Dag 11, Phi Phi Island

Datum: 2017-01-28 | Tid: 04:57:31

Har inte hunnit skriva så mycket under vår tid i Ao Nang, men det är väl ett positivt tecken att vi haft så fullt upp att det inte lockat att sitta framför mobilen. Lite kortfattat så har de senaste dagarna sett ut såhär iallafall:

Första hela dagen bjöd tyvärr på dåligt väder så vi passade på att bara ta det lugnt på hotellrummet med gott samvete. Vi hade faktiskt lyxat till det och bott relativt dyrt och fräscht i Ao Nang, men det kändes värt det när vi har bott så centralt och nära havet det bara gått. Vi kollade på film, spelade kort och unnade oss en oljemassage. På kvällen blev det dock andra bullar då det blev en rejäl utekväll, vi hamnade med ett gäng från Malaysia som söp oss under bordet big time. Galnaste utekvällen på länge, ångrar så att jag inte hade med kameran. Riktigt kul iallafall!

Dom två nästkommande dagarna åkte vi ut med två turbåtar, första dagen har jag redan bloggat om. Här kommer bilderna från Phi Phi Island! 

Måste säga att vi inte var i närheten av lika imponerade över Phi Phi som vi var över 4 Island tour. Vet inte om vi bara stannade vid "fel" ställen på Phi Phi men det var inte så paradisiskt som jag föreställt det. Knökat med folk och väldigt mycket bebyggelser överallt. Men det kändes ändå kul att kunna bocka av att vi sett det! 

På sista stoppet på Phi Phi låg vi i lugn och ro på stranden och solade när en man frenetiskt började blåsa i en visselpipa och skrika "storm is coming". Tittade upp och såg mörka moln forma sig på himlen, oroväckande nära oss. Strax därpå började det mullra så att bröstkorgen vibrerade. Snabbt skyndade vi oss tillbaka till båten och då var stormen ett faktum. Himlen öppnade sig och det blixtrade till höger och vänster. Vi blev totalt dyngsura och tro det eller ej men det var svinkallt att sitta på en speedboat i bikini när regnet piskade. Lite obehagligt när det blixtrade och small på samma sekund och vi befann oss mitt ute på havet. Ca 1 timme senare var vi tack och lov tillbaka på hotellrummet och fick värma oss länge i duschen. En riktig upplevelse vi sent kommer glömma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0