Snälla bli min

Datum: 2011-07-28 | Tid: 01:28:56

Goddagens! Klockan börjar närma sig halv två och jag anlände precis hem. Spenderade kvällen med en hel drös fina brudar, vi snackade en massa skit och chillade på. Välbehövlig kväll eftersom jag inte träffat dem på tusen år ♥ Nu ska jag snart bege mig mot sängen, upp hyfsat tidigt imorgon och iväg till PDOL! Ska bli sjukt nice, fick nyss veta att några kompisar ska dit så det blir att kolla Veronica Maggio och The Ark med dem. Kanoners!
Kameran följer med as usual så lite bilder från helgen lär det bli! Pussar.
Bild från bästa kvällen! Bland annat dessa finisar jag var med idag.

Favoritbild på Annastina

Datum: 2011-07-26 | Tid: 12:00:00

Canon EOS 50D @ Canon EF28-135mm IS USM
Har totalt glömt bort att visa er min favoritbild från min senaste fotografering med Annastina.
Jag tycker den är G R Y M, och jag hoppas såklart att ni gillar den lika mycket som jag! Kommentera! :)

Life is a flower

Datum: 2011-07-25 | Tid: 17:47:00


Canon EOS 1000D @ Kit 18-55mm

Miss nothing

Datum: 2011-07-25 | Tid: 10:28:52

Tjena tuffingar. Nu drar jag och resten av familjen på en liten roadtrip till Byske, den lilla hålan jag spenderade somrarna när jag var yngre. Kameran hänger självklart på så några bilder därifrån lär det väl bli. Vet inte om jag far ut till stugan eller tillbaka till staden sedan, men vi hörs när vi hörs!

Bland det finaste någon sagt till mig

Datum: 2011-07-24 | Tid: 12:00:00

Johanna; "Jag är lite orolig över hur jag ska kunna sova när jag far till Stockholm. Du vet att jag har svårt att somna ibland när jag sover borta... Fast då ska jag tänka på dig för du är alltid så stark och tuff, och då kommer det nog gå bra."
Puss på dig syster ♥

23 juli 2011

Datum: 2011-07-23 | Tid: 22:38:41

Satt och chillade på altanen för en stund sedan.
Efter alldeles för lite sömn steg jag upp klockan åtta denna morgon för att rulla iväg till Boden och jobba. Jobbade hela dagen och det var faktiskt riktigt kul, jag är ju helt själv där och får sköta allt. Det bästa är nog alla sköna människor jag träffar. Idag råkade jag bland annat på en man med en papegoja på axeln, och en gammal tant som gav mig godis för att jag var "så ung och med så mycket spring i benen". Det var rätt fint.
Rullade hem mot staden klockan fem och mötte upp Sara direkt på bion. Vi kollade in sista Harry Potter-filmen, jag grinade väl lite i smyg och sedan gick vi hem. En springtur på det och nu känner jag mig lagomt trött... Blir nog ett par oth-avsnitt på soffan innan det blir nattinatti. ♥

Really don't like you

Datum: 2011-07-22 | Tid: 18:43:50

Hehu, cool chej som fick lust att ta oseriösa självporträtt.
Hemma i staden, och hör och häpna: BÅDE dator och laddarsladd är med hem den här gången!!! Fantastiskt, för detta innebär bloggning. Tjoho. Ifall ni vill häpna ytterligare kan jag avslöja att jag har arbetat exakt hela dagen. Och det kommer jag göra resten av helgen också. Är inhoppare i ett säljstånd på en marknad, riktigt trevligt faktiskt. Såklart extra trevligt eftersom det blir ett tillskott i plånboken.
Nu ska jag fortsätta rocka loss till min grymma Spotify, sedan göra mig lite käk och spendera kvällen med en mycket saknad tjej som återvänd hem till Sverige! Ha det grymt!

Linnéa och Lovisa

Datum: 2011-07-18 | Tid: 16:40:22

Måste bara passa på att tipsa om två av mina sjukt musikaliska och duktiga kompisar som startat en youtube-kanal med videos där de sjunger! Har ni inte redan sett dem är det bara att kolla in här nedanför, klart värt det!

Speedad

Datum: 2011-07-18 | Tid: 15:10:23

Bjussar på ett utdrag från min och Malins Facebook-konversation... Ja, vi snackar om Svampbobs sura granne Bläckvard. Som jag är släkt med. Mwehee. Vi är alltid såhär. Störda raaakt igenom.

