31 december 2010...

Datum: 2010-12-31 | Tid: 14:18:09

Såhär fint och mysigt såg det ut igårkväll när jag kom ut till stugan.
Idag har jag varit ute en hel del, jag testade nämligen att tolka med skidor bakom Texas med dragsele. Det var hur kul som helst! Jag ramlade typ hela tiden för han är enormt stark, men efter ett tag fick jag till tekniken och vi susade fram över isen med en väldig fart!
Nu sitter jag och tar det lite lugnt i soffan, åt nyss lunch och ska vila lite grann så att jag orkar vara uppe ikväll. Det är ju helt sjukt att detta är årets sista dag!!! Är taggad på nyårsafton ikväll iallafall, ska försöka fota raketer inatt men jag är osäker på att det kommer gå så värst bra... Värt ett försök iallafall! :)
Har ni haft en (hittills) bra sista dag på det här året? :)

Iväg och jobba på Max

Datum: 2010-12-30 | Tid: 10:40:56

Godmorgon! Sovit gott? Själv har jag sovit jättebra, var väldigt trött efter föregående nattens sömn... Min nackspärr har släppt, är bara lite öm nu tack och lov, hade inte varit så kul att jobba med nackspärr...
Tyvärr kommer uppdateringen vara ganska dålig under nyår och helgen, vi ska ju vara ute i stugan och jag vet inte ifall internet fungerar där ute. Om det gör det ska jag försöka uppdatera lite grann, annars får vi helt enkelt höras till veckan. Om vi inte hörs nåt mer förrän till veckan vill jag önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Hoppas att ni får en riktigt lyckad nyårsafton och en grym start på det nya året. Tusen pussar och kramar!

iPad-bloggning

Datum: 2010-12-29 | Tid: 22:37:03

Tjenixxen! Sitter nyduschad och uppkrupen i soffan med min fina iPad, mamma använder datorn så jag testar att blogga med denna. Det funkar helt ok!
Kom hem från Piteå kring tretiden idag, då ringde Malin och Malin och frågade ifall jag hade lust att spela lite spel med dem. Sagt och gjort, vi tre och även Annastina möttes upp och körde Alias och Monopol. Vi hade skitkul! Senare på kvällen hade jag träning, det gick dessvärre rätt dåligt.. Jag har fått en ordentlig nackspärr efter att ha sovit på soffan hemma hos mormor och morfar, något som inte riktigt vill släppa... Har smörjt på med Voltaren nu och förhoppningsvis blir det snart bättre! :)
Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska jobba på Max tillsammans med Sanna, jag avskyr att vara i den där äckliga björndräkten (som man går runt i på stan) men jag antar att det är värt det eftersom man får gratismat... ;) Nä, men det är väl bara att bita ihop! Sedan ska vi fara ut till stugan och fira nyår där, det kommer bli riktigt mysigt! Köra skoter, fota raketer och umgås med familjen. Låter bra i mina öron :) Vi hörs imorgon hörni, godnatt på er!

Års-resumé?

Datum: 2010-12-29 | Tid: 12:00:00



Jag har funderat på att göra en ''års-resumé'', något som verkar vara väldigt populärt bland bloggarna. Medan jag satt och plockade ihop bilder ur arkivet tilll denna års-resumé kom jag på mig själv med att endast ta ut bilder på mig och mina vänner vid roliga tillfällen. Fick då ett plötsligt sug att göra något riktigt kul med bilderna, första tanken som slog mig var ett fotoalbum men sedan tänkte jag att så fina bilder inte borde vara gömda i en bok. Nej, jag ska istället göra en stor och fin tavla med bilder som sedan ska få pryda väggen ovanför sängen i mitt rum. Jag är säker på att det kommer bli en fantastiskt bra tavla med roliga och betydelsefulla minnen ♥

Års-resumén får vi se hur det blir med, om jag känner att jag har tid, ork och lust kanske jag sätter ihop något.

Winter wonderland

Datum: 2010-12-28 | Tid: 20:00:00



Canon EOS 1000D @ Kitobjektiv 18-55mm

Vintern är rätt vacker ändå va?


Nya jeans

Datum: 2010-12-28 | Tid: 17:03:53



Jeansen jag köpte igår. De kommer från Gina Tricot, 199;-

Goddagens! Jag sitter just nu i Piteå och bloggar, är som sagt här och hälsar på hos mormor och morfar. Vi (jag och min syster) anlände hit tjugo över ett, och under eftermiddagen har vi strosat runt på stan. Fick med mig två fina tröjor och en ring hem, kan visa dem imorgon!

