17 år i staden

Datum: 2013-08-29 | Tid: 21:35:18

Min sjuttonde födelsedag idag! Jag älskar att fylla år. Har blivit uppvaktad hela dagen och haft en riktig toppendag. Har så grymma kompisar, och världens finaste familj ♥ Och imorgon är det fredag!

Italien del 2

Datum: 2013-08-27 | Tid: 17:58:07

Många fantastiska vyer förevigades på bild. Fotat i Capalbio/Orciatico/Castiglione della Pescaia.
 
Nu har dag två i skolan passerat, är det möjligt att redan vara skoltrött? Okej, hyfsat känns det men det är så. himla. tungt att stiga upp om morgnarna. Försöker se det positivt, idag vaknade jag upp bredvid mitt hjärta, och mina sköna vänner hjälper mig att glida igenom lektionerna. Slutade tidigt idag, så då tog jag en fika med ett gäng kompisar på Waynes. Och tappade all värdighet på samma ställe, haha. Skrattade dock mer än jag gjort på länge så resten bjuder jag på. Var med Elin några timmar sen och solade i min trädgård, Simon kom även förbi en sväng. Planen ikväll var att hänga med Emil men han mådde inte riktigt bra så jag får se vad som händer. Kanske sticker till gymmet eller ser lite One Tree Hill... Undrar vad som är mest troligt. 

Italien del 1

Datum: 2013-08-26 | Tid: 17:46:00

Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1,8 | Canon EF 70-200mm f/4 L
 
Jag har så otroligt mycket bilder att visa så jag vet knappt i vilken ände jag ska börja. Vi har nämligen hunnit med så himla mycket under resans gång. Den första veckan hyrde vi ett hus på vischan med vackra vyer, då åkte vi runt mycket med caben vi hyrt och besökte en massa fina små bergsbyar. Den andra veckan var det bara sol och bad som gällde i en bungalow vid havet, och sedan avslutade vi resan i Rom med kultur och historia för hela slanten. Bilderna kanske inte kommer upp i precis rätt ordning alltså, men ska försöka berätta när och vart det är fotat.

Nu kör vi!

Datum: 2013-08-25 | Tid: 21:37:00

Äntligen hemma från en fantastisk resa! Det känns som att jag varit borta så himla länge, och jag har sett och upplevt så himla mycket. Minneskorten är fullsmockade med tusentals (!) bilder, och jag är så laddad att visa er bilder, både från resan och från min sommar.
Sedan jag kom hem i fredags har jag mest hunnit träffa mina fina vänner och catcha upp, och pussa på min pojkvän. Men imorgon kallar tyvärr åter verkligheten, sommaren är slut och jag börjar mitt andra år på det estetiska programmet. Men jag tror det blir ett toppenår för jag är så himla taggad på allt. 
Uppvilad efter tre veckor i värmen ♥
 

Snart tillbaka!

Datum: 2013-08-02 | Tid: 14:06:00

Hej hopp! Gud vad jag är taggad på att återvända till bloggandet, snart är jag tillbaka! Om några timmar hoppar jag på ett flyg som ska ta mig till Italien, och när jag är tillbaka (om tre veckor) kickar jag igång bloggen igen. Är ni redo? Det är jag!

 
P.S. Kastade in en nygammal bloggdesign i bara farten för att jag var så spyless på den andra... Så bilderna håller sig inte riktigt till bloggens mått än, och en hel del ska säkert ändras - men det åtgärdar jag när jag kommer hem. Puss!