pankman anthem

Datum: 2012-07-31 | Tid: 00:15:16

Bild från Annastinas fest för någon vecka sedan. I princip alla mina vänner är bortresta just nu, vad är detta?! 
 
Sommarlovets slutspurt har inletts, vare sig man vill eller inte. Fast det känns förbjudet att ens uttala sig om det. Tre hela lediga veckor kvar är det väl iallafall, bara att nyttja dem till fullo. Fast jag börjar jobba igen på måndag och jobbar sedan hela lovet ut, så jag får verkligen passa på. Som sagt jävligt tråkigt att alla är borta på sina håll nu då. Vår stadsfestival LuleåKalaset drar igång imorgon iallafall, det ser jag verkligen fram emot. Kapten Rööööd uppträder ju! Peppad. Nu ska jag krascha ner i kudden och vila min ömma kropp jag tränat hårt med idag, imorgon kickar basketen igång!

ett dygn på havet

Datum: 2012-07-30 | Tid: 11:00:00

Canon EOS 7D + Sigma 70-300mm f/4-5,6
 
Det sista vi gjorde under vår visit i Sveriges södra delar var att hoppa på Birka Cruises och spendera ett dygn på färjan. Under den tiden hann vi åka över till Finland, äta hur mycket buffémat vi ville, shoppa på Taxfree, bada bubbelpool, sova i en liten hytt med bästa utsikten och spendera kvalitétstid med familjen. En kul upplevelse ♥

piteå dansar och ler 2012

Datum: 2012-07-29 | Tid: 20:51:19

Annastinas bilder. 
 
Är hemkommen från PDOL nu, och precis som jag trodde så blev det f e t t. Festivalmat, party, en massa trevliga människor och bra musik, går liksom inte att misslyckas. Var längst fram och dansade på Timbuktu dessutom, hade sett fram emot det så mycket! Ah, bra kväll. Nu ska jag bara se till att inte bli festivalsjuk genom att krypa ner i soffan och spendera kvällen med B&J och serietittande.

PDOL

Datum: 2012-07-28 | Tid: 12:31:11

Sitter i bilen på väg mot Piteå och PDOL. Ska hänga här med Annastina och det kommer bli grymt. Festivaler gör mig så pepp! Hörs imorgon när jag kommer hem, puss.


27 juli

Datum: 2012-07-26 | Tid: 17:59:51

Tre stycken från en dag då vi besökte Norrtälje. Gooodaste fikan och min fina mamma. ♥
 
Detta inlägg skulle egentligen ha publicerats igår, men då ville blogg.se tydligen inte fungera. Hade dock inte så mycket vettigt att berätta, bara att jag hade varit och tränat med Julia och hängt med Simon, typ. Idag har lönen äntligen ramlat in på kontot (!!), så jävla fett. Ska storshoppa en massa kamerasaker nu, hehe. Dagen bjussar på att pilla navel, bara glida runt, packa inför imorgon och äta massor med mat. Har ett hål i min mage, helt seriöst.

på banan igen

Datum: 2012-07-25 | Tid: 17:42:21

Orkar inte kommentera gravidmagen för alla vet ju redan hur fläskig jag är :PpppPPp
 
Heeej hopp! Nu är jag tillbaka i stan, och hade tänkt stanna här ett tag. Är så sjukt sugen på att hänga med kompisar och träna, och såklart peppar jag Piteå Dansar Och Ler nu till helgen. Kommer bli fett!! Har haft ett par finfina veckor ute i skärgården, men det känns ändå skönt att vara tillbaka i civilisationen. Ute i stugan har jag sysselsatt mig med att måla om stugan en hel del, samt läst böcker och solat när vädret tillåtit. Kommer förmodligen ramla in bilder från det. Ojoj vad jag har bilder på lager nu säger jag bara, ni anar inte. MEN FÖRST - brassa på några hamburgare och sticka iväg till gymmet. Tjoho så länge!

21 juli

Datum: 2012-07-21 | Tid: 15:52:54

For hem till stan nu från en dag till en annan, kände att jag hade lite pojkvänsabstinens. Hade Malin-abstinens också (såklart), så henne hängde jag med under kvällen. Vi köpte med oss pastasallad och satte oss i en hamn för att avnjuta den. Vi hann med en massa struntsnack och sedan så hängde vi lite hos henne, garvade åt Wipeout och åt popcorn. Seeen så myste jag på med Simon hela kvällen och natten.
Kom nyss hem från ett tvåtimmarspass på gymmet, och ska snart rulla ut till stugan igen. Vi får se när vi hörs igen ♥

