Dag 4 och 5, Koh Tao

Datum: 2017-01-20 | Tid: 17:26:20

Gårdagen blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss. Från det att vi lämnade bungalowen på Koh Samui så hade vi vad vi skulle kunna titulera som oflyt. Det började med att vi missade den första färjan till Koh Tao med några enstaka minuter, vilket gjorde att vi var tvungna att vänta i nästan 3 timmar på nästa färja. 

När vi sedan väl kommit i land (efter en 3 timmars båtresa som nästan lockat fram sjösjukan hos oss båda) så fick vi transfer till resorten där vi bokat bungalow. Inte nog med att vi förlorat en hel dag på resande fot, vårt hem för de nästkommande dagarna visade sig ligga vid världens ände. Här får vi skylla oss själva som inte hade gjort bättre research utan bokat boende i all hast natten innan, men vi hamnade verkligen på fel sida av ön. Men vi försökte vända den negativa starten till något positivt. 

Vi blev uppgraderade till en fantastisk bungalow med makalös utsikt över klippor och hav, servicen på resorten var suverän och maten de serverade överträffade allt vi ätit tidigare på resan. Trots det fattade vi beslutet att förflytta oss efter endast en natt (vi hade betalat för 3 nätter) för att komma mer centralt. Sagt och gjort, nu bor vi på stranden så bra som det bara går.

Återigen, slutet gott allting gott. Som alltid när jag och Tobbe reser tillsammans så blir det inte riktigt som vi planerat, men nyckeln är att vi alltid har kul tillsammans och kan skratta åt alltihop. Ikväll har vi myst på stranden med middag och eldshow och imorgon ska vi hyra moppe och utforska ön!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0