Nu ska jag förbereda ett par inlägg som kommer upp under kvällen och morgondagen, och sedan blir det middag. Palt verkar stå på menyn, mums!


Kan någon gissa?

Datum: 2010-12-28 | Tid: 14:03:00

Jag har ju alltså beställt min lilla sak från internet nu, och jag hoppas verkligen att den kommer inom en snar framtid! För att ge er lite ledtrådar kan jag säga att det är någonting svart, användbart och helt enkelt kanon...!
Hm, kan någon gissa? ;)

Ganska random

Datum: 2010-12-27 | Tid: 22:45:58

Jag bjussar på ett oplanerat och kanske inte jätteunderhållande videoinlägg, är väldigt trött och därav blev det en del grimaser och dåliga skämt... Eller vad snackar jag om, sån är ju jag dygnet runt!
Gillar slutposen... Eller vad säger ni?

Hinner inte blogga

Datum: 2010-12-27 | Tid: 17:52:57

Har flängt runt på stan större delen av dagen, sedan hängt hemma hos Annastina med henne och Malin ett par timmar men nu är jag hemma! Dessvärre kommer jag inte hinna blogga nåt mer idag för vi får gäster vilken minut som helst, och då skulle min mamma få psykbryt om jag satt vid datorn ;) Skämt åsido, men jag tänker iallafall inte blogga mer ikväll, utan vi får höras imorgon. Då kan jag även visa vad jag köpte på stan! Puss på er ♥

Jag och syster

Datum: 2010-12-27 | Tid: 11:32:00

Bilderna som vi gjorde canvastavlor av till mormor, morfar och farmor.
Jag sov rätt länge idag (var ju tvungen att stiga upp kl 8 igår...) och har bara tagit det lugnt såhär på morgonen. Ska strax börja göra mig iordning och på en timme eller två ska jag bege mig in till stan med två av mina favvo-brudar! Ska eventuellt köpa ett par nya jeans om jag hittar några, sen kanske det blir någon tröja, smycken eller så :) Vi får se helt enkelt!
Ska göra ett tidsinställt inlägg som kommer upp under dagen. Ha det! ♥

26 december 2010

Datum: 2010-12-26 | Tid: 22:39:14

Bild från dagens fotorunda.
Idag har det varit lite sämre uppdatering, men jag har gjort väldigt mycket idag så tiden har varit knapp. Hela kvällen har spenderats hos min farbror m. familj, fick lite mer julklappar och de var himla bra! En showergel, läppglans och 600 kronor. Det som var så bra med det var att jag nu har råd att köpa en sak som jag velat köpa väääldigt länge. Åh vad jag är glad, jag kommer klicka hem det inom en snar framtid...
Nu såhär på kvällen har jag snackat med Annastina i telefon, mamma kommer svimma när hon får telefonräkningen för ikväll var en av många kvällar då vi snackat i över en timme... Hehe, ajdå! Det är bara så himla skönt att prata ibland, speciellt med människor som fattar. ♥ Imorgon blir det staden med henne och Malin G. Awesome!

Mellandagsrea

Datum: 2010-12-26 | Tid: 10:57:28

Canon EOS 1000D @ Kitobjektiv 18-55mm
Godmorgon! Jag har varit vaken riktigt länge, steg upp redan klockan 8. Skulle nämligen på mellandagsrean med Sara och vi ville vara inne i stan riktigt tidigt så att vi skulle slippa trängas och knuffas med alltför mycket folk. Men hon smsade mig strax innan jag skulle börja fara till stan och sa att hon var sjuk, så jag stannade hemma.
Nu ska jag strax ut och fota, det är hur fint som helst ute med frost i träden :) Och sedan ska jag fara in på mellandagsrean en sväng med mamma, måste byta ett par julklappar som var i fel storlek, och så kanske jag hittar något fint och billigt att köpa till mig själv...
I kväll ska jag till min farbror och hans familj, där ska vi ha en ''mini-julafton'' och byta julklappar. Så jag har fortfarande kvar några oöppnade presenter, spännande! Vi hörs under dagen, puss

Detta gav jag i julklapp:

