I wont be found

Datum: 2012-05-30 | Tid: 22:56:40

Idag har jag cyklat lite drygt 3 mil. Jag har varit möte nummer två inför mitt sommarjobb, och även vaccinerat mig för andra gången. Och så har jag hunnit träffa min pojkvän och pussat lite extra på honom innan han reser iväg och blir borta lite för länge. Och trots några smärre motgångar som gör sig påminda, så känns mitt liv komplett just nu. ♥ 8 dagar och 13 timmar kvar...

Round and round

Datum: 2012-05-28 | Tid: 12:27:00

Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1,8
Det här får bli den sista bilden på Sara, i både färg och svartvitt. Gillar den svartvita mer, men samtidigt färgerna i hennes ögon på den övre bilden. Vad tycker ni?
Är förövrigt hemma från skolan idag, kort sagt mådde jag skit. Behöver kanske inte beskriva mer ingående, men tänk er magsjuke-effekten. Blöh. Mår fortfarande inte hundra, men det värsta illamåendet har iallafall lagt sig. Ska bara ta det lugnt idag, kolla på OTH och vila. ♥

Navelpiercing

Datum: 2012-05-27 | Tid: 08:15:02

Igår fick det bli! For in till Aeon tillsammans med min far, och väl där mötte jag också upp Julia (båda två sadister som kom för att vara moraliskt stöd, men egentligen bara ville se smärta). Det gick dock fort och relativt smärtfritt, och jag känner mig jäkligt nöjd nu!
Låg ute och solade sedan på eftermiddagen, och då hade jag förband på piercingen. Det resulterade i att jag fick mig en snygg ruta där solen inte kom åt... Haha nice. Nu blir det sommarjobbsmöte hela dagen, puss!

Shoes

Datum: 2012-05-25 | Tid: 17:57:12

Din Sko, 499 kronor om jag inte minns fel.
Mina 174 cm över marken + 12 cm klack = lång Josefine. Liiiike it. Våga bära klackar säger jag bara! Nu är jag inte den skogalna typen utan trivs fint när jag står stadigt på marken i mina kära Converses, men sista skolavslutningen i grundskolan kan man väl ändå offra sig. Here we go!

It's time

Datum: 2012-05-24 | Tid: 10:54:48

Fick mig fyra timmars hål idag, det firas med skräpmat och en sväng till solariet. Är världens blekfis och känner att jag måste få lite färg till skolavslutningen, annars smälter jag väl in i min vita klänning. Har kirrat skorna nu också förresten, något ni vill se måntro? Och förlåt för alla självporträtt, men det finns ju fan inget annat att fota.

Dirty paws

Datum: 2012-05-21 | Tid: 23:27:53

Tänkte skriva lite kort innan jag kraschar i sängen. Har haft ett par riktigt feta dagar nere i söder tillsammans med basketbrudarna, dagar blev fullspäckade med basket, mat, shopping och Lisebergshäng. Superduper helt enkelt, så skönt att få resa iväg!! Nu är det en monstervecka i skolan som väntar, men sedan kan jag pusta ut.
Några andra grymma saker medan jag ändå är på G:
• Har fått sommarjobbet jag ville ha, SÅ pepp. • Nya fina vita converses fick bli mina idag. • Ska pierca naveln på lördag. Livet leker, tjoooohoo. ♥

Göteborg

Datum: 2012-05-16 | Tid: 09:08:39

Hann inte skriva innan jag stack iväg, för det har varit full rulle de senaste dagarna. Slutspurt i skolan, men nu ser man iallafall ljuset i tunneln. Fick dessutom ta bort tandställningen igår, lycklig tjej här alltså. Nu ska jag bege mig ner mot Götet tillsammans med laget och spendera ett par härliga dagar där. Hörs på måndag när jag kommer hem!


Makeover

Datum: 2012-05-11 | Tid: 16:51:13

Ett linne och ett par jeans fick bli till ett strimlat linne och ett par jeansshorts. Bringade fram min kreativa sida för några kvällar sedan och pysslade med lite sommarkläder. Blev speciellt nöjd över shortsen, de är huur sköna som helst. Gjorde dem lite slitna med ett rivjärn, och fäste nitar på ena fickan. Så det kan gärna bli sommar nununu!♥

Yellow

Datum: 2012-05-10 | Tid: 22:38:26

Lite detaljer från mitt rum. Här var det så fint och städat så, tyvärr så håller det sig inte på det viset särskilt länge. Lite extra kärlek till min New York-tavla som jag gillar mycket.
Imorgon är det fredag och jag är taggad på det. Ledighet! (även om jag kommer skriva om mänskliga rättigheter och kvinnoförtryck hela helgen) Blir nog bra ändå.

Skolavslutningsklänning

Datum: 2012-05-09 | Tid: 22:27:33

Enkelt och fint fick det bli, klänningen är från nelly.com och blev min för cirka femhundra riksdaler. Det kommer förmodligen en bättre bild i och med skolavslutningen skulle jag tro!
Annars är jag världsmästare i att inte utföra ett dyft skolarbete på min fritid. Idag har jag istället varit och solat, ätit årets första mjukglass och hängt med fina vänner i baskethallen. Kvällen avrundades sedan tillsammans med syster och säsongsavslutningen av New Girl. Attans vad jag kommer sakna den underbara serien ♥

Love lost

Datum: 2012-05-08 | Tid: 22:08:06

jwestmans @instagram
Dåliga saker:
Totalt orkeslös de senaste dagarna, och har dessutom ont i öronen och halsen.
Är så skoltrött att jag vill gråta ögonen ur mig.
Bra saker:
Bara en vecka kvar med tandställningen (!!!)
Göteborg om 8 dagar

Hurts like heaven

Datum: 2012-05-07 | Tid: 20:04:29


Sommaren närmar sig med stormsteg nu, bara en ynka månad kvar! Fick hem min skolavslutningsklänning för ett par veckor sedan, kanske ni har lust att se den?

Radioactive

Datum: 2012-05-06 | Tid: 20:19:31

Hej finisar, ni som faktiskt stannar kvar här. Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men det är så det får vara nu. Inläggen kommer när de kommer, när jag har tid och lust! Haft en fin vecka iallafall, syrran fyllde bland annat år. Jag och Simon gav henne the Hunger Games Triology, vilket är perfa för då kan jag sno dem av henne sedan. Såg ju filmen för någon vecka sedan och jag gillade den riktigt mycket. Men det är jag väl inte ensam om?
Söndagkväll nudå, så det blir kladdkaka och gamla OTH-avsnitt för hela slanten. Tjoho!

Fix you

Datum: 2012-05-01 | Tid: 22:43:35

Haft ett par riktigt fina dagar ute i stugan med pojken min. Bara tagit det riktigt jäkla lugnt nivet, och njutit av långhelgen. Ikväll snörde jag på mig basketskorna efter tre veckors tuuung förkylning, det kändes gudomligt att äntligen röra på sig igen. Ser fram emot de två kommande träningsveckorna innan vi styr stegen mot Göteborg.
Nu är det kväll och jag äter nudlar och drömmer mig bort till Coldplays spelning i höst. Dagen efter min födelsedag spelar de, blir mer och mer sugen på att klicka hem biljetter. Och ja, imorgon är det nationella i matematik. Tråkit.