Roslagen

Datum: 2012-07-20 | Tid: 18:14:05

Första gänget bilder är från Roslagen där vi hade vårt första stopp på Stockholmsresan. Vi hälsade på hos mammas morbror och i två dagar myste vi på ute på landet, åt en massa god mat, läste om Zlatan och latade oss i solen. 
Som sagt så har mitt 50mm f/1,8 gått sönder, så jag har fått nöja mig med kitobjektivet samt mitt 70-300mm. Bildkvalitén är därmed inte lika bra som vanligt, och jag har fått anstränga mig för att få fram bra bilder. En kul utmaning på ett sätt ändå!

och så kom sommaren

Datum: 2012-07-17 | Tid: 18:28:26

 
Tänkte bara sticka in och säga att jag fortfarande är ute i stugan och att jag inte lär komma hem än på ett tag. För ja, det här är mitt sommarparadis, jag vill bara inte hem. Hela min släkt är här ute för tillfället och jag har fått spendera så många fina dagar tillsammans med min pojkvän. Lycklig. Om dagarna åker vi båt, vattenskidor och vattenskoter, och om kvällarna badar vi bubbelpool och bastar. Enda anledningen till att komma hem är om någon är sugen på att sticka ner till trästocksfestivalen till helgen (?!?!?, hör av er om så vore fallet), men tills vidare stannar jag här. ♥

pusspuss

Datum: 2012-07-12 | Tid: 22:52:19

Jag är hemma, jag lever och mår bra. Jag har tusenmiljoner bilder att visa er från resan, och redan hunnit göra en massa skoj sedan jag kom hem. Men min dator är otillgänglig för tillfället så alla de inläggen får vänta tills lite senare, men de kommer - jag lovar! Imorgon sticker jag ut till stugan tillsammans med familjen och Simon och spenderar helgen där, så vi hörs efter det. Piiiz out tills vidare. ♥

för appen funkar igen

Datum: 2012-07-08 | Tid: 22:12:54

Vi har det så fint här nere i söder. Ränner på stan hela dagarna och är i Telgehallen när landslagsbrudarna levererar. EM 2013 för dem nu, så nice!! Ikväll har vi lattjat runt på Gröna Lund, och det var som alltid. Pappa och syster åkte allt och lite till, mamma var lite fegis och jag, ja jag mådde illa. Kul var det iallafall. Förutom det bränner jag en massa pengar och kommer hem på tisdag, pussar.


Vid bryggan

Datum: 2012-07-04 | Tid: 22:28:12

Gårdagskvällen i bilder. Jag mötte upp Malin och Erik och hängde med dom, mycket trevligt. Vi köpte en massa gott och satte oss nere vid bryggan i kvällssolen. Sedan cyklade vi en sväng också, innan jag begav mig till Simon för att pussa lite på honom. Anlände hem innan midnatt, och bums i säng efter det. Idag har jag spenderat dagen i solen tillsammans med vänner men det berättar jag mer om en annan dag för nu demonstrationssnarkar Simon här bredvid mig. Stockholm imorgon, hörs om en vecka. 

With you

Datum: 2012-07-03 | Tid: 17:01:50

Hej hopp i det soliga vädret! Jag och Simon var lata idag och drog oss länge, men när jag väl steg upp for jag direkt till gymmet och körde mitt program. Jätteskönt var det, älskar att det nästan alltid är folktomt när jag tränar. När jag kom hem på eftermiddagen har jag mest bara chillat på, legat ute i solen. Slängde ihop en rabarberpaj också (läs: syster gjorde den, jag åt) så jag har varit otroligt produktiv idag. Naat. Jag får se vad som händer ikväll, då är jag iallafall sugen på att hitta på något! ♥ 

Framåt för evigt

Datum: 2012-07-02 | Tid: 22:15:32

Canon EOS 7D + Sigma 70-300mm f/4-5,6
 
Finaste och sötaste valpen Lystra som jag fotade en massa bilder på i helgen när fotbollskikandet blev tråkigt. Ni kommer få se lite fler bilder på henne, så satans söt. ♥
 
Idag har jag tränat och legat ute i solen, mellan regnskurarna. Kan någon tala om vad är det är för stört väder?! Börjar tappa tålamodet nu, jag vill verkligen ha sommar. Mot kvällen kikade solen fram iallafall, så då for vi ut till stugan en sväng. Och nu ska jag trampa över till min pojke och spendera natten där. Simma lugnt allesammans.

Piteå summer games

Datum: 2012-07-01 | Tid: 18:45:21

Canon EOS 7D + Sigma 70-300mm f/4-5,6
 
Stack ner till Piteå under ett intensivt dygn. Kikade på fotboll och spenderade lite kvalitétstid tillsammans med mormor och morfar. Jag vägrar låta detta halvkassa väder hindra mig från att hitta på saker under lovet.
 
Nog för att Piteå var trevligt, men jag deppar ändå sönder inombords för att jag inte fick med mig någon människa ner till Stadsfesten i Skellefteå. Hade gärna velat se Lasse Winnerbäck. Någon av er läsare som var där?