Datum: 2010-12-25 | Tid: 20:45:04

Här ser ni vad jag gav till familj och släktingar i julklapp! Jag glömde dock att fota vissa saker, men strunt samma...
Till farmor, mormor och morfar gav jag och Johanna superfina tavlor. Bilderna har jag själv fotat (fjärrutlösare) och pappa har skrivit ut dem på canvas.
Till min fader var jag bara tvungen att köpa en sån här kopp, så klockren! Min pappa är nämligen en extrem dator/iphone/ipad-nörd... Köpt på Lagerhaus för 59 kr.
Till vänster ser ni en kniv som jag själv gjort i slöjden, även denna fick pappa. Min mor fick en mysig komedi och ett presentkort på en massage!
(Glömde att fota två tröjor som jag gav till Johanna och min kusin Vendela)
Thats it, ska försöka dra ner på ''jul-bloggandet'' nu, haha. Mycket julinlägg på senaste tiden har jag märkt, men det är väl å andra sidan inte så konstigt? ;)

Min julafton i bilder

Datum: 2010-12-25 | Tid: 17:27:00

Ja, som ni undrar över schack-bilden så kan jag berätta att jag och Johanna spelade det en hel del som tidsfördriv mellan julmaten och Kalle Anka. Mycket roligare att spela på en iPad än ''irl'', det finns nämligen en ångra-knapp på iPaden. (tro mig, den behövs!)
Haha, jag hade iallafall en superfin julafton med god mat, trevligt sällskap och underbara julklappar! Förresten, är det bara jag som tycker att det nästan är roligare att ge bort julklappar än att få själv? Jag kan visa vad jag gav till nära och kära lite senare ikväll... Är väldigt nöjd med dem! (presenterna alltså)
Nu ska jag och pappa kolla på Baksmällan, han fick den filmen igår ;)

Mina julklappar

Datum: 2010-12-25 | Tid: 14:41:53

Detta fick jag på julafton:

• Ett smyckesträd • Smycken • Eyeliner • Ögonskuggepensel • Ögonskuggor • Sockar
• En ryggsäck • 500 kr • Valfri tidningsprenumeration • Basketboll
• Kläder (T-shirts och tröjor, mjukisbyxor, tjocksockar, leggings, klänning)

• Prydnadstomte • Kalender • Reflex • Batterigrepp • Puder • Film
• Skidjacka (+ täckbyxor, svarta)

• Tidningsställ - som min morfar har gjort själv!
Jag är otroligt nöjd över alla mina julklappar, stora som små! Jag fick välbehövliga, roliga och fina saker, och
jag är supertacksam :D

Julhälsning

Datum: 2010-12-24 | Tid: 10:08:22

Ha en suuuuperfin dag allihopa, ta nu chansen att umgås med nära och kära! ♥

Julbilder

Datum: 2010-12-23 | Tid: 20:26:05

Canon EOS 1000D @ Kitobjektiv 18-55mm
Hade tänkt göra en Photoshop-guide men filmprogrammet ville inte samarbeta så det sket sig. Ska istället sätta mig och slå in den sista julklappen och sedan kika på en av mina absoluta favoritfilmer som går på tv strax. The Holiday på 3an, se den!!!
Vi får ta och höras imorgon hörni, då är det äntligen julafton! Jag önskar er en superfin kväll och ifall ni inte går in här på bloggen imorgon - god jul på er!

Hotell Gyllene Knorren

Datum: 2010-12-23 | Tid: 17:51:16

Brukar ni se på årets julkalender? Själv kan jag stolt säga att jag sett vartenda avsnitt, haha! Tycker faktiskt att den har varit hyfsat bra i år, och det ska bli kul att se sista avsnittet imorgon ^^
Ledsen för lite onödiga inlägg men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om... Känns som att jag bara har jul, jul, jul
i mitt huvud just nu, hehe. Lite idéer på något skoj jag ska skriva om? Någon photoshop-guide kanske, de brukar
väl vara rätt uppskattade? :)

Dan före dopparedan

Datum: 2010-12-23 | Tid: 12:56:12

Idag testade jag att locka mitt korta hår, det gick väl sådär, haha. Funderar ändå på att ha det imorgon, vad tycker ni? :)
Under förmiddagen har jag inte gjort något speciellt, bara pysslat på och tagit det lugnt. Ska strax käka hamburgare (hemmagjorda, mums!) och sedan dra till Annastina och hinna träffa den bruden ett tag innan hon far iväg till Umeå över jul. Det blir treeeeevligt! Hörs på ett tag, ciao.

Julavslutning

Datum: 2010-12-22 | Tid: 20:13:00

Canon EOS 1000D @ Sigma 70-300 DG Macro
Ni som var med på konserten får kopiera bilderna, uppskattar dock om ni länkar till mig ifall ni publicerar dem.

