white blank page

Datum: 2012-06-29 | Tid: 20:45:04

Bra dag idag. Jag vaknade upp bredvid Simon, och började dagen med ett gympass. Efter det lade jag mig ute i trädgården i nån timme tillsammans med vovven, läste och solade. Mot eftermiddagen mötte jag upp fina Malin, vi drog en långfika på en uteservering och catchade upp. Träffade Stina och Tilde en sväng också. Sedan for jag hem till älsklingen igen och käkade med honom, och nu sitter jag uppkrupen i pyjamas framför datorn. Vädret ute är rätt dåligt så jag tänkte bara chilla med någon film. Imorgon sticker jag nog iväg på en miniroadtrip! ♥
 
Psst. Anledningen till att jag mest bloggar om mina dagar är för att jag vill komma ihåg dem. Bloggen blir som en dagbok, ett minne. Så jag hoppas att ni inte tycker det är förfärligt tråkigt att läsa. Och om ni gör det - tipsa om saker ni vill att jag bloggar om!

i will change my ways

Datum: 2012-06-28 | Tid: 20:17:24

Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1,8
 
Har ni ett bra sommarlov? Det har då jag. För nu har jag officiellt sommarlov, då tre veckors sommarjobb är avklarade. Tre bra veckor har det varit, men nog känns det skönt med ledighet. Hur invigde jag sommaren igår då? Jo, genom en basketträning kombinerad med fysträning (sån jäkla träningsvärk idag). Och när den var avklarad träffade jag Sara. Vi cyklade till donken för nattkäk sedan satte vi på en rulle innan vi somnade vid morgonkvisten. När vi vaknade upp idag rullade vi in mot staden för lite shopping, och jag fick faktiskt med mig lite fint hem!
 
På ett tag ska jag bege mig till världens finaste pojke och sova över där. Puss ♥

Psst...

Datum: 2012-06-25 | Tid: 22:39:00

Glöm inte bort Blogresponse nu va, känner att det har stått still i frågelådan ett tag nu. Fråga på, puss!
 

Struktur

Datum: 2012-06-25 | Tid: 21:34:53

Rensar ur bland facebookvännerna, verkligen grovrensar. Städar och organiserar på rummet och kastar halva garderoben med plats för nytt. Pusslar ihop nya Spotifylistor och planerar sommaren. Ut med det gamla, in med det nya. Ska ta tag i träningen också, löfte. Har alltid så mycket kraft när jag kommer hem från stugan, vill bara styra upp allt i mitt liv. Haha. Snart börjar jag övningsköra också, peppad.
 

Mitt Canon EF 50mm f/1,8 har förövrigt brakat ihop som jag nämnt tidigare, och det verkar ofixbart. Supertråkigt eftersom jag är pank och vill ha alla mina besparingar tills jag sticker till Stockholm om några dagar. Då vet ni om bloggen står lite still, jag har helt enkelt inte utrustning nog att fota de bilder jag vill. 

Midsommar

Datum: 2012-06-24 | Tid: 21:28:11

Har haft en så fin midsommar, obeskrivligt bra. Vi har spenderat tiden ute i solen dagarna i ända, lyssnat på musik och läst böcker. Kikat på fotboll, bastat (vissa även badat i havet), spelat kubb och lekt lekar halva midsommaraftonskvällen. Och såklart har jag spenderat tid med den jag tycker mest om. Skrattat tills jag fått ont i magen och bara mått bra.
 
Har ni haft en bra midsommar? Och så klart, ett STOOOORT fett grattis till min favorit-Annastina i hela världen som fyllde år då.

20120620

Datum: 2012-06-20 | Tid: 23:35:20

Så här såg jag ut på Lovisas fest i måndags. Klänningen har min mor köpt i New York.  
 
Idag har jag jobbat (som vanligt) och köpt gymkort (inte lika vanligt). Jag har vilat middag, lyssnat på en massa musik och läst ur bok nummer två i the Hungergames. Nu på kvällen har jag myst i sängen med glass och kikat på Forrest Gump, och varit ganska nöjd med att det är regn och rusk ute. Mysigt. Men imorgon får det gärna sluta regna, för då far jag ut till stugan för att fira midsommar där! Tror det kommer bli världsbra för jag har världens finaste pojke vid min sida. Ha det super!

Lovisas födelsedagsfest

Datum: 2012-06-19 | Tid: 16:44:35

Igår hade Lovisa ett sweet sixteen-party, och det var hur trevligt som helst! Temat var uppklätt/finklätt och självklart kom alla mina galet snygga kompisar som extremt galet snygga versoner av sig själva. Här kommer lite bilder från kvällen!




På bild: Lovisas ofantligt söta hund som jag totalt kärade ner mig i under kvällen. Alla brudar, snygga som jag sa. Och så födelsedagsbarnet själv ♥

De senaste dagarna

Datum: 2012-06-17 | Tid: 23:16:04


En bild från den gångna veckan då jag varit ute på olika fotbollsskolor och lekt med små barn. Jag har ett väldigt givande och roligt sommarjobb, kan berätta lite närmare kring det vid ett annat tillfälle. Det enda negativa med jobbet är att mitt 50mm objektiv har pajat, och eftersom det är mitt favoritobjektiv så var det lite ledsamt. Hoppas på att kunna laga det iallafall, annars kör det ihop sig.

