paper knees

Datum: 2014-03-24 | Tid: 20:33:12

 
Prioriterar mitt kreativa flow framför skolan och det känns... okej faktiskt. 

trerätters hos ÅL

Datum: 2014-03-23 | Tid: 19:19:00

Hej! Nu var det ett tag sedan sist, så jag tänkte att jag slår på stort och delar med mig av en film från gårdagskvällen. Jag och ett gäng kompisar var hos Jonathan som bjussade på trerätters, det var en himla mysig kväll med sjukt god mat. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord hela kvällen, tycker så mycket om dessa människor ♥
 
Obs obs naturligtvis när jag för en gångs skull försöker vara duktig och dokumentera så ska det ändå gå åt skogen. Råkade i all hast ta med mig mitt trasiga 50mm till middagen, något som jag märkte nu först i efterhand när jag satte mig ner för att klippa ihop filmen. Skärpan och kvallan är därmed väldigt dålig (plus högt ISO=brus), menmen :( tyckte det blev en rätt mysig videosnutt iallafall, kika gärna!

längtar tillbaka

Datum: 2014-03-10 | Tid: 21:59:28

Saknar värmen, solnedgångarna och den fantastiska miljön. Kan knappt bärga mig tills jag får fara ut och resa igen. På egen hand den här gången.

uptown girl

Datum: 2014-03-09 | Tid: 22:24:25

Äh, nu fick det bli mobilisar igen. Jag har varit himla kass på att ta med kameran as usual, undra när det ska ändras på den saken... Hur som helst, nu är det bara några få timmar kvar av detta sportlov, som har varit rätt kickass om jag får säga det själv. Har varit ute och flängt mest hela tiden, i skidbacken och på stan och i gymmet och hos kompisar och finaste killen. Är absolut jätteantitaggad på skolan nu men tror stenhårt på att inställningen gör allt så det är bara att fajtas på, som sagt är det ju inte så himla länge kvar till sommaren. Och innan det nalkas påsk och valborg och vårens intågande så vad sjutton, detta grejar vi.

vardagstrams

Datum: 2014-03-06 | Tid: 20:55:00

Fick bli en arkivbild. Kan knappt fatta att det börjar vända och gå mot sommar nu. Bara några få månader kvar♥
    
Jahopp, jag är officiellt sämst på att ha lov. Det hann väl gå tre-fyra dagar innan jag i smått panik skrev till jobbet och undrade om dom möjligvis kunde använda lite extra arbetskraft under veckan - jag blir galen av att inte vara produktiv och jag tycker det är så himla jobbigt att inte ha struktur i vardagen. Men idag har varit en bra och produktiv dag, började jobba tidigt så jag slutade framemot eftermiddagen. Då mötte jag upp Emil för lite shopping och en fika (är faktiskt min namnsdag idag så då får man unna sig) och det var himla mys, vi satt i timmar och snackade om allt och inget ♥ Begav mig sedan till gymmet för att pina rygg+biceps, och efter det hem för middag. Nu börjar dock rastlösheten krypa i mig igen, har försökt plugga men det går verkligen inte, det är så oändligt tråkigt. Ska försöka lägga mig och börja plöja igenom en bok vi ska läsa i svenskan under lovet, drygt men måste göras. Imorgon blir det tidig uppstigning för att hänga i Kåbdalis hela dagen och åka slalom med Elin! Tjoho det blir fett.

face down

Datum: 2014-03-04 | Tid: 18:18:37

Bra dag idag. Sovmorgon, bröst+triceps på gymmet, lunch på Max och sedan bio på eftermiddagen. Kom ganska nyss hem så nu ska jag snabbt byta om och möta upp tjejerna inne i stan för middag, mys! Blir nog en tidig kväll för jag är rätt slut i kroppen efter gårdagen och ska upp tidigt och jobba imorgon. Om någon möjligtvis undrar hur gårdagens snowboardåkning gick så resulterade den i en lättare stukning av vänster handled, haha. Men det kändes så pass bra idag att jag kunde träna iallafall! Och sjukt kul var det att åka snowboard, ska definitivt öva på det. Heja heja!

promise me

Datum: 2014-03-03 | Tid: 19:35:00

 

morgonmys

Datum: 2014-03-03 | Tid: 10:36:00

Det är i princip såhär ljust i mitt rum varje morgon när jag vaknar, och allt som oftast gör jag det i sällskap till den här krabaten. Kunde inte låta bli att ta fram kameran och knäppa några kort på honom denna morgon, han måste ju vara den morgontröttaste hunden i världen. 
 
Dagens planer är att carpa för fullt, jag ska tillsammans med mina kompanjoner Kajsa och Elin ta mig an Ormbergsbacken (minsta skidbacken här i Luleå)!!! Dags för att testa på brädan igen efter många år i förrådet. Hej och hå, vi hoppas på att inte bryta några handleder. Sedan blir det mys med min favvo hela kvällen ♥

sportlov

Datum: 2014-03-02 | Tid: 21:43:35

Japp, det fick bli prima mobilbilder eftersom jag är hopplös på att dokumentera för tillfället. Har knappt haft en minut över de senaste veckorna, detta är bokstavligen första gången jag sitter vid datorn sedan jag bloggade sist. Behöver jag säga att lovet var välbehövligt? Vardagen rullar på iallafall, jag varvar onyttig- och festligheter med träning och något bättre kost. Tycker ju faktiskt det är himla kul med mat och träning så funderar skarpt på att ta tag i den kategorin här på bloggen. Lovar såklart inget för vi vet ju hur det brukar gå med sådana löften haha, men ska iallafall ge det ett försök.
 
Planerna för lovet är att öva på det jag är dålig på, dvs ta det luuugnt. Våga dega en hel dag utan att smälla av av rastlöshet. Turligt nog har jag världens bästa sällskap för det mesta ♥ I övrigt hänga med kompisar, träna, åka slalom och snowboard, fota och bara må. Förhoppningsvis hörs vi snart igen!