Julstökat klart

Datum: 2010-12-22 | Tid: 17:13:05

Nu är rummet julstädat, pepparkakorna är dekorerade, knäcken klar och alla julklappar inslagna! Känns riktigt skönt att slippa tänka på det, nu kan jag bara ta det lugnt och tagga inför julafton... ;)
Om ungefär en och en halv timme ska jag på basketträning, sista träningen innan jul så det blir förmodligen lite stafetter och annat kul, och när jag kommer hem blir det att pynta julgranen. Härligt! :) Ska fixa ett tidsinställt inlägg med lite bilder från julavslutningen som kommer upp under kvällen, sedan får vi höras imorgon. Ha det!

Dan före dan före dopparedan

Datum: 2010-12-22 | Tid: 10:52:10

Canon EOS 1000D @ Kitobjektiv 18-55mm
Godmorgon! Jag vaknade för ett tag sedan men har legat och dragit mig ett tag i sängen. Så himla skönt med ledighet alltså! Ska strax äta lite frukost och sedan ska jag och syrran omvandla huset till en julstuga ;)
Vi ska slå in paket, spritsa pepparkakor, baka knäck och börja förbereda för granen som ska upp ikväll!
Åh vad jag gillar julen! Bara två dagar kvar nu...

Mina betyg HT-10

Datum: 2010-12-21 | Tid: 21:33:24

Här ser ni mina betyg! Jag har alltså 4 MVGn och 7 VGn, varav 5 av dem är VG+. De två andra (bild och musik) har jag inte fått veta ifall det är ett + eller - på, men jag är ändå glad att jag är nära MVG i nästan alla mina ämnen. Betryggande, jag vill kunna välja gymnasielinje efter hjärta och slippa oroa sig såvida poängen räcker till :)
Har ni fått era betyg för höstterminen? Är ni nöjda isåfall? :)

UPDATE: Ifall ni undrar så arbetar min skola i s.k ''perioder'' vilket betyder att vi inte har alla ämnen under en termin. Istället jobbar vi lite intensivare med 5-6 ämnen under 5 veckor (den här terminen hade vi 3 perioder med olika ämnen i varje) så mina betyg är på de ämnen jag hittills har haft.

Guide: Fallande snö på bloggen

Datum: 2010-12-21 | Tid: 18:47:00

Har fått förfrågan om jag skulle kunna visa en guide hur man får fallande snö på bloggen, och visst kan jag det! Det hela är faktiskt simpelt, du gör såhär:
1: Gå in på Design > Kodmallar > och leta upp koden <head> (finns ganska högt upp i mallen)

2: Klistra in denna kod under <head>:

<script type="text/javascript">

 

Width =1200; // ange bredden på sidan som ska snöas in...

 

Height =7000; // ange höjden på sidan som ska snöas in...

 

Count =50; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal!

 

MaxStep=3; // max steg i rörelsen

 

MinStep=1; // min steg i rörelsen

 

MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga

 

MinFlake=4; // min storlek på snöflinga

 

PosX = new Array();

 

PosY = new Array();

 

StepX = new Array();

 

StepY = new Array();

 

StarSize=new Array();

 

for (i = 0; i < Count; i++) {

 

PosX[i] = Math.random()*Width;

 

PosY[i] = Math.random()*Height;

 

StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;

 

StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;

 

StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;

 

document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#f0feff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>•</div>");

 

}

 

function animate() {

 

for (i = 0; i < Count; i++) {

 

PosY[i] += StepY[i];

 

PosX[i] += StepX[i];

 

document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";

 

if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås

 

PosX[i] = Math.random()*Width; ///2

 

PosY[i] = -20;

 

StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;

 

StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;

 

}

 

document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";

 

document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";

 

}

 

setTimeout("animate()", 50);// hastighet

 

}

 

setTimeout("animate()", 1000);

 

</script>


3: Gör samma sak i alla kodmallar, och glöm inte att spara!
Lycka till! :)


Back in business

Datum: 2010-12-21 | Tid: 16:47:29

Hej på er! Hur går det för er mitt i julstressen? Med mig är allt bara fint, jag känner mig utvilad och pigg, det är underbart skönt med jullov! Nu kör jag igång bloggen igen, kan inte lova att det blir typ 10 inlägg per dag utan jag ska ta det i min egen takt, när jag känner att jag hinner och har lust! :) Har iallafall samlat en hel del blogginspiration under dessa dagar och är taggad på att uppdatera igen.
Igårkväll hade vi julavslutning med uppträdanden, julfika och så fick vi tillbaka våra betyg! Det var jättekul, och jag är verkligen nöjd med mina betyg! Har jobbat på väldigt bra under hösten trots en hel del träningar och annat som tagit upp stor del av min tid så jag har gjort det bra om jag får säga det själv! :)
Vill ni se mina betyg? Isåfall kan jag lägga upp dem ikväll. ♥

Snart tillbaka...

