2 mars

Datum: 2017-03-02 | Tid: 14:02:13

Det känns helt overkligt att jag snart har varit här i två veckor. I TVÅ VECKOR. Herregud det är ju redan mars. Tiden har gått så galet snabbt, känns som att man knappt har hunnit blinka. Men samtidigt känns det så självklart att bo här, som att jag alltid har gjort det. Kan knappt minnas hur det var att lunka på i den tråkiga vardagen hemma innan när man får adrenalinkickar här varje dag. Man får nypa sig i armen varje gång man kliver ut genom ytterdörren och dom mäktiga kalfjällen tornar upp precis framför sig. För att inte tala om lyxen att kunna åka skidor varje dag, oavsett om man jobbar eller inte. Det är bara att ta på sig skidorna utanför dörren och glida ner till liften, vilket resulterar i att det har hunnit bli några åk var och varannan dag. 
Vi är ju här för att jobba men ärligt talat känns det knappt som jobb. Allting flyter på hur lätt som helst, speciellt nu efter öppningshelgen när det är väldigt lite gäster här. Vi har fått bra kläm på vad vi ska göra och dessutom är det väldigt roligt att jobba! Efter jobbet har vi i personalen haft både pingisturnering och musikquiz, för att inte tala om de otaliga AW-ölen som råkar slinka ner. Så jäkla kul med andra ord. Alldeles för lite sömn och mat, men desto mer öl, skidor och trevligheter. 
Dessa bilder togs nyss när vi åkte några åk på vår lediga dag. Efter fyra timmar i backen kände vi oss nöjda så nu ska jag passa på att andas ut i soffan i några timmar samt handla och tvätta lite. Sånt måste också göras, det här är ju faktiskt min vardag nu även om det känns som att man är på kollo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0