datum: 2011-08-10 | Tid: 23:08:22

Tänkte bara göra er medvetna om att jag nu lagt in en widget i menyn med direktlänk till weheartit. Har precis öppnat ett konto där, tänkte att det kunde vara kul även för er att ta del utav det!
Klicka och följ mig!

Annastina part 1

Datum: 2011-08-10 | Tid: 21:13:23

Foto: Jag (Josefine Westman) | Modell: Annastina Törnlund | Styling: Malin Gustavsson

Kalastalang

Datum: 2011-08-10 | Tid: 15:18:12

Under Lulekalaset var jag och kikade när mina vänner deltog i en talangjakt. Ni som följt min blogg ett tag vet att jag själv deltog i den talangjakten för ett par år sedan, första sommaren den hölls i. Och jag tillsammans med två kompisar vann faktiskt hela alltihopet! Det var sjukt kul.
All kopiering utan min tillåtelse förbjuden.

09 08 2011

Datum: 2011-08-09 | Tid: 18:28:05

Det är underbart vara-sjuk-väder ute just nu, regnigt och jävligt. Vilket passar bra eftersom jag är sjuk och jävlig. De senaste dagarna har jag bara legat hemma och kollat på One Tree Hill, vilket i och för sig har varit väldigt chill. Men det suger samtidigt eftersom det är de sista sommarlovsveckorna nu...
Ikväll ska jag iallafall inte vara sjuk har jag bestämt, för jag MÅSTE ut ur huset innan jag blir galen. Blir att möta upp några sjukt sköna brudar som jag gillar väldans mycket! Fyller förresten år om 20 dagar, tjoho.
Spanien ♥

På landet

Datum: 2011-08-07 | Tid: 16:45:03

Har glömt bort att visa er bilderna från då jag och resten av familjen var ute i ett par kompisars stuga för ett tag sedan. Här kommer de! :)

Hemskt mycket hej

Datum: 2011-08-07 | Tid: 16:07:56

Hej hej hej och förlåt förlåt förlåt. Bloggen har fått stå still på tok för länge nu, och det var inte min mening. Kan dra lite kort vad som hänt medan jag varit borta!
Förra helgen var jag ju nere på PDOL och det var galet! Såg både Maggio och The Ark vilket var dröööm. Sen kom jag hem, blev sjuk och spenderade flera dagar sängliggandes med OTH som ett väldigt älskvärt sällskap.
Blev något piggare lagom till Lulekalaset och har varit ute och partat varje kväll den här helgen. Det gjorde mig ännu mer sjuk (så ni ser en riktig sjukling på bilderna ovan) men var SÅ värt det för jag fick umgås med världens bästa tjejer och ha grymt kul. Gaaaah, jag älskar mitt liv och jag vill aldrig att sommaren ska ta sluuut ♥
Nu ska jag fortsätta äta sockerkaka, sedan trotsa min eländiga förkylning och trampa iväg på cykeln mot Sara. Planen är att sno hennes OTH-box, vi får se om jag lyckas... P.S Mer seriös bloggning är på G, har galäät mycket bilder på lager. D.S