Annars då? Kom hem från stugan igår, tänker stanna här ett par dagar. Har för en gångs skull kommit ihåg att ta med datorn hem för att kunna blogga, MEN då har jag istället glömt laddarsladden i stugan. Och batterinivån i datorn är nästan likamed 0. Inte braaa. För er som inte kan förstå hur i hela fridens dagar jag kan blogga ändå kan jag berätta att jag sitter vid tvn. Har en dator där tvn är själva datorskärmen. Typ så cool är jag på en skala.
Jaja, nu ska jag fortsätta chatta med coola människor och dunka musik och dricka cola. Tjoho!

Slide

Datum: 2011-07-14 | Tid: 18:28:00

Canon EOS 1000D @ Sigma 70-300mm DG Macro
Rubriken är förövrigt namnet på min favoritlåt just nu. Gillar inte att dela med mig av musiken jag lyssnar på, men nu kan jag inte låta bli. Den är... Åh. ♥

Älskade sommar

Datum: 2011-07-14 | Tid: 12:00:00


Nya böcker

Datum: 2011-07-13 | Tid: 14:20:00

Det har cirkulerat mycket kring dessa böcker i bloggvärlden och de har (enligt vad jag fattat det) växt sig rätt stora, så jag bestämde mig för att införskaffa dem. De är inte den typ av bok jag brukar läsa så vi får se om jag gillar't! Har inte börjat läsa dem än men när jag väl börjar brukar det inte dröja länge innan jag plöjt mig igenom dem...
Bokmal var mitt smeknamn när jag var yngre, jag läste enormt mycket. Det var även på det viset jag fann mitt intresse för skrivande. Min mellanstadielärare skryter fortfarande om mig och mina skriverier för sina nuvarande klasser har jag hört, haha. Skrivandeintresset har dock svalnat på senare tid, kan inte minnas när jag senast skrev någonting seriöst... Kanske borde återuppta det...?

Då far man igen...

Datum: 2011-07-13 | Tid: 11:04:02

... ut till stugan. Har tidsinställt ett par inlägg som får stå för uppdateringen medan jag är borta så att bloggen inte står helt tom. Vet inte när jag kommer hem men vi hörs när vi hörs! Ha det :)

Min(a) ny(a) kärlek(ar)

Datum: 2011-07-12 | Tid: 22:13:20

Se så fina ♥ De används otroligt flitigt vill jag lova, dag ut och dag in. Mina föräldrar ansåg att det var bäst att jag skaffade mig ett par ordentliga hörlurar som inte var in-ear. Efter att ha lyssnat sönder X antal p.g.a för hög volym (haha oups) började de oroa sig över min hörsel och dessa fick följa med mig hem. Trevligt värre!

Smygande katten

Datum: 2011-07-12 | Tid: 18:00:41

Har jag glömt bort hur man bloggar? Lustigt nog känns det nästan så nu när bloggen får vila en del den sista tiden. Har bara suttit och stirrat på datorskärmen de senaste tio minuterna, skrivit och suddat. Man tycker att jag, efter 1479 inlägg på den här bloggen, borde kunna detta vid det här laget, men icke.
Har jättemycket inspiration och vill fota tokmycket, men av någon anledning gör jag inte det. Tror jag ska snöra på mig joggingskorna och springa en vända, rensa tankarna... Ja, så får det bli. Vi hörs!

10 07 2011

Datum: 2011-07-10 | Tid: 15:34:38

Spenderade det senaste dygnet med dessa fina flickor i deras stuga. Nu är jag hemma i stan och har för avsikt att stanna här ett par dagar. Saknar mina vänner! Datorn glömdes dock i stugan så någon uppdatering lär det inte bli... Ni får leva med det, var ute och njut av sommarvädret istället ♥
Känner ni igen mig på bilden...?

Bildbomb från Piteå

Datum: 2011-07-05 | Tid: 11:31:56

Ids inte skriva så värst mycket utan låter bilderna tala för sig själv... Vi hade iallafall väldigt kul, bodde som sagt i mormor och morfars lägenhet inne i stan. Vi kollade lite på fotbollsmatcher, träffade kompisar, gick på en parad, åkte en jättestor rutschkana och blev jätteblöta... Gled omkring hela kvällen med blöta byxor, haha härligt!
Nu ska jag ut och träna, sedan packa ihop grejerna och bege mig ut till stugan. Vet inte hur länge vi stannar där, men förmodligen tills helgen och då ska vi ut till några kompisars stuga. Så jag vet inte riktigt när vi hörs nästa gång, det får tiden avgöra...!

