Att vara stolt över sig själv

Datum: 2010-07-31 | Tid: 22:18:28

Ärligt talat, är det verkligen såhär det ska vara? Att vi ska leta fel och brister på oss själva för att sedan kunna dölja dem så gott det går så att ingen annan ska märka dem? Jag tycker verkligen att man ska vara stolt över sig själv och acceptera både sina bra och sämre sidor.
Att inte vara så hård mot sig själv är väldigt viktigt.

Helt ärligt har jag inte särskilt mycket komplex över min kropp, nästan inga alls. Men de få jag har är jag säker att jag inte skulle lägga så stor vikt vid om det inte vore så att jag fick höra det - om och om igen.
Det kom jag på mig själv med att fundera över för någon dag sedan, att om det inte vore för att människor kommenterade det hela tiden skulle jag knappast brytt mig om det.
T ex det faktum att jag är smal, jag menar, vem fan har gett er rätten att bara kritisera hur som helst?

"Ja jävlar vad smala ben du har Josse", "Shit, du försvinner ju typ när man kramar dig", "Alltså har du sett din armar, hur tunna som helst ju!", "Asså det gör ju typ ont att krocka med dig när du är så benig"

Jag lovar och svär att jag skulle kunna rabbla upp hur många exempel som helst. Rätt chockerande faktiskt, att man utstår dessa kommentarer - varje dag. Och att man faktiskt accepterar det!? Har det inte gått lite för långt då, när man inte längre bryr sig när ens kompisar slänger ur sig sådana saker, som kan såra så hårt...?

Nä, jag tycker att ingen, och då menar jag ingen har rätten att kritisera en annan människas kropp. Det tjänar inget annat till än osäkerhet och dåligt självförtroende. Vad är grejen med det egentligen, vill man bara ha det sagt (som om personen i fråga själv har missat det??) eller säger man det med mening att såra?

Kom igen nu, i slutändan är vi ju alla bara utav kött och blod, så försök att acceptera att alla är olika, ser olika ut och har olika förutsättningar. ◊

Läs även här.


Hindersön

Datum: 2010-07-31 | Tid: 15:26:00

För ganska precis en vecka sedan var familjen ute tillsammans med ett par kompisar till en ö ute i skärgården. Det var supermysigt, och vi åkte med en extremt snabb båt, hur härligt som helst! 

Det är samma modell som en utav båtarna i Göta Kanal, och motorn var gigantisk, typ lika stor som min syrra! (hon är 10 år och lång för sin ålder)

Det blev inte så många bilder, men dessa två blev jag ändå väldigt nöjd med :)


PDOL

Datum: 2010-07-30 | Tid: 20:03:22

Canon EOS 1000D + kitoobjektiv 18-55mm f.5,6  ISO 200
Hemma efter en lång och rolig dag på PDOL. Var där med Annastina och vi hade väldigt roligt! Vi fotograferade, gick runt och träffade folk, åt thaimat och sockervadd och när vi började bli lite less hängde vi i mormor och morfars lägenhet.
Visar lite bilder imorgon, för nu ska jag dra iväg till farmor. (bor där över helgen eftersom jag är kvar i stan medan resten av familjen är i stugan)
Ha en mycket bra kväll! :)

Lollipop

Datum: 2010-07-30 | Tid: 09:57:20


Foto: Jag | Modell: Annastina Törnlund
Är hemma i stan just nu, vi ska nämligen fara till PDOL idag! Det kommer bli skitkul, träffa folk, kanske shoppa lite grann. Kameran hänger självklart med, så ni får se bilder senare :)
Ha en bra dag!

Sleepover

Datum: 2010-07-25 | Tid: 17:13:14


Lite bilder som är tagna strax efter vår fotografering då vi var busiga på studsmattan ;)
HEJ! Nu är jag hemma i stan, bestämde mig för att stanna här till imorgon för att hinna träffa lite kompisar och så. Var så himla längesedan, har saknat alla ♥
I natt sover jag hos Annastina och det kommer bli aaawesome, vi tänker bl a gå på bio och se Knight and Day, någon som sett? :)
Under dagen har jag varit med världens bästa basketlag, och nu är jag helt slut så jag ska vila lite innan jag drar iväg till Annastina. Jag uppdaterar förmodligen igen imorgon, ha det bäst!

Bloggningen kommer både bli mer normal och regelbunden så fort vi flyttat tillbaka in till stan. Just nu bor vi ju i
princip i vår stuga... Är väldigt tacksam över att ni inte klagar om den dåliga uppdateringen, ni e bäst!

Ett icke-fungerande internet, ja det är a...