Datum: 2010-12-16 | Tid: 20:01:10

Hej hopp! Hade bara tänkt uppmärksamma er om att jag inte glömt av bloggen totalt och att jag inom en snar framtid kommer återgå till normal bloggning med regelbunden uppdatering! Men det har varit så underbart skönt dessa dagar då jag kunnat koppla bort bloggningen och bara fokusera på det sista skolarbetet, köpa julklappar, regionslägret m.m. Känner redan hur jag fått bort en hel del bekymmer som vilat tungt på mina axlar och hur jag blir gladare och gladare!
Imorgon blir det fest hos Lollo, på lördag och söndag matcher (har fortfarande ont i halsen men det är väl bara att bita ihop...) och däremellan julpynt, pepparkaksbak och andra trevligheter! Till veckan kommer jag återkomma till bloggen, förmodligen på tisdag eftersom vi får jullov då. Tills dess får ni ha det så bra!
Massor med pussar och kramar till er :)
Nu blir det Robinson...!

Stopp

Datum: 2010-12-08 | Tid: 17:06:27

Hej på världens bästa bloggläsare! Det jag ska meddela är väl inte världens roligaste men just nu skriker mitt huvud verkligen STOPP! Har jättemycket att göra för tillfället, skolarbeten såsom prov, diagnoser m.m, basketträningar heeela tiden, regionsläger i helgen, sena skoldagar, julklappshandel - jag tror att ni fattar principen.
Stressen är förmodligen en bidragande faktor till att jag aldrig blir riktigt frisk heller, och det tär ännu mer
på mig.
Och eftersom min vardag är såhär fullsmockad så orkar jag verkligen inte tänka på bloggen! Jag hade hemskt gärna vilja ge er de bra inläggen ni är värda att läsa, men jag känner att det inte funkar just nu, trots att jag vill. Så det blir en bloggpaus på obestämd tid. Tills jag känner att jag har kontroll över min vardag, lärt mig att planera och prioritera. Hinna fixa undan lite arbete så att jag får lite fritid över! Jag vet att ni förstår, ni är så himla bra. ♥

7:e December 2010

Datum: 2010-12-07 | Tid: 18:59:24

Två sista bilderna i serien på Malin och Sanna, söta enligt mig! :)
Skippade träningen idag, har en hel del plugg och en småbråkig hals som hindrar mig. Kände att det var bättre att
stanna hemma och vila och hinna få lite gjort, har en hel del på min Att göra-lista! Ska rensa, välja ut och redigera
bilder, bl a från helgen då vi fotade vårt lagfoto. Ska även skicka en ny omgång med bilder till SveciaTravels, städa -
och ja, hinna med att plugga både kemi och franska.
Bäst att jag sätter igång med andra ord, ska försöka hinna göra något mer inlägg innan House börjar kl 21.00 ;)

A good day

Datum: 2010-12-06 | Tid: 20:41:45

Idag har varit en riktigt bra dag! Den startade med en härlig sovmorgon och skjuts till skolan, och efter det har det bara rullat på!
Gjorde ett prov som gick rätt bra, fick tillbaka resultatet på ett annat som jag är väldigt nöjd med! När jag kom hem från skolan fikade jag lite lussebullar (hihi) och tog en riktigt skön powernap innan jag for till träningen. Väl där var det väl lite sämre, kände av halsen så fort jag blev anfådd så jag tog det lite lugnt - vill ju inte förvärra det inför helgen då det är regionsläger! Taggar inför det, är säker på att det kommer bli jättekul! :D
Nu blir det bara en lugn och mysig kväll, ska läsa lite franska och sedan blir det min älskade Harry Potter! Pussar!