5 saker

Datum: 2011-07-04 | Tid: 21:36:50

Jag har ett 2 cm långt ärr på min högra kind. Det syns inte så värst bra längre, har haft det sedan jag var tre år gammal tror jag, men det finns där iallafall. Fick det av en katt som klöste mig, en katt mina kusiner sedan köpte...
Jag använder otroligt sällan smink, speciellt nu i sommartider. Det är bara omständigt, tar tid, är jobbigt att tvätta bort... Har inga större problem med min hy heller så jag känner inget behov av att sminka mig. Därför kan jag tycka att det både är skrattretande och lite sorgligt med de människor som inte kan gå utanför dörren utan smink...
Jag kollar bäst före-datumen på i stort sett allt jag äter/dricker. Ibland är det helt omedvetet, jag gör det i bara farten. Inte kul att äta gamla grejer ju...
•  Jag spöar min pappa i prickskytte med luftgevär. Oj, glömde jag nämna att han har jaktlicens...?
Jag har gått i pingis! Inte så värst länge dock, det var knappast min grej... Haha. Kickar iallafall ass på idrottslektionerna ;)

Info om SDR

Datum: 2011-07-04 | Tid: 19:18:54

Fick det första önskemålet om detta informationsinlägg för flera månader sedan, men jag har inte haft tid att sätta mig ner och skriva det förrän nu! Vet inte riktigt vad det är jag ska berätta om dock, så jag skriver lite i allmänhet om hur det var att dela ut reklam... Är du inte intresserad är det bara att scrolla förbi!
Hur fick jag jobbet?
Jag ansökte på SDRs hemsida om ett utdelningsdistrikt att dela reklam till. Jag blev återkontaktad bara någon vecka
senare med ett ledigt distrikt som jag tog. Fick hem en vagn och första omgången reklam hemkörd till mig på
fredagen och man delar ut under lördagen och söndagen. Man fick väldigt tydlig information så det var inte
alls särskilt svårt.
Hur gör man?
Man sorterar all reklam själv, ser till att rätt reklam kommer till rätt bostadstyp (lägenhet, villa, bostadsrätt etc).
Mängden reklam varierade mycket, ibland var det nästan ingenting, ibland dräpte man sig nästan. Sorteringen tog
ungefär mellan 45 och 90 min.
Själva utdelningen varierar också beroende på vilket typ av distrikt man har. Jag hade mycket trapphus utan hiss
men jag anser ändå inte att det var så värst fysiskt ansträngande, fast sedan är ju jag också ganska vältränad.
Man delar inte till alla brevlådor, de som inte vill ha reklam ska inte heller ha någon. (om det inte är en s.k
gruppförsändelse, då ska även de ha) Det är iallafall inte jättetugnt, med musik i öronen funkar det och du är klar
på ca två timmar!
Hur mycket tjänar man?
Lönen varierar beroende på hur mycket reklam det är och hur mycket den väger. Som minst tror jag att jag tjänade
omkring 70 kronor och som mest 200.
Varför slutade jag?
Kort sagt, jag insåg att lönen var minimalisk. Ibland kunde timlönen ligga på 20 spänn, vilket är förjävligt.
Sedan var det rätt slitigt och långtråkigt samt tog ganska mycket tid, så jag kände att jag kunde tjäna bättre på att
göra andra arbeten.

Detta är bara mina åsikter byggda på de erfarenheter jag fått då jag delade reklam. Jag gjorde 8-9 utdelningar tror
jag, sedan fick det räcka.

Gårdagen i bilder

Datum: 2011-07-04 | Tid: 17:54:52

Gled runt med Julia på dagen, sjukt nice.

Vi cyklade och köpte glass och hamnade sedan på en brygga vid en hamn där vi snackade skit. Efter nån timme drog vi hem till mig och lagade mat, och sedan for vi ut och cyklade lite till.
Efter att vi käkat middag ringde vi lite skönt folk som kom hit, och kvällen urartade sig riktigt bra.
Den avrundades någon gång på natten i min husvagn, där lyssnade vi på dålig musik och pratade strunt. Härlig dag ♥

Mot kvantum

Datum: 2011-07-03 | Tid: 13:20:26

Skam den som ger sig... Haha! Efter att suttit och dampat på facebookchatten i X antal minuter svarade lilla Julia äntligen, och rullar strax hit på sin cykel. Jag ska te Kvantum och handla mat, och Julia blir ett utmärkt sällskap. Känner mig ganska konstig och sjukt random just nu, har sovit på tok för länge och är väldigt rastlös i detta fina väder... Jag måste uuuut!
Uppdaterar senare med lite bilder från Piteå, det var förövrigt sjukt kul! Simma lugnt hörni.
Svarar och publicerar kommentarer ikväll!