Annars då? Stått lite still i bloggen i ett par dagar nu har jag märkt, men vad sjutton. Det är ju sommarlov, inte har jag tid att sitta vid datorn. Är ute dygnet runt känns det som, full rulle hela tiden och jag mår så bra. Eller ja, bortsett från min eländiga förkylning som inte vill ge med sig då. Det var dessutom Pride i Luleå nu i helgen, så jäkla härlig stämning i hela staden. Har varit ute och hängt med kompisarna varje kväll, toppenbra har det varit. ♥

fina fina syster

Datum: 2012-06-13 | Tid: 15:04:20

Alltså sommar säger jag bara. Så jävla underbart.

Tipptopp

Datum: 2012-06-12 | Tid: 23:55:05

Mitt internet verkar ha gett upp, men tacka vet jag då smartphones. Tänkte bara skriva och uppdatera att jag minsann fått en pangbra start på sommarlovet, trots att mitt hus sakta men säkert raserar tack vare renoveringen och att vädret inte alltid varit på rätt sida.
.
Igår avklarade jag den första jobbdagen på mitt sommarjobb, och det gick finfint. Även idag gick det bra, och lite extra plus i kanten eftersom vädret var kanon. Solfräknar, wiie! Kvällarna spenderar jag tillsammans med pojkvän eller kompisar, och vi gör allt från att kika på fotbollsEM till att hänga i timmar på Max. Tipptopp helt enkelt. Berättar lite mer när jag har en dator, nu ska jag knocka kudden. Puss.


livet genom Instagram

Datum: 2012-06-10 | Tid: 12:56:56

Jag har inte riktigt insett att det är sommarlov än. Men imorgon kickar sommarjobbet igång, och sedan är sommaren i full fart! Synd bara att det är så kallt och tråkigt väder, men man får väl göra det bästa av situationen.
Idag har jag ett fotosug, för första gången på vad som känns som evigheter. Vet inte om det hinner försvinna innan jag tar mig upp ur sängen (jajamän, fortfarande kvar här), men om inte så ska jag försöka plåta lite idag! Ska även träna, och sedan får vi väl se vad som händer. ◊

Första sommarlovsdagen

Datum: 2012-06-09 | Tid: 19:27:18

Bättre bild på klänningen.
Har haft sommarlov i cirka 1 dygn och 6 timmar, och bättre start hade man inte kunnat få! Igår efter skolavslutningen så begav jag mig hem för paketöppning och tårta. Jag hann umgås lite med släktingar och pussa på pojkvännen, och sen åkte jag ut till Malins stuga för att fira in sommarlovet. Vi hade apkul! Grillade gjorde vi, samt pratade, skrattade och dansade hela natten lång.
Idag har jag hängt med Annastina, vi har glidit runt i Luleå stad, dragit två fikor och spanat in en marknad. Jag mellanlandar hemma för lite middag nu, och sedan ska vi på bio! Hörs imorgon, massor med pussar.

Sommarlooov idag!

Datum: 2012-06-08 | Tid: 12:00:00

Just nu sitter jag förmodligen i kyrkan med en massa fjärilar i magen och bara dölängtar på att få springa ut och ta sommarlov. Något sånt här ser jag förmodligen ut också, och så är jag nog typ hur lycklig som helst. ♥♥

Tacooos

Datum: 2012-06-05 | Tid: 20:21:08

Det fick bli finmiddag för mig själv ikväll eftersom resten av familjen beslutade sig för att sticka iväg till stugan. Min hemkunskapslärare skulle ju bli tårögd, så galant som jag klarade av att brottas med köket ikväll. Inte det allra lättaste när allt är utrivet p.g.a vattenskada...
Nu är jag ledig i två dagar innan skolavslutningen på fredag, känns riktigt skönt. Firar med att fara till pojken min ♥

Fredag hos Malin

Datum: 2012-06-03 | Tid: 19:01:15

Hade en riktigt fin kväll hos Malin i fredags. Vi gjorde pizza och hängde, och det var lika bra som det alltid brukar vara. Glömde dock helt bort att fota, så jag kom hem med ynka 7 bilder på minneskortet. Haha, alltid något iallafall.
Taggar skolavslutning, att köpa gymkort och mitt sommarjobb. Hoppas på en fet sommar.

Inköp

Datum: 2012-06-01 | Tid: 12:20:39

Detta fick följa med mig hem från Göteborg. Jag fick mig en slant (+ navelpiercingen) när jag tog bort min tandställning, så jag satte sprätt på lite pengar där nere. Om bara sommarvärmen kunde komma nudå...
Idag är det fredag och jag har kompledigt. Så skönt. Ska göra bort lite ärenden på stan samt träna, och sedan ikväll blir det party hos Malin. Kanoners!