Vintermarknad

Datum: 2010-12-05 | Tid: 20:29:46


Var på en supermysig vintermarknad idag. Det var riktigt kyligt men jag fick många fina bilder, så det var klart värt det! Och så träffade jag Julia där, det var kul!
Nu ska jag kolla igenom franskapapprerna en gång till (prov imorgon, blä) och sedan läsa lite Harry Potter.
Ha en fin kväll hörni! ♥

Lagkvällen

Datum: 2010-12-05 | Tid: 19:52:43

Först och främst, jag är hemskt ledsen över att uppdateringen inte har varit på topp under helgen! Men jag har gjort hur mycket som helst så det har inte riktigt funnits tid till bloggen...
Här kommer iallafall ett gäng bilder från gårdagen då vi hade en ''lag-dag/kväll''! Det vart superlyckat, vi startade med att ta ett nytt lagfoto och sedan (i mitt fall) kolla när laget spelade match. Sedan gick vi till en lokal där vi gjorde mat, tacos, och sedan höll jag och Malin i lekar som vi körde under kvällen. Det blev en hel del skratt och jag hoppas att alla hade kul!
Höken F-96, ett helt fantastiskt gäng!
- Till er i laget, det är okej att ni tar bilderna! -

iPad!

Datum: 2010-12-03 | Tid: 21:59:19


jag är en glad chei just nu!

Kul att veta

Datum: 2010-12-03 | Tid: 21:44:10

Jag älskar vintern! Snö, skid och snowboard-åkning, köra skoter, fota en massa vackra vintermotiv, fara upp till fjällen, och naturligtvis får vi inte glömma julafton och nyårsafton! Ja, vintern har sin charm...
Jag har ridit! Under ca 5 år var det bara hästar som gällde, ridlektioner hit och ridläger dit. Jag är fortfarande väldigt förtjust i hästar, men inte på samma sätt som då. Slutade för ett par år sedan och strax därpå introducerades jag för basketen...!
Detta är något som förmodligen ganska få visste: jag har bara 80% av normal lungkapacitet. Det är ingen form av handikapp eftersom de ''bara'' är 20% mindre, men jag får ändå ansträngd andning ibland när jag tränar m.m. 
• Jag och två av mina vänner planerar för tillfället något riktigt spännande, kul och annorlunda! Kan inte avslöja
något, men ni kommer få se resultat inom några veckors tid... Nyfikna?

Happiest girl on the planet!

Datum: 2010-12-03 | Tid: 18:12:39

Mitt liv är fulländat just nu!!! Jag är så extreeeeemt glad, jag (familjen) fick en helt fantastisk överraskning denna eftermiddag! Kan ni lista ut vad det är? ;) Facebook-kompisar har förmodligen redan blivit upplysta, haha....

Fina Spanienbilder

Datum: 2010-12-02 | Tid: 19:58:00

Har nästan lite dåligt samvete över att jag inte visat er fler Spanien-bilder! Jag fotade ju trots allt väldigt mycket under resan. Har bara inte riktigt tagit mig tid och tittat igenom alla bilder ordentligt! Men här har ni iallafall tre stycken som jag gillar väldigt mycket.
Den första har ni kanske sett en liknande bild utav (ungefär samma motiv) här, den andra är över en otroligt vacker soluppgång en morgon, jag fotade den i pyjamas på altanen. Och den sista är från en strandpromenad vi tog, jag gillar känslan i den bilden.
Nu ska jag krypa upp i soffan och kolla på ett avsnitt av Robinson, sedan blir det sträckläsning i Harry Potter och Dödsrekilerna tills jag somnar. Puss!

Malin och Malin

Datum: 2010-12-02 | Tid: 18:51:43

Två mycket söta bilder på mina två små knasbollar ♥ Hittade dem på mitt återfunna minneskort!
Efter skolan umgicks jag ett tag med Malin, vi fikade och försökte komma på lite lekar till ''lag-dagen'' vårt basketlag ska ha i helgen. Det blev en hel del skratt och flumm, men vi lyckades sätta ihop ett par riktigt roliga lekar tycker jag!
Kommer något mer inlägg under kvällen, nu måste jag gå ut med hunden! Puss.

Håll ut...

Datum: 2010-12-01 | Tid: 17:34:17

... uppdateringen kommer bli bättre, jag lovar! Har varit utelåst hela eftermiddagen (behöver jag säga att jag är klantig?) så jag har inte haft möjlighet att blogga... Och nu ska jag bara käka middag och sedan bege mig för att kolla på en basketmatch, så jag hinner inte uppdatera mer idag!
Men imorgon, då jäklar - jag har nämligen hittat mina minneskort nu!!! (typ ödet, precis efter att jag skrivit inlägget!) Ett av dem kom fram när jag dammsög, och det andra hade jag lånat ut. (. . .) Hehe oups, här är man glömsk :>