Datum: 2010-07-22 | Tid: 17:46:01

Ett icke-fungerande internet, ja det är anledningen till att jag inte har kunnat uppdatera bloggen. Trist, men inte mycket att göra något åt. Jag får passa på att skriva lite när jag är hemma i stan (det är i stugan internet ej funkar) men jag är inte hemma särskilt ofta så det kommer vara dåligt med inlägg... Himla trist för jag har så mycket snygga bilder att visa er från min och Annastinas fotografering! Men nu vet ni iallafall hur läget är :) Hörs när internet fungerar eller jag är hemma i stan, kram!


Stugan med Felle

Datum: 2010-07-19 | Tid: 17:46:24

Lite bilder från dagarna då Felle var ute i min stuga. Egentligen är detta bara bilder från då vi tältade men sedan var vi ju i Storforsen och de bilderna har ni redan fått se!
Tycker att bilden är så himla härlig med kvällsljuset och vattnet i bakgrunden!
Här är vi på väg till den lilla ön vi bestämt oss för att tälta på och Felle får ro dit medan jag sitter och fotar, haha. Rättvist ska det vara, eller hur? ;)
Nu är vi framme och ska börja sätta iordning tältet...
... och det gick rent ut sagt åt helvete! Tältet var helt nytt och vi hade ingen aning om hur det skulle upp, marken var kass att fästa tältpinnarna i och efter två timmar höll vi verkligen på att ge upp. Slutresultatet ser ni här, halva tältet sket vi i medan den andra halvan blev hyfsad...

Utmattade av tältresningen satte vi oss på klipphällen och käkade varmkorv. Det var så himla skönt, bara sitta där med personen som är bäst och se ut över solnedgången. Låter lite klyshigt men vad tusan ;)
Sedan flyttade vi in i det misslyckade tältet och käkade popcorn, flamsade, tog galna bilder, snackade och det var bara bäst ♥
Vi är grymma!

Overexposed

Datum: 2010-07-18 | Tid: 18:06:45

Foto: Jag | Modell: Annastina Törnlund
En bild som var totalt överexponerad men som faktiskt ändå blev himla bra!
Jag älskar kombineringen med färger, såpbubblor, klubban och draperiet i bakgrunden.
Sminkningen ser man tyvärr inte så mycket utav på denna bild men den gör ändå stor skillnad!
Like it a lot, do you?

Fotografering

Datum: 2010-07-18 | Tid: 10:30:50

Foton: Jag | Modell: Annastina Törnlund StylingMalin Gustavsson
(färgåtergivningen är ju sämst på blogg.se)
Godmorgon! Sitter och dunkar musik på Spotify samtidigt som jag redigerar lite bilder. Hade en fotografering
med Annastina igår och förhoppningsvis blev det några bra bilder! Kul hade vi iallafall, och en grym sminkning
fick vi till!
Nyfikna? Håll utkik :)

Jobba på Max

Datum: 2010-07-17 | Tid: 10:14:15

Nu måste jag verkligen börja göra mig iordning för om en halvtimme ska jag vara på Max och arbeta med bruden på bilden. Kommer nog bli roligt, om det bara inte blir så förbaskat varmt!
Detta är vad vi ska göra!

Bloggsvar

Datum: 2010-07-16 | Tid: 20:10:51

Voilá! Nu kan du snabbt och enkelt ställa en fråga till mig genom att klicka på bilden eller på Bloggsvars-ikonen som finns under Kategorier i menyn. Bra va? :D
Jag svarar på alla frågor (förutom idiotiska och perversa) så fråga på! ◊

Storforsen

Datum: 2010-07-16 | Tid: 19:39:15

Här kommer en bildbomb från gårdagen som spenderades vid Storforsen! 
Det var himla mäktigt!

Inköp

Datum: 2010-07-16 | Tid: 19:06:18

Idag sprang jag och mamma omkring på stan ett tag och jag fick med mig en hel del hem! Bland annat kläderna på bilderna ovan samt ett par mjukisbyxor och en bikini-underdel.
Hårsnoddar och läppglans fick även följa med, och jag är nöjd med inköpen! :)
Hood-tröja från Bikbok - Grå jeans från Bikbok - Randigt linne från Bikbok (haha, mycket BikBok) - Mörkblå
jeans från GT.

I'M ALIVE

Datum: 2010-07-16 | Tid: 17:42:33

Hejsan alla söta! Äntligen kan jag blogga, det har varit så fullt upp under de senaste dagarna och jag har haft så galet roligt att jag inte alls hunnit sitta vid datorn.
Och igår när jag tänkt sätta mig i godan ro och blogga lite grann om de föregående dagarna - ja då har något klantarsel grävt av en kabel så att internet inte fungerar.
Haha, men jag bloggar nu iallafall ;)
Ska berätta en massa om de senaste dagarna och lägga upp bilder, måste bara ladda upp dem från kameran och redigera dem lite först. Hörs på ett tag alltså, puss ♥

Hej! Sitter i bilen på väg till Storfors...

