a little party never killed nobody

Datum: 2013-10-28 | Tid: 22:27:30


motströms

Datum: 2013-10-23 | Tid: 13:57:12


Karlsvik

Datum: 2013-10-17 | Tid: 22:06:00

Igår var estetarna ute i skogen och lufsade! Måttligt malplacerade med stuprörsjeans och skinnjackor tog vi oss an magasinen i Karlsvik (som bland annat nazisterna nyttjade under andra världskriget) i de två ynka plusgraderna. Tog rätt många bilder och tro det eller ej - tog tummen ur och redigerade dem redan ikväll! Bara en dags försening!!! Voilà, här får ni alltså beskåda lite. Tror inte så många i klassen läser min blogg så skit samma att jag lägger upp dem här innan redovisningen haha. Egentligen skulle vi fota efter en fotouppgift (en fakta, en prosa och en poetisk bild), men det gick väl sisådär... Det var mest spännande att klättra omkring i de gamla slitna tågvagnarna (första och sista bilden) och dokumentera fågelskit osv. Jaja estet äger iallafall, att gå gymnasiet överhuvudtaget rockar. Imorgon har jag världens bästa lektion så ska avrunda nu och ladda upp! Puss puss.

spirit in the night

Datum: 2013-10-14 | Tid: 22:14:28

Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1,8
 
Men se där, lite inspiration kom smygandes framåt kvällskvisten. Bilden är på världens finaste Sara som fyllde år för exakt en vecka sedan ♥

babbel

Datum: 2013-10-13 | Tid: 22:21:20

Shit vad jag inte. orkar. blogga. Ljustimmarna blir allt mindre och slukar all energi samtidigt. Trots energibristen har jag fullt upp jämt, såklart, knappt en minut över till att andas och ta det lugnt. Har hängt mycket med kompisar, pluggat och jobbat, jobbat, jobbat. Känns som att jag bott på hotellet de senaste veckorna. Nice är det iallafall, och så värt pengarna. Har redan en massa sommarplaner som jag vill sätta i verket, åh det kommer bli så grymt!!
 
I övrigt har jag bara velat gråta över att jag är så trött hela tiden och har haft noll motivation att sätta mig framför datorn och redigera bilder. Lovade mig själv att när jag började blogga igen så skulle bloggen inte bli ett tvång igen, men likförbannat känns det så. Men nej, nu får det bli blogginlägg på mina villkor, när jag känner att det är kul och hinns med. Men ingen klagar ju ändå så. Haha.
P.S Lovar härmed att jag ska börja träna igen nu. Lovar!!!