Dag 7, Koh Tao

Datum: 2017-01-23 | Tid: 09:18:03

Att vädret skulle vara bra är ingenting som vi taget för givet denna resa, så därför blir vi lika glada varje gång vi vaknar och solen skiner. Känns nästan som ett dåligt skämt att jubla över att det är blå himmel i Thailand i Januari, men tyvärr verkar det inte gå att ta som en självklarhet i år. Och vem vet hur det kommer se ut nästkommande år. Vi har sett en hel del misär under denna resa, det är otroligt fascinerande hur effektiva och duktiga invånarna är på att rekonstruera allt som förstördes med översvämningarna men trots det så har det satt sina spår. Lervägar som är totalt bortspolade, skräpigt överallt och trasiga hem. Trots det verkar alla vara vid gott mod. 

I vilket fall som helst så spenderade vi vår sista dag på Koh Tao igår. Eftersom solen sken ville vi inte slösa flera timmar med att åka båt till och från Koh Phangan (som vi förövrigt inte tyckte lät så värst lockande eftersom vi inte tänkte festa) så vi strök den idén. Istället åt vi en lång frukost vid stranden och tog moppen till en strand på södra sidan av ön. 

Eftermiddagen spenderades vid poolen, ett populärt ställe att hänga på då de har en poolbar där man kan sitta i vattnet och dricka bärs. Vi spelade jenga med några dykare och jag hängde med en nyfunnen bästa vän, en liten hundvalp som följde med oss vart vi än gick. Ville så himla gärna sno med henne hem till Sverige hehe.

Kvällens planer lutade mot utgång i takt med antalet Chang som slank ner, men vi blåste av i sista sekund då vi skulle upp 05.00 nästkommande morgon. Ville inte riskera att inte vakna av larmen så istället blev det bananpannkakor med nutella innan vi gick och la oss. Next up: Krabi!


Kommentarer
Postat av: Åsa Westman

Oj så härligt ni verkar ha det!! Blir för första gången i mitt liv sugen på att åka till Thailand!! Hundvalpen var ju bara hur söt som helst! Noterar att Tobbe bränt sig på ryggen...

2017-01-23 | 16:46:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0