Datum: 2010-07-15 | Tid: 10:35:25

Hej! Sitter i bilen på väg till Storforsen tillsammans med familjen och Felicia som har varit i min stuga under de senaste dagarna. Därför har jag inte bloggat eftersom det är rätt trist att sitta vid datorn när man är med en kompis. Ikväll ska jag iallafall försöka bloggat lite grann om internet funkar, det har bråkat lite på senaste tiden och inte orkat ladda upp bilder! Men vi hörs när vi hörs, kram.


Scratch

Datum: 2010-07-11 | Tid: 16:51:46

Min hund gav mig en rak höger igår vilket resulterade i ett fult rivsår vid näsan... Läppen fastnade även i tandställningen så jag har en lagom charmig fläskläpp där. Är dock rätt van vid det då det händer ofta på basketplanen, jag brukar slarva med tandskyddet!

det är farligt med hund ;)

Sitter för tillfället och redigerar lite bilder, har varit i solen större delen av dagen så nu sitter jag i den svala stugan med min bästa vän chipspåsen och tar det lugnt.
På ett tag blir väl middag och sedan bänkar vi oss framför tvn och ser finalen i fotbollsvm!
Tänker ni se, och vilka håller ni på isåfall? :)

Nyckelpiga

Datum: 2010-07-11 | Tid: 10:38:31

Nu har ni inte hört av mig på ett tag! Jag gör så mycket på dagarna att jag inte hinner sitta vid datorn.
Igår var jag i Piteå hela dagen, jag hann åka MC, (underbart!) gå på marknad och äta grymt mycket gott.
Och dagen dessförinnan var vi ute med båten hela dagen, spelade spel, badade och hade picknick.
Har bilder från båda dagarna men de får ni se ikväll. Tänker nämligen inte sitta inne mer idag utan dra ut och
springa 7-8 km innan det hinner bli så olidligt varmt, och sedan ska jag bara sola resten av dagen.
Hörs ikväll alltså, ha en jättebra dag! :)


Summer

Datum: 2010-07-08 | Tid: 21:45:09


Vendela

Datum: 2010-07-08 | Tid: 19:42:55

Två härliga bilder på kusinen som jag fotade häromdagen. Hade dock på MF så skärpan e urkass...
Syns headern nu? Jag tror nämligen att jag hittat felet! :)

Eclipse

Datum: 2010-07-08 | Tid: 19:33:50

Har nog glömt att säga att jag var på Eclipse för någon dag sedan tillsammans med några brudar och filmen var kanonbra! Det var himla länge sedan jag såg de två första filmerna så jag kan inte på rak arm säga vilken film som är bäst, men wow alltså.
Jacob Black (Taylor Lautner) var så snygg så att jag satt och dreglade över hela raden framför mig, haha!
Ett måste att se, om inte annat för alla snygga överkroppar! ;)

Dunka musik i solen

Datum: 2010-07-08 | Tid: 10:12:29

Rubriken talar ganska tydligt för vad jag ska göra under dagen. Underbara sommar! ♥

haha, jag bara älskar låten!

Myskväll

Datum: 2010-07-07 | Tid: 19:27:19

Full rulle idag alltså!
Blev väckt kring nio och då gjorde jag mig iordning för att sedan åka in till stan. (är ju som sagt i stugan)
Mötte upp Lisa på Max där vi arbetade mellan 11 och 15. Riktigt slitit arbete men det var ändå skoj!
Vi gick nämligen omkring i björndräkter på stan och delade ut rabattkuponger.
Haha, jag har bilder när vi är i dräkterna men de är på min mobil och det funkar inte att föra över bilder till tvn så jag visar dem imorgon. (surfar via mac-minin just nu)
När vi jobbat klart på Max käkade vi där och sedan mötte jag upp mamma för lite shopping. Köpte linnen, shorts, underkläder m.m
Nu har jag tränat lite grann och ska ha myskväll med mamma. Vi har hyrt film och lagat god mat så jag lär inte sitta mer vid datorn i kväll.
Ni får lite bättre uppdatering imorgon + en massa bilder, och så ska jag försöka få ordning på bloggdesignen som fortfarande bråkar för vissa och funkar kanon för andra.
Ha en fin kväll!

Fika

Datum: 2010-07-06 | Tid: 15:00:53

Blir ni inte lite sötsugna när ni ser dessa bilder? Det blir åtminstone jag!
Denna dag har ju varit helt jäkla underbar. Och den är inte över än!
Klart bästa och varmaste dagen under hela sommarlovet hittills här i norr enligt mig.
Jag har haft det så himla skönt, badat, solat, ätit våfflor och fotat mest hela dagen.
Nu har sommaren kommit igång känns det som, lägligt till min favoritmånad. Juli is awesome!
Nej, nu ska jag inte sitta inne vid datorn mer, utan gå ut och ta vara på solens strålar. Och sedan, när värmen börjat avta lite ska jag ut och träna intervall. Härligt :)

Roadtrip

Datum: 2010-07-06 | Tid: 14:47:46

Här kommer lite bilder från dygnet då vi reste runt i Norrland!
Hann inte fota särskilt mycket för vi filmade mest hela tiden, men ett par stycken blev det iallafall.
Hotellfrukost ♥




Så sjukt kul ♥

krångel?

Datum: 2010-07-06 | Tid: 14:27:52

Det verkar tyvärr som att designen bråkar lite för vissa.
Måste framföra att denna design främst är anpassad för Safari eftersom det är den webbläsaren jag använder mig av, och därmed ser det kanske inte exakt likadant ut i andra datorer.
Men jag vet inte vad det kan bero på att headern inte syns. Är det flikarna som tjorvar där kanske?
Och det som vissa även skrev - att lösenordsskyddet kommer upp. Anledningen är att jag lade på det medan jag installerade designen, och det kanske tar ett tag innan det försvinner!
Har iallafall försökt ändra grejerna ni påpekat så säg till om ni märker någon skillnad! :)

Bloggdesignen installerad

Datum: 2010-07-05 | Tid: 19:24:26


Taa-daa!
Den nya bloggdesignen är nu uppe, och jag är väldigt nöjd. Har dock redan hunnit tröttna lite, för jag har suttit så länge och pillat med vissa saker, haha. Men förhoppningsvis behåller jag denna design ett tag för det känns verkligen mycket som jag! :)
Lite tjorv med flikarna i headern har det dock varit, jag har ej lyckats få bort mouseovern så tyvärr åker headern upp och ned när man drar med musen där, och så passar inte flikarna in klockrent in med headern.
Men förövrigt hittar jag inga störande fel men jag är tacksam om ni lämnar en kommentar ifall ni gör det!
Och så måste jag ju få fråga... Vad tycker ni? :D

5 juli 2010

Datum: 2010-07-05 | Tid: 18:36:10

Hej på er! Äntligen tillgång till en dator igen, och förhoppningsvis kommer det bli en lite mer regelbunden
uppdatering nu, trots att jag är ute i stugan. Har iallafall haft ett par kanondagar, det är så himla skönt här ute.
Hade kunnat berätta massor om vad vi gör, men jag känner att jag inte riktigt har tiden för tillfället.
Vill ju göra klart det sista i bloggdesignen!
Tyvärr är det en del grejer som jag inte riktigt vet hur man åtgärdar som kan vara störande, men jag hoppas
att det ej blir så... Bloggdesignen kommer iallafall jag försöka lägga upp ikväll iallafall, så håll utkik! ◊

En cool bild med lite annorlunda redigering från Gällivare!

Hejsan snyggingar! Hur är läget med er? Ho...

Datum: 2010-07-04 | Tid: 13:12:10

dsc00092 (MMS)

Hejsan snyggingar! Hur är läget med er? Hos mig är allt kanon, förutom det faktum att laddarsladden till datorn är trasig och datorn är död p.g.a att den ej har batterier... Sorgligt! Ska förhoppningsvis köpa en ny laddarsladd imorgon för jag har en hel del bilder som måste skickas iväg snarast möjligt. Tills vidare får jag väl mobilblogga men det är så himla trist. Vill ju lägga ut den nya bloggdesignen också!! Hoppas jag kan göra det imorgon, måste bara köpa den där förbaskade sladden... Jaja, hoppas vi hörs imorn, puss! (bild från när vi var på "roadtrippen")


Jokkmokk

Datum: 2010-07-01 | Tid: 13:57:17

Tjena! Sitter just nu i minibussen, vi är i Jokkmokk. Surfar via Wi-Fi men det blir ett kort inlägg för vi åker snart vidare. Kul har vi iallafall men det är svårt att inte ha det med dessa brudar. ;-) Men nu ska vi åka vidare, kramen.

Upp och iväg

Datum: 2010-07-01 | Tid: 07:43:45

Nu drar jag iväg på en liten roadtripp med gänget!
Vi ska filma i några olika städer/samhällen och det kommer bli himla roligt! Kommer dock inte kunna uppdatera mer än någon enstaka mobilblogg men jag uppdaterar desto mer när jag kommer hem. Vi är ju bara borta tills imorgon kväll så ni överlever, haha ;)
Jag har självklart med mig kameran så ni får se en massa bilder från resan senare. Ska även lägga in den nya bloggdesignen när jag kommer hem - spännande!
Ha det jättebra så hörs vi, puss och kram. ♥