Uppdaterat headern

Datum: 2010-10-31 | Tid: 20:35:07

Nu har jag uppdaterat headern lite grann, bytt ut bilder samt ändrat lite av formen. Är inte speciellt nöjd, så jag får se hur länge jag behåller denna, men jag kände att jag var tvungen att byta ut några av bilderna samt göra att den passar in lite bättre i bloggen (t ex fått den yttersta bilden att passa med rubriken)
Ja, bara lite nytt helt enkelt! Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Emma

Fint :)

2010-10-31 | 20:55:44
URL: http://godisflickan.blogg.se/
Postat av: Lisa

hejhej hur äre med dig?:)<3

2010-11-01 | 14:37:15
URL: http://fotoliisa.blogg.se/
Postat av: Adina

Jag sitter här och letar ett inlägg om hur man fixar med lagermaskar. Hade för mig att du lagt upp ett sådant och hade tänkt tjuvlåna det lite (Självklart med länkning till dig osv), hade självklart frågat när jag väl hittat rätt inlägg men nu gör jag ju inte det.

Har inte du fixat ett inlägg om hur man använder lagermask? När man ska sätta ihop två bilder till en och sedan målar fram vad det är man vill ska synas. JO DET HAR DU VISAT! Det var ju det där tjorvet med hur man skulle göra när man skulle invertera lagret. Men nu hittar inte jag det. Kan du skicka mig länken? Jag hittar som sagt inte inlägget.

Sedan får du gärna lära ut hur man gör för att "filma skärmen", som printscreenfilm som du använder dig av i det inlägget.



Sedan vill jag bara säga att det är stor skillnad på alla headers som du gjort genom tiderna! Har kollat denna kategori hela vägen ner, SHIT VILKEN SKILLNAD! Jossan, du är GRYM!

2011-01-06 | 17:28:39
